Dodaj do ulubionych

Debata - Słonina v. Dębski

30.10.02, 21:20
"Jutro w studiu gdańskiego oddziału Telewizji Polskiej odbędzie się
przedwyborcza debata z udziałem dwóch elbląskich kandydatów do fotela
prezydenta. Spotkanie z Czesławem Dębskim i Henrykiem Słoniną prowadzić
będzie Piotr Świąc. Początek debaty - godz. 17. 50."

Teskt skopiowany na zywca z portEl.pl, ale przecież nie wszyscy tam
zaglądają, a my przecież chcemy, żeby jak najwięcej ludzi się o tym
dowiedziało.
Obserwuj wątek
    • Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 30.10.02, 21:39
      no jasne - pogadaja sobie chlopaki 10 minut hmm

Mistrzem Polski jest Legia!
      Legia najlepsza jest!
      Legia to jest potega!
      Legia CWKS!!!

• Gość: Michał-nie zalogow Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 21:42
        Gość portalu: zeta napisał(a):

> no jasne - pogadaja sobie chlopaki 10 minut hmm
        >

Nawet nie wiesz ile mozna powiedzieć przez 10 minut.
        • Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 30.10.02, 21:50
          Gość portalu: Michał-nie zalogow napisał(a):

> Gość portalu: zeta napisał(a):
          >
          > > no jasne - pogadaja sobie chlopaki 10 minut hmm
          > >
          >
          >
          > Nawet nie wiesz ile mozna powiedzieć przez 10 minut.

10 minut / 2 = 5 - 2 na zagajenie mamy 3 a przez 3 minuty to slonina zdazy
          chrzaknac :) debski natomiast to wygadany facet chyba :)

Mistrzem Polski jest Legia!
          Legia najlepsza jest!
          Legia to jest potega!
          Legia CWKS!!!

• michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 31.10.02, 19:43
      michal_el napisał:

> "Jutro w studiu gdańskiego oddziału Telewizji Polskiej odbędzie się
      > przedwyborcza debata z udziałem dwóch elbląskich kandydatów do fotela
      > prezydenta. Spotkanie z Czesławem Dębskim i Henrykiem Słoniną prowadzić
      > będzie Piotr Świąc. Początek debaty - godz. 17. 50."
      >
      > Teskt skopiowany na zywca z portEl.pl, ale przecież nie wszyscy tam
      > zaglądają, a my przecież chcemy, żeby jak najwięcej ludzi się o tym
      > dowiedziało.

Taki byłem zabiegany, że zapomniałem o debacie, kto ogladał? Co było ciekawego?
      • francuz_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 31.10.02, 22:11
        Trwalo to dluzej jak 10 min...moze nawet 20:) Najpierw pare pytan od
        dziennikarzy o rozwoj miasta,sciagniecie inwestorow,bezrobocie...i pod koniec
        pytania sami sobie zadawali przyszli prezydenci. Wtedy zaczelo sie robic
        ciekawie :) Jeden obwinial drugiego, a to o dlugi w ZBK, a to o
        restrukturyzacje browaru i zmniejszenie ilosci pracownikow...Ale w koncu im
        przerwano i program sie skonczyl ;)
        • michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 31.10.02, 22:21
          francuz_el napisał:

> Trwalo to dluzej jak 10 min...moze nawet 20:) Najpierw pare pytan od
          > dziennikarzy o rozwoj miasta,sciagniecie inwestorow,bezrobocie...i pod
          koniec
          > pytania sami sobie zadawali przyszli prezydenci. Wtedy zaczelo sie robic
          > ciekawie :) Jeden obwinial drugiego, a to o dlugi w ZBK, a to o
          > restrukturyzacje browaru i zmniejszenie ilosci pracownikow...Ale w koncu im
          > przerwano i program sie skonczyl ;)

