michal_el 01.12.02, 22:54 Jestem coraz bardziej przekonany, że nasz Miruś jest Agentem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acc Re: Mirek z Elbląga. IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 23:32 michal_el napisał: > Jestem coraz bardziej przekonany, że nasz Miruś jest Agentem. a o jakiego mirka codzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Mirek z Elbląga. 01.12.02, 23:51 Gość portalu: acc napisał(a): > michal_el napisał: > > > Jestem coraz bardziej przekonany, że nasz Miruś jest Agentem. > > a o jakiego mirka codzi ? O tego gościa z E. z programu Agent emitowanego właśnie na TVN. Więcej na ten temat trudno mi powiedzieć - na tej stacji oglądam tylko Fakty i ... "Wybacz mi"... Michale ;)))) es tut mir leid :((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mirek z Elbląga. 02.12.02, 12:29 zeta_e napisał: > Gość portalu: acc napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Jestem coraz bardziej przekonany, że nasz Miruś jest Agentem. > > > > a o jakiego mirka codzi ? > > O tego gościa z E. z programu Agent emitowanego właśnie na TVN. Więcej na ten > temat trudno mi powiedzieć - na tej stacji oglądam tylko Fakty i ... "Wybacz > mi"... Michale ;)))) es tut mir leid :((( > Wybaczam, ale żałuj, że tylko to oglądasz na tym kanale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acc Re: Mirek z Elbląga. IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 23:33 michal_el napisał: > Jestem coraz bardziej przekonany, że nasz Miruś jest Agentem. a kto to ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Mirek z Elbląga. 02.12.02, 12:27 Gość portalu: acc napisał(a): > michal_el napisał: > > > Jestem coraz bardziej przekonany, że nasz Miruś jest Agentem. > > a kto to ? Nieładnie dwa razy o to samo pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Mirek z Elbląga. IP: *.umcs.lublin.pl 02.12.02, 12:27 nie oglądam tego na bieżąco- ale stawiam na kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Mirek z Elbląga. 02.12.02, 15:01 Szczerze mowiac to nie jestem na biezaco z Agentem...ostatnio malo telewizji ogladam, ale zawsze stawialem na Mirka :) Odpowiedz Link Zgłoś