IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 19:43
Tak sobie myślę, że przecież pasaż w naszym mieście mógłby być zadaszony,
dodatkowo dobrym rozwiązaniem byłyby windy na pierwsze piętro (dla inwalidów
i rodziców z wózkami) i oczywiście ładne szklane wejścia po obu stronach na
pasaż.
Dobre plusy takiego przedsięwzięcia
- cieplutko w zimę
- ogródki piwne przez cały rok
- zieleń w środku zimy

Proponuję też budowę przystanku trmawajowego na 3go Maja przy pasażu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał. Re: Pasaż IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 19:45
      To samo proponuję na ulicy Gwiezdnej.
      • francuz_el Re: Pasaż 24.10.02, 21:31
        Tak samo moznaby zadaszyc ul.Stary Rynek jak juz bedzie deptakiem,ale ile to
        kosztuje...Ciekawy pomysl ale troche nierealny. Wyobraz sobie jak musialaby
        wygladac sama konstrukcja takiego zadaszenia///
        • Gość: Michał Re: Pasaż IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.10.02, 22:21
          Na pasażu taki pomysł jest jak najbardziej realny.
          • francuz_el Re: Pasaż 24.10.02, 22:23
            Pozyjemy,zobaczymy...moze cos z tego wyjdzie :)
    • Gość: anna Re: Pasaż IP: *.umcs.lublin.pl 25.10.02, 14:38
      tak to jest duży plus te ogródki piwne ;)))) przez cały rok piwko na "świeżym"
      powietrzu no no no ;)))))
      • francuz_el Re: Pasaż 25.10.02, 14:49
        Swieze powietrze...Pod dachem :)
        • Gość: anna Re: Pasaż IP: *.umcs.lublin.pl 25.10.02, 15:04
          dlatego wzięłam w cudzysłów, a tak poza tym najlepsze piwko to piwko pite na
          słoneczku pod parasolkiem, czy na trawce generalnie piwko w knajpie to nie to
          co na powietrzu
          • francuz_el Re: Pasaż 25.10.02, 15:07
            w pelni sie z toba zgadzam :)
            • Gość: Michał Re: Pasaż IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 16:19
              Może kiedyś aniu się wybierzemy?
              • Gość: anna Re: Pasaż IP: *.umcs.lublin.pl 25.10.02, 17:14
                jak będzie pod daszkiem z szyb ten nasz pasaż - czemu nie, mam przyjść ze
                swoimi dziećmi? ( zartuję) ;)))))))))
                • Gość: Michał Re: Pasaż IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 17:25
                  Po co czekac tak długo?
                  • Gość: anna Re: Pasaż IP: *.umcs.lublin.pl 25.10.02, 17:30
                    tak długo aż będę miała dzieci, czy tak długo aż zrobią szklany daszek nad
                    pasażem??
                    • michal_el Re: Pasaż 29.10.02, 20:50
                      Aż zrobią daszek aniu:) Po co tyle czekać????
                      • Gość: anna Re: Pasaż IP: *.umcs.lublin.pl 30.10.02, 08:13
                        w najbliższym czasie nie planuję przyjazdu do Elbląga - niestety
                        przyjadę dopiero na Święta Bożego Narodzenia, ale nie wiem jeszcze na jak długo.
                        a, chciałam się zapytać kto napisał tego 1000- bardzo ważnego posta i o której
                        godzinie to nastąpiło- to ważne dane :)))))
                        • michal_el Re: Pasaż 30.10.02, 11:09
                          1000 ja napisałem, był to ten z tekstem, i wkońcu mamy 1000!!!!! W
                          temacie "1000".
                          • anna1000 Re: Pasaż 05.11.02, 14:15
                            dopiero teraz odnalazłam odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, dzięki
                            szkoda tylko że to już nieaktualne- mamy przecież 2000 na koncie, ale już nie
                            będę pytać kto tego dokonał, podejrzewam ze Piotr... nabijał, nabijał i
                            nabił :)))))))
                            • michal_el Re: Pasaż 05.11.02, 14:18
                              anna1000 napisała:

> dopiero teraz odnalazłam odpowiedź na nurtujące mnie pytanie, dzięki
                              > szkoda tylko że to już nieaktualne- mamy przecież 2000 na koncie, ale już
                              nie
                              > będę pytać kto tego dokonał, podejrzewam ze Piotr... nabijał, nabijał i
                              > nabił :)))))))

No cóż, wkrótce kolejny tysiąc.
                              • francuz_el Re: Pasaż 05.11.02, 17:02
                                Jak Piotrus i Michalek beda po nocy stukac w klawiature to to do konca tygodnia
                                zostanie osigniety plan gwiazdkowy ;) ...zwolnijcie troche panowie...Bo nikt
                                nie zdazy wszystkiego przeczytac,a nie mozna przeciez tylko sie gapic w ten
                                moniotr i czytac... np. dzis w nocy wiadomo kto dopisal sie do wszystkich
                                prawie watkow. Przeciez nie o to chodzi, balagan sie tylko tworzy i niedlugo w
                                tysiacach watkow wszyscy sie pogubimy...
                                • Gość: michal_el Re: Pasaż IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 17:22
                                  francuz_el napisał:

> Jak Piotrus i Michalek beda po nocy stukac w klawiature to to do konca
                                  tygodnia
                                  >
                                  > zostanie osigniety plan gwiazdkowy ;) ...zwolnijcie troche panowie...Bo nikt
                                  > nie zdazy wszystkiego przeczytac,a nie mozna przeciez tylko sie gapic w ten
                                  > moniotr i czytac... np. dzis w nocy wiadomo kto dopisal sie do wszystkich
                                  > prawie watkow. Przeciez nie o to chodzi, balagan sie tylko tworzy i niedlugo
                                  w
                                  > tysiacach watkow wszyscy sie pogubimy...

Ja zachowuję jeszcze umiar, Piotruś narozrabiał w nocy:)
                                • Gość: anna Re: Pasaż IP: *.umcs.lublin.pl 06.11.02, 10:32
                                  zupełnie zgadzam się z Francuzem, za dużo czasu zajmuje mi wyszukanie wątków
                                  które mnie interesują
                                  • Gość: michal_el Re: Pasaż IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 13:24
                                    Gość portalu: anna napisał(a):

> zupełnie zgadzam się z Francuzem, za dużo czasu zajmuje mi wyszukanie wątków
                                    > które mnie interesują

Też zacząłem na to narzekać, ale trudno rozwijamy się, tak musi być:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka