Gość: Olka IP: *.metrolink.pl / 217.153.161.* 27.01.06, 21:48 Co sądzicie o TVE? Oglądacie? Podoba Wam się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_jazz Re: Telewizja Elbląska 28.01.06, 02:09 Ja w sumie ostatnio ogladam Vectrę dość czesto, ale to tylko dlatego, ze licze, ze powiedza tam czasami cos, czego jeszcze nie wiem. Musze jednak przyznac, ze troche razi mnie brak profesjonalizmu w naszej lokalnej telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Telewizja Elbląska 28.01.06, 09:47 Ja nie oglądam jej od stycznia br. bo przeszedłem na tańszy pakiet, ale nic ciekawego w Telewizji Elbląskiej nie zobaczyłem czego bym wcześniej nie widział w prasie lub w sieci Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el DO GENERALLO 28.01.06, 12:01 Czy Ty jesteś taki tępy? Mówiłeś iz masz pakiet srebrny, a w tym pakiecie jest telewizja elbląska! Wiesz skąd to wiem? Bo ja też mam ten pakiet! (już to tobie raz tłumaczyłem, ale widzę iz nie dociera) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Do POSEJDONO !!! 30.01.06, 12:00 a ile płacisz? bo napewno nie 23 złote :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 28.01.06, 17:49 Zgadza się,TV Elblaska odstawia amatorszczyzne i tandetę,w programie informacyjnym stawiaja na latwiznę:przedszkolaki tańczą w koleczko,jakieś tam posiedzenie jakiegos stowarzyszenia,nudne komentarze sportowe misiowatego emeryta,pora chyba zmienić redaktora naczelnego.Jedyny program ,jaki mi sie osobiście podoba to niedzielne spotkania księdza Kilanowskiego,profesjonalizm w kazdym calu,wedlug mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Telewizja Elbląska IP: *.metrolink.pl / 217.153.161.* 29.01.06, 18:18 No ale własnie program księdza Kilanowskiego jest robiony przez redaktora naczelnego, więc o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapcio Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:58 O to, że to ksiądz gada , wieć to jego program..i strasznie bardzo ''"" obchodzą "'' nas napisy końcowe... Nie chcę dorzucać, że skoro naczelny taki mądry to niech sam se prowadzi... ale w takie propagandy (jakie toczycie)nikt już nie wierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka$a Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:01 Tym bardziej, że nie widziałem jak redaktor naczelny staje sie reporterem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jena Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:01 Skąd wiesz , a może go degradowali ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: So Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:05 To że ksiądz mówi, to jeszcze nie oznacza, że jest autorem programu. Losie, wypowiadacie się, a nie znacie podstaw produkcji telewizyjnej. Pomysłodawcą całości jest Juliusz Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prodigys Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:10 Kogo to obchodzi... A za reszte to odpowiada kto ...ksiądz , czy naczelny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boghdan Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:12 Ta...niektorzy znaja sie na realizacji, ale pomysl formy to nie wszystko...;( Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: Telewizja Elbląska 29.01.06, 22:25 Zgadzam sie, Kilanowski jest naprawde dobry i milo sie to oglada. Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: Telewizja Elbląska 30.01.06, 11:36 ... potrafi zainteresować widza :) reszta to kompletne dno w wykonaniu j.marka i spólki - totalna amatorszczyzna na każdym calu Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: Telewizja Elbląska 30.01.06, 13:37 jakies sugestie jak to poprawic?:P Czy tylko i wylacznie wymiana zarządu? Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: Telewizja Elbląska 30.01.06, 14:36 wymiana prezenterów i prezenterek ... :) tak na dobry początek minkiewicz - pierwszy do odstrzału ... a inni, no cóż chyba nietykalni - powiązania rodzinne, nepotyzm, itp ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 03.02.06, 19:01 Minkiewicz to stary esbek,ma swoje powiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fujarek Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:07 Fuj mnie to obchodzi, ma być telewizja elbląska, a nie gó.. nawet pozbawione ubecji czy urzędników skarbowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka$a Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:08 Czyzby monitoring uciął ci guwno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:10 Elblążanie ... wy nawet dziennik nie umiecie pisać, tylko za was muszą poprawnie..(to dlatego;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojan Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:12 Kogo to wina , że na przykład drugie radio nie ma pozwoleń, przychylność itd itp etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblążan Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:14 No właśnie sprawa dobiega kresu;) Odpowiedz Link Zgłoś
