fx_el 19.11.05, 16:28 Wie ktoś co bedzie sie tam mieściło ? od jakiegos czasu trwa tam remont .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo Re: HETMAN - sklep 19.11.05, 18:27 ja nie wiem ale może Bowling się powiększy :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 01:35 Czasem nie miała tam powstać restauracja? Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 08:23 słyszałem i tą plotkę ... :) w innej mówlili, że ma być chyba lider price. ale w/g mnie za blisko jest tam silna konkurencja - kaufland ... nic. poczekamy, zobaczymy co będzie .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 10:14 Czasem się tak zastanawiam, czy coś u nas może powstać bez plotek. Ale tak po chwili zastanowienia zawsze mi wychodzi, że nie może ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 12:39 hm...mowa była kiedyś o restauracji...ale kto to mówił? Prosiaczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wodnik <no logo> Re: HETMAN - sklep IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.11.05, 10:35 Wspominałem o restauracji: pan Przezpolewski w ramach łapania kilku srok za ogon chciał tam otwierać knajpę w stylu amerykańskim: nakupował nawet gadżetów do ozdobienia wnętrza i zaczął rekrutować personel po czym okazało się, że w tej lokalizacji zgody na tego typu działalność nie da Sanepid: powodem była wysokość pomieszczeń gdzie planowano obiekt [zbyt niskie]i konieczne było dokonanie zagłębienia w ziemi. I tak skończył się sen o tej restauracji. Adres jednak ma handlową historię więc w to miejsce wskoczyła sieć VABANK: na własny koszt robią właśnie zagłębienie i stawiać będą tam sklep swojej sieci. Przezpolewskiemu odpadł jeden kłopot i ma czas zająć się pozostałymi: wlekącą się budową hotelu na Starówce, obsługą prawną spółki Hetman itd. Restauracji nie będzie. Będzie sklep. Oto happy end tej historii. Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Re: HETMAN - sklep 21.11.05, 11:19 Ryzyko duże otwierania sklepu w tym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojti_el Re: HETMAN - sklep 21.11.05, 14:31 czyli kolejny VaBank albo Leader Price. Stawiam jednak na ten drugi. Odpowiedz Link Zgłoś