Dodaj do ulubionych

Telewizja Elbląska

IP: *.metrolink.pl / 217.153.161.* 27.01.06, 21:48
Co sądzicie o TVE? Oglądacie? Podoba Wam się?
Obserwuj wątek
    • the_jazz Re: Telewizja Elbląska 28.01.06, 02:09
      Ja w sumie ostatnio ogladam Vectrę dość czesto, ale to tylko dlatego, ze licze,
      ze powiedza tam czasami cos, czego jeszcze nie wiem. Musze jednak przyznac, ze
      troche razi mnie brak profesjonalizmu w naszej lokalnej telewizji.
    • generallo Re: Telewizja Elbląska 28.01.06, 09:47
      Ja nie oglądam jej od stycznia br.
      bo przeszedłem na tańszy pakiet,
      ale nic ciekawego w Telewizji Elbląskiej
      nie zobaczyłem czego bym wcześniej nie widział
      w prasie lub w sieci
      • posejdon_el DO GENERALLO 28.01.06, 12:01
        Czy Ty jesteś taki tępy? Mówiłeś iz masz pakiet srebrny, a w tym pakiecie jest
        telewizja elbląska! Wiesz skąd to wiem? Bo ja też mam ten pakiet! (już to tobie
        raz tłumaczyłem, ale widzę iz nie dociera)
        • generallo Do POSEJDONO !!! 30.01.06, 12:00
          a ile płacisz?
          bo napewno nie 23 złote :-)
      • Gość: alfik Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 28.01.06, 17:49
        Zgadza się,TV Elblaska odstawia amatorszczyzne i tandetę,w programie
        informacyjnym stawiaja na latwiznę:przedszkolaki tańczą w koleczko,jakieś tam
        posiedzenie jakiegos stowarzyszenia,nudne komentarze sportowe misiowatego
        emeryta,pora chyba zmienić redaktora naczelnego.Jedyny program ,jaki mi sie
        osobiście podoba to niedzielne spotkania księdza Kilanowskiego,profesjonalizm w
        kazdym calu,wedlug mnie super.
        • Gość: alfik Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 29.01.06, 11:06
          • Gość: Olka Re: Telewizja Elbląska IP: *.metrolink.pl / 217.153.161.* 29.01.06, 18:18
            No ale własnie program księdza Kilanowskiego jest robiony przez redaktora
            naczelnego, więc o co Ci chodzi?
            • Gość: gapcio Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:58
              O to, że to ksiądz gada , wieć to jego program..i strasznie bardzo ''""
              obchodzą "'' nas napisy końcowe...
              Nie chcę dorzucać, że skoro naczelny taki mądry to niech sam se prowadzi...
              ale w takie propagandy (jakie toczycie)nikt już nie wierzy...
              • Gość: Ka$a Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:01
                Tym bardziej, że nie widziałem jak redaktor naczelny staje sie reporterem ;)
                • Gość: Jena Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:01
                  Skąd wiesz , a może go degradowali ;p
              • Gość: So Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:05
                To że ksiądz mówi, to jeszcze nie oznacza, że jest autorem programu. Losie,
                wypowiadacie się, a nie znacie podstaw produkcji telewizyjnej. Pomysłodawcą
                całości jest Juliusz Marek.
                • Gość: prodigys Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:10
                  Kogo to obchodzi...
                  A za reszte to odpowiada kto ...ksiądz , czy naczelny ?
                  • Gość: Boghdan Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:12
                    Ta...niektorzy znaja sie na realizacji,
                    ale pomysl formy to nie wszystko...;(
        • the_jazz Re: Telewizja Elbląska 29.01.06, 22:25
          Zgadzam sie, Kilanowski jest naprawde dobry i milo sie to oglada.
          • fx_el Re: Telewizja Elbląska 30.01.06, 11:36
            ... potrafi zainteresować widza :)
            reszta to kompletne dno w wykonaniu j.marka i spólki - totalna amatorszczyzna
            na każdym calu
            • the_jazz Re: Telewizja Elbląska 30.01.06, 13:37
              jakies sugestie jak to poprawic?:P Czy tylko i wylacznie wymiana zarządu?
              • fx_el Re: Telewizja Elbląska 30.01.06, 14:36
                wymiana prezenterów i prezenterek ... :) tak na dobry początek
                minkiewicz - pierwszy do odstrzału ...
                a inni, no cóż chyba nietykalni - powiązania rodzinne, nepotyzm, itp ...
                • Gość: alfik Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 03.02.06, 19:01
                  Minkiewicz to stary esbek,ma swoje powiazania.
                  • Gość: fujarek Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:07
                    Fuj mnie to obchodzi,
                    ma być telewizja elbląska,
                    a nie gó.. nawet pozbawione ubecji czy urzędników skarbowych
                    • Gość: Ka$a Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:08
                      Czyzby monitoring uciął ci guwno ;)
                      • Gość: ... Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:10
                        Elblążanie ... wy nawet dziennik nie umiecie pisać, tylko za was muszą
                        poprawnie..(to dlatego;)
                        • Gość: wojan Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:12
                          Kogo to wina , że na przykład drugie radio nie ma pozwoleń, przychylność itd
                          itp etc...
