Dodaj do ulubionych

Lekarz rodzinny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 18:37
Szukam dobrego w Elblągu, bo do obecnego brak mi już słów... Szukam takiego co to się człowiekiem przejmie, posłucha, nie powie że na badania szkoda kasy i nie przepisze mi na katar antybiotyku... I tylko nie piszcie