A pomyśleć, że Dębski i Słonina to byli dobrzy znajomi.
          • francuz_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 31.10.02, 23:00
            Czego sie nie robi w relacji na zywo...pewnie po wszystkim poszli sobie na piwo
            (elblaskie oczywiscie ;))
            • Gość: AborygenMiejscowy Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 16:52
              Przyznam, że debaty nie ogladałem, dlatego słucham skrzętnie relacji i
              sprawozdań. Sa dość oszczedne w ocenach i komentarzach. Przyznam, że brak mi
              tego. A może by rozpetać cuś takiego na forum lub portelu?
              • michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 01.11.02, 17:04
                Gość portalu: AborygenMiejscowy napisał(a):

> Przyznam, że debaty nie ogladałem, dlatego słucham skrzętnie relacji i
                > sprawozdań. Sa dość oszczedne w ocenach i komentarzach. Przyznam, że brak mi
                > tego. A może by rozpetać cuś takiego na forum lub portelu?

bardziej to wyjdzie na porElu, tutaj jet nas za mało.
                • Gość: I.J. Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.11.02, 16:21
                  michal_el napisał:

> Gość portalu: AborygenMiejscowy napisał(a):
                  >
                  > > Przyznam, że debaty nie ogladałem, dlatego słucham skrzętnie relacji i
                  > > sprawozdań. Sa dość oszczedne w ocenach i komentarzach. Przyznam, że brak
                  > mi
                  > > tego. A może by rozpetać cuś takiego na forum lub portelu?
                  >
                  > bardziej to wyjdzie na porElu, tutaj jet nas za mało.
                  Ja oglądałem i stwierdzam, że ci którzy nie oglądali nie mają czego żałować.
                • Gość: I.J. Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.11.02, 16:23
                  michal_el napisał:

>
                  > mi
                  >
                • Gość: I.J. Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.elblag.dialog.net.pl 02.11.02, 16:25
                  michal_el napisał:

>
                  > mi
                  >
                  • michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 02.11.02, 20:19
                    Gość portalu: I.J. napisał(a):

> michal_el napisał:
                    >
                    > > Gość portalu: AborygenMiejscowy napisał(a):
                    > >
                    > > > Przyznam, że debaty nie ogladałem, dlatego słucham skrzętnie relacji
                    > i
                    > > > sprawozdań. Sa dość oszczedne w ocenach i komentarzach. Przyznam, że
                    > brak
                    > > mi
                    > > > tego. A może by rozpetać cuś takiego na forum lub portelu?
                    > >
                    > > bardziej to wyjdzie na porElu, tutaj jet nas za mało.
                    > Ja oglądałem i stwierdzam, że ci którzy nie oglądali nie mają czego żałować.

I.J nie musisz się powtarzać:)))))

• Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.11.02, 06:46
                      na serwerze gazetki wczoraj cos padalo i stad te ripleyki :)) a co debaty to
                      przeczytalem na portelu ze ... mozna bylo z foteli pospadac i tarzac sie ze
                      smiechu oczywiscie

w tvn 24 przez najblizszy tydzien (zaczynajac od dzisiaj) beda debaty
                      kandydatow na pr. w najwiekszych miastach w Polsce
                    • Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.11.02, 06:47
                      smiechu oczywiscie

• Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.11.02, 06:49
                      smiechu oczywiscie

• michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 03.11.02, 10:05

> na serwerze gazetki wczoraj cos padalo i stad te ripleyki :)) a co debaty to
                        > przeczytalem na portelu ze ... mozna bylo z foteli pospadac i tarzac sie ze
                        > smiechu oczywiscie
                        >
                        > w tvn 24 przez najblizszy tydzien (zaczynajac od dzisiaj) beda debaty
                        > kandydatow na pr. w najwiekszych miastach w Polsce

A w tych 130 tysięcznych też?
                        • Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 03.11.02, 23:23
                          michal_el napisał:

>
                          > > na serwerze gazetki wczoraj cos padalo i stad te ripleyki :)) a co debaty
                          > to
                          > > przeczytalem na portelu ze ... mozna bylo z foteli pospadac i tarzac sie z
                          > e
                          > > smiechu oczywiscie
                          > >
                          > > w tvn 24 przez najblizszy tydzien (zaczynajac od dzisiaj) beda debaty
                          > > kandydatow na pr. w najwiekszych miastach w Polsce
                          >
                          > A w tych 130 tysięcznych też?

nie :(( bo by sie do ciszy wyborczej nie wyrobili (w piatek ostatni program)
                          • michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 03.11.02, 23:27

> michal_el napisał:
                            >
                            > > Gość portalu: zeta napisał(a):
                            > >
                            > > > na serwerze gazetki wczoraj cos padalo i stad te ripleyki :)) a co de
                            > baty
                            > > to
                            > > > przeczytalem na portelu ze ... mozna bylo z foteli pospadac i tarzac
                            > sie z
                            > > e
                            > > > smiechu oczywiscie
                            > > >
                            > > > w tvn 24 przez najblizszy tydzien (zaczynajac od dzisiaj) beda debaty
                            >
                            > > > kandydatow na pr. w najwiekszych miastach w Polsce
                            > >
                            > > A w tych 130 tysięcznych też?
                            >
                            > nie :(( bo by sie do ciszy wyborczej nie wyrobili (w piatek ostatni program)

Elbląg czesto jest pomijany:(
                            • Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 04.11.02, 20:09
                              > > > A w tych 130 tysięcznych też?
                              > >
                              > > nie :(( bo by sie do ciszy wyborczej nie wyrobili (w piatek ostatni
                              program)
                              >
                              > Elbląg czesto jest pomijany:(

tylko najwieksze miasta wczoraj Gdansk dzisiaj Poznan, jutro Lodz, pojutrze
                              Krakow a w czwartek Wawa a dzisiaj kaczorek dal plame na Pradze :))
                              dymu nie szukam :)
                              • michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski 04.11.02, 20:18

> a dzisiaj kaczorek dal plame na Pradze :))
                                >

widziałem i się pośmiałem.
                                • narccomp Re: Debata - Słonina v. Dębski 05.11.02, 00:50
                                  michal_el napisał:

>
                                  > > a dzisiaj kaczorek dal plame na Pradze :))
                                  > >
                                  >
                                  > widziałem i się pośmiałem.

ja niestety nie widzialem
                                  • Gość: michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 22:47
                                    narccomp napisał:

> michal_el napisał:
                                    >
                                    > > Gość portalu: zeta napisał(a):
                                    > >
                                    > > > a dzisiaj kaczorek dal plame na Pradze :))
                                    > > >
                                    > >
                                    > > widziałem i się pośmiałem.
                                    >
                                    > ja niestety nie widzialem
                                    >

Ten link może Tobie przybliżyć te wydarzenie:)
                                    info.onet.pl/582648,11,1,0,120,686,item.html
    • Gość: zeta Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.zabki.net.pl / 10.100.0.* 05.11.02, 19:30
      Dzisiaj w tvn 24 odbyla sie debata w lodzi i przy tej okazji dowiedzielismy sie
      kilku przerazajacych faktow - czy wiecie ze w tym miescie (podobno drugim pod
      wzgledem liczby ludnosci w Polsce) jest 600 kilometrow ulic nieposiadajacych
      kanalizacji !!!, a 22tys. najemcow nie placi czynszu co najmniej od roku, ich
      zadluzenie z tego tytulu wynosi ... 58mln pln. Na tym tle to chyba Elblag nie
      wypada najgorzej (trzeba uwzglednic jednak ze kanalizacje w Elblagu budowali
      Niemcy)
      • Gość: michal_el Re: Debata - Słonina v. Dębski IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 05.11.02, 19:33

> Dzisiaj w tvn 24 odbyla sie debata w lodzi i przy tej okazji dowiedzielismy
        sie
        >
        > kilku przerazajacych faktow - czy wiecie ze w tym miescie (podobno drugim
        pod
        > wzgledem liczby ludnosci w Polsce) jest 600 kilometrow ulic nieposiadajacych
        > kanalizacji !!!, a 22tys. najemcow nie placi czynszu co najmniej od roku,
        ich
        > zadluzenie z tego tytulu wynosi ... 58mln pln. Na tym tle to chyba Elblag
        nie
        > wypada najgorzej (trzeba uwzglednic jednak ze kanalizacje w Elblagu budowali
        > Niemcy)

Gdzie Ty porównujesz taką Łódż z naszym miastem Elblągiem, my możemy równać
        się tylko do Wiednia:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka