michal_el 28.11.02, 23:12 Linuxie! Ojczyzno moja! ty jestes jak zdrowie; Ile cie trzeba cenic, ten tylko sie dowie, Kto obsługiwac cie umie. Dzis pieknosc twa w calej ozdobie Widze i opisuje, bo hackuje dzieki tobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeta_e Re: Coś dla informatyków 29.11.02, 00:08 michal_el napisał: > Linuxie! Ojczyzno moja! ty jestes jak zdrowie; > Ile cie trzeba cenic, ten tylko sie dowie, > Kto obsługiwac cie umie. Dzis pieknosc twa w calej ozdobie > Widze i opisuje, bo hackuje dzieki tobie. > > > > darmocha fajnocha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Coś dla informatyków 02.12.02, 14:05 "Najlepsze programy powstają nocą... A to dlatego, że następnego dnia trzeba je oddać." Odpowiedz Link Zgłoś
molszanska coś dla matematyków 03.12.02, 12:24 www1.gazeta.pl/nauka/1,34148,1187100.html poczytajcie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: coś dla matematyków IP: *.umcs.lublin.pl 03.12.02, 12:26 to ja - nie mam rozdwojenia jażni, nie działam na szkode forum- przyznaję sie bez bicia, że ja to ja Odpowiedz Link Zgłoś