                          • Gość: Elblążan Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:14
                            No właśnie sprawa dobiega kresu;)
                            • paxx Re: Telewizja nieElbląska c.d. 04.02.06, 13:34
                              Myślałem, że wam chodzi o hiszpańską tvv, ale patrze tytuł... i myliłem sie...
                              • Gość: wątek Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:36
                                Tak to jest jak czyta sie 1 list na początek...
                                • Gość: A`la Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:37
                                  Ja też sie dałam nabrać przez tyle czasu:
                                  cyt. "Co sądzicie o TVE? Oglądacie? Podoba Wam się?"
                                  • Gość: -el-(bustvuo) Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:39
                                    Espania ! Sie wie...Ole
                • Gość: %$#@^&* Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:05
                  Z Minkiewiczem można sie odgadać, przetestowany ...
                  Ale ta reszta właśnie...po prostu kiepa
                • Gość: Hi Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:40
                  A niby kogo chcesz wywalić???? Sam usiądziesz i będziesz nagrywac Wiadomości
                  Elbląskie??? Potrafisz???
              • Gość: V.J. Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:03
                Tu nie chodzi o ludzi , ale funkcje
                (zgodzą się na profesjonalizm i zaangażowanie to se mogą kręcić dalej).
        • Gość: VJ. megaZIN Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:55
          REdaktor sportowy jest spoko, tylko naczelny ma nie tyle kaprys...co sznurki go
          uwierają...nie wiadomo kto ciągnie , ale nowa telewizja przyda się ;)
          Brakuje kultury nowoczesnych technologii, muzyki z tej epoki...skromnie ujmując.
          • Gość: Ka$a Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:55
            O!
            Przeczytał wreszcie ;D
    • Gość: Jena Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:43
      paranoja...nie da sie oglądać
      • Gość: sal Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:44
        Właśnie ...co to za telewizja
        • Gość: Olka Re: Televvizja Elblaska IP: *.metrolink.pl / 217.153.161.* 03.02.06, 17:19
          Ale dlczego? Co konkretnie wam sie nie podoba? A jest coś, co sie podoba?
          • Gość: 28472 Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 11:08
            Podobały sie naprzykład relacje dokumentalne tego księdza...
            (o ile wiesz jak sie nazywa mogły Ci nie przypaść do gustu),
            A że nie podoba sie coś, to niech świadczy oglądalność...
            (bez wymieniania i kryptoreklamy)
            • Gość: 28... Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 11:09
              Może pracownikom brakuje wyczucia,
              co sie ludziom podoba, a co wypada pokazywać,
              gdyż taka była propaganda medii jeszcze PRL...
              • Gość: Misia Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:41
                Czy Wy nie przesadzacie? krytykujecuie, a tak naprawdę nie jesteście w stanie
                powiedziec nic konkretnego. Skąd wiesz, że jest słaba oglądalność? Z teg
                • Gość: Misia Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:43
                  Czy Wy nie przesadzacie? krytykujecie, a tak naprawdę nie jesteście w stanie
                  powiedziec nic konkretnego. Skąd wiesz, że jest słaba oglądalność? Z tego co
                  wiem, mnóstwo ludzi ogląda Telewizję Elbląską. Są też tacy, którzy lubią i
                  Andrzeja Minkiewicza, Mirę Stankiewicz, czy Joannę Kostańczuk.
                  • Gość: znajoma Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:18
                    Cała swoją rodzine lubie i sie nie chwale
                    • paxx Re: Televvizja Elblaska 04.02.06, 12:20
                      zostaw, jak ktoś porządnie nie umie dyskutować to skazany jest na innowacje ;(
                    • Gość: Misia Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:22
                      Do znajomej!
                      Myślę, ze możesz się tu pochwalić. W końcu piszesz jak mało kto na temat;)
                      • Gość: znajoma Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:48
                        Dzięki i proszę bardzą.
                • Gość: 2... Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:16
                  No przecież dostałaś konkretne pozytyne odczucia i konstruktywność z tego jakaś
                  wynika...nie bedziely palcami wytakać negatywty to nie przyzwoite dla TVel ;)
                  • Gość: Ja Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:20
                    No tak... w sumie pozytywny jest tylko ksiądz... pozostali to amatorzy
                    • Gość: sodówka Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:21
                      Podaj kto, może przypomnimy sobie?
                      • Gość: te Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:24
                        Naprzykład regularne transmisje z meczów Olimpii Elbląg..
                        Pokazują kibiców i oprawe, a tak wogle to czy mi sie to tylko śniło?!
                        • Gość: Ja Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:23
                          Tak, znakomity sen, ha ha
                          • Gość: Ja Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:01
                            • Gość: A. Re: Televvizja Elblaska IP: *.chello.pl 15.08.06, 16:27
                              Jakoś zamilkliście na temat Telewizji Elbląskiej. Co ciekawego pokazują w
                              wakacje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka