Dodaj do ulubionych

HETMAN - sklep

19.11.05, 16:28
Wie ktoś co bedzie sie tam mieściło ? od jakiegos czasu trwa tam remont ....
Obserwuj wątek
    • generallo Re: HETMAN - sklep 19.11.05, 18:27
      ja nie wiem ale może Bowling się powiększy :)
      • francuz_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 01:35
        Czasem nie miała tam powstać restauracja?
        • fx_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 08:23
          słyszałem i tą plotkę ... :)
          w innej mówlili, że ma być chyba lider price. ale w/g mnie za blisko jest tam
          silna konkurencja - kaufland ...

nic. poczekamy, zobaczymy co będzie .... :)
          • francuz_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 10:14
            Czasem się tak zastanawiam, czy coś u nas może powstać bez plotek. Ale tak po
            chwili zastanowienia zawsze mi wychodzi, że nie może ;-)
            • posejdon_el Re: HETMAN - sklep 20.11.05, 12:39
              hm...mowa była kiedyś o restauracji...ale kto to mówił? Prosiaczek?
              • Gość: Wodnik <no logo> Re: HETMAN - sklep IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.11.05, 10:35
                Wspominałem o restauracji: pan Przezpolewski w ramach łapania kilku srok za
                ogon chciał tam otwierać knajpę w stylu amerykańskim: nakupował nawet gadżetów
                do ozdobienia wnętrza i zaczął rekrutować personel po czym okazało się, że w
                tej lokalizacji zgody na tego typu działalność nie da Sanepid: powodem była
                wysokość pomieszczeń gdzie planowano obiekt [zbyt niskie]i konieczne było
                dokonanie zagłębienia w ziemi. I tak skończył się sen o tej restauracji. Adres
                jednak ma handlową historię więc w to miejsce wskoczyła sieć VABANK: na własny
                koszt robią właśnie zagłębienie i stawiać będą tam sklep swojej sieci.
                Przezpolewskiemu odpadł jeden kłopot i ma czas zająć się pozostałymi: wlekącą
                się budową hotelu na Starówce, obsługą prawną spółki Hetman itd.
                Restauracji nie będzie. Będzie sklep. Oto happy end tej historii.
                • posejdon_el Re: HETMAN - sklep 21.11.05, 11:19
                  Ryzyko duże otwierania sklepu w tym miejscu.
                  • wojti_el Re: HETMAN - sklep 21.11.05, 14:31
                    czyli kolejny VaBank albo Leader Price. Stawiam jednak na ten drugi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka