Gość: incognito IP: *.softel.elblag.pl 29.10.02, 15:41 Chciałbym usłyszeć Wasze zdanie na temat www.portEl.pl. Czy taka gazeta ma rację bytu. W końcu to czwarta władza. Czyli wszyscy którzy tam się wypowiadają, tworzą klimat naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: www.portEl.pl IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 17:21 To jest najlepsze forum naszego miasta!!!! Z naszego serwera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: www.portEl.pl IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 20:26 Fajna sprawa... Ciekawy uklad i sporo ciekawostek. Szczegolnie milo sie czyta dzial "40 lat temu" :)))) Lypne tam jeszcze okiem w czasie pracy - co SDI to nie Tepsa... ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: www.portEl.pl 29.10.02, 20:33 Zajrzyj również na tamtejszy HYDE PARK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detritus Re: www.portEl.pl IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 08:48 Widzialem... Umiarkowane w tonie, tylko troche ich malo ;o) Za rzadko sie tam chyba wypowiadasz ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: www.portEl.pl 30.10.02, 20:11 Gość portalu: detritus napisał(a): > Widzialem... Umiarkowane w tonie, tylko troche ich malo ;o) > Za rzadko sie tam chyba wypowiadasz ;o)))) Jestem tam częściej niz myslisz, znnay pod dwoma pseudonimami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: www.portEl.pl IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 30.10.02, 20:39 michal_el napisał: > Gość portalu: detritus napisał(a): > > > Widzialem... Umiarkowane w tonie, tylko troche ich malo ;o) > > Za rzadko sie tam chyba wypowiadasz ;o)))) > > Jestem tam częściej niz myslisz, znnay pod dwoma pseudonimami:) jak pod pseudonimami to niestety jestes nieznany :( a jakimi - lewicowiec z prawego loza :)) czy ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: www.portEl.pl IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 30.10.02, 20:41 czy Europejczyk? :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: www.portEl.pl 30.10.02, 20:45 Dlaczego Europejczyk? Jakich ksyw używam dzisiaj to może niech pozostanie moją tajemnicą, a kiedyś uzywałem tak ksywy Klon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: www.portEl.pl IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 29.10.02, 20:45 swietny pomysl i swietna jego realizacja:)) glowne i w miare szybkie moje zrodlo wiadomosci o Elblagu co do wypowiedzi to roznie ale i tak lepiej niz na innych f... hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: www.portEl.pl IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 29.10.02, 20:56 tia zapomnialem - ale tam wczoraj i dzisiaj ruch jak ... na dworcowej w olsztynie - tyle lektury niestety sa i posty ... przerazajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: www.portEl.pl IP: *.umcs.lublin.pl 30.10.02, 08:20 oprawa graficzna trochę mnie męczy- tzn. za mały kontrast między tłem i kolorem czcionek- nie jest to wyraźne - dlatego też zrezygnowałam (nie mogłam się tam połapać- to drugi powód) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: www.portEl.pl 30.10.02, 10:39 Moim zdaniem razem z serwisem www.elblag.pl to jedna z najladniejszych miejskich stron w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeta Re: www.portEl.pl IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 30.10.02, 19:36 francuz_el napisał: > Moim zdaniem razem z serwisem www.elblag.pl to jedna z najladniejszych > miejskich stron w Polsce... no jasne - o ile mnie pamiec nie myli to we wprost byl opisany w samych superlatywach ;)) Mistrzem Polski jest Legia! Legia najlepsza jest! Legia to jest potega! Legia CWKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś