michal_el 30.11.02, 19:57 Co oznacza te e na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeta_e Re: Zeta_e 30.11.02, 20:06 michal_el napisał: > Co oznacza te e na końcu? > > że jednak urodziłem się w Elblągu :)) mimo wszystko :)) zapewne :)) no i mam tam jeszcze rodzinkę (na zdjęciach :)) ) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Zeta_e 30.11.02, 20:08 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Co oznacza te e na końcu? > > > > > > że jednak urodziłem się w Elblągu :)) mimo wszystko :)) zapewne :)) no i mam > tam jeszcze rodzinkę (na zdjęciach :)) ) I kiedyś powrócisz na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acc Re: Zeta_e IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 23:30 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > Co oznacza te e na końcu? > > > > > > że jednak urodziłem się w Elblągu :)) mimo wszystko :)) zapewne :)) no i mam > tam jeszcze rodzinkę (na zdjęciach :)) ) Ja też ja Też ...... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Zeta_e 02.12.02, 12:44 Gość portalu: acc napisał(a): > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > Co oznacza te e na końcu? > > > > > > > > > > że jednak urodziłem się w Elblągu :)) mimo wszystko :)) zapewne :)) no i m > am > > tam jeszcze rodzinkę (na zdjęciach :)) ) > > Ja też ja Też ...... O prosze kolejny były El? Pewnie na święta przyjeżdzasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Zeta_e 30.11.02, 20:08 zeta_e napisał: > czyli to samo co el po Michal :)))) A co oznacza słowo zeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Zeta_e IP: *.24-151.libero.it 30.11.02, 21:48 > A co oznacza słowo zeta? wstrzymalismy oddech..., a tu glucho! bez zadnej odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Zeta_e 01.12.02, 11:46 Gość portalu: apv napisał(a): > > > A co oznacza słowo zeta? > > wstrzymalismy oddech..., a tu glucho! bez zadnej odpowiedzi!!! Zaraz się pewnie odezwie z kacem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: Zeta_e IP: *.24-151.libero.it 01.12.02, 17:45 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > A co oznacza słowo zeta? > > > > wstrzymalismy oddech..., a tu glucho! bez zadnej odpowiedzi!!! > > > Zaraz się pewnie odezwie z kacem. dlugo trzyma. juz osiemnasta i cisza. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Zeta_e 01.12.02, 21:48 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > > > A co oznacza słowo zeta? > > > > > > wstrzymalismy oddech..., a tu glucho! bez zadnej odpowiedzi!!! > > > > > > Zaraz się pewnie odezwie z kacem. > > dlugo trzyma. juz osiemnasta i cisza. ;-) Może ma powtórkę z wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Zeta_e 01.12.02, 23:27 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > > > > > > > > A co oznacza słowo zeta? > > > > > > > > wstrzymalismy oddech..., a tu glucho! bez zadnej odpowiedzi!!! > > > > > > > > > Zaraz się pewnie odezwie z kacem. > > > > dlugo trzyma. juz osiemnasta i cisza. ;-) > > > Może ma powtórkę z wczoraj. Error! :))) Po prostu dzisiaj był dzień bez kompa i interku !!! Byliśmy dzisiaj w kinie i na wystawie exclusiv w pałacu prymasowskim - fajne cacka !!! Co do postawionego pytania to tak mi dali na imię :))) (żart jakby ktoś nie wiedział) ;))), to są następujące możliwości: a) od imienia znanej aktorki ;)) b) od nazwy modelu pięknego samochodu włoskiego - nie Alfa choć ta też piękna (włosi mają wizję piękna prawie od zawsze :))) ) etc. Odpowiedz Link Zgłoś