paxx Re: Telewizja nieElbląska c.d. 04.02.06, 13:34 Myślałem, że wam chodzi o hiszpańską tvv, ale patrze tytuł... i myliłem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:36 Tak to jest jak czyta sie 1 list na początek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A`la Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:37 Ja też sie dałam nabrać przez tyle czasu: cyt. "Co sądzicie o TVE? Oglądacie? Podoba Wam się?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -el-(bustvuo) Re: Telewizja nieElbląska c.d. IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:39 Espania ! Sie wie...Ole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %$#@^&* Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:05 Z Minkiewiczem można sie odgadać, przetestowany ... Ale ta reszta właśnie...po prostu kiepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hi Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:40 A niby kogo chcesz wywalić???? Sam usiądziesz i będziesz nagrywac Wiadomości Elbląskie??? Potrafisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.J. Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 13:03 Tu nie chodzi o ludzi , ale funkcje (zgodzą się na profesjonalizm i zaangażowanie to se mogą kręcić dalej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VJ. megaZIN Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:55 REdaktor sportowy jest spoko, tylko naczelny ma nie tyle kaprys...co sznurki go uwierają...nie wiadomo kto ciągnie , ale nowa telewizja przyda się ;) Brakuje kultury nowoczesnych technologii, muzyki z tej epoki...skromnie ujmując. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka$a Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:55 O! Przeczytał wreszcie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jena Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:43 paranoja...nie da sie oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sal Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 12:44 Właśnie ...co to za telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Televvizja Elblaska IP: *.metrolink.pl / 217.153.161.* 03.02.06, 17:19 Ale dlczego? Co konkretnie wam sie nie podoba? A jest coś, co sie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28472 Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 11:08 Podobały sie naprzykład relacje dokumentalne tego księdza... (o ile wiesz jak sie nazywa mogły Ci nie przypaść do gustu), A że nie podoba sie coś, to niech świadczy oglądalność... (bez wymieniania i kryptoreklamy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 28... Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 11:09 Może pracownikom brakuje wyczucia, co sie ludziom podoba, a co wypada pokazywać, gdyż taka była propaganda medii jeszcze PRL... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:41 Czy Wy nie przesadzacie? krytykujecuie, a tak naprawdę nie jesteście w stanie powiedziec nic konkretnego. Skąd wiesz, że jest słaba oglądalność? Z teg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:43 Czy Wy nie przesadzacie? krytykujecie, a tak naprawdę nie jesteście w stanie powiedziec nic konkretnego. Skąd wiesz, że jest słaba oglądalność? Z tego co wiem, mnóstwo ludzi ogląda Telewizję Elbląską. Są też tacy, którzy lubią i Andrzeja Minkiewicza, Mirę Stankiewicz, czy Joannę Kostańczuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:18 Cała swoją rodzine lubie i sie nie chwale Odpowiedz Link Zgłoś
paxx Re: Televvizja Elblaska 04.02.06, 12:20 zostaw, jak ktoś porządnie nie umie dyskutować to skazany jest na innowacje ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:22 Do znajomej! Myślę, ze możesz się tu pochwalić. W końcu piszesz jak mało kto na temat;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:48 Dzięki i proszę bardzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2... Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:16 No przecież dostałaś konkretne pozytyne odczucia i konstruktywność z tego jakaś wynika...nie bedziely palcami wytakać negatywty to nie przyzwoite dla TVel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 12:20 No tak... w sumie pozytywny jest tylko ksiądz... pozostali to amatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sodówka Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:21 Podaj kto, może przypomnimy sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te Re: Televvizja Elblaska IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.02.06, 12:24 Naprzykład regularne transmisje z meczów Olimpii Elbląg.. Pokazują kibiców i oprawe, a tak wogle to czy mi sie to tylko śniło?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Televvizja Elblaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:23 Tak, znakomity sen, ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Televvizja Elblaska IP: *.chello.pl 15.08.06, 16:27 Jakoś zamilkliście na temat Telewizji Elbląskiej. Co ciekawego pokazują w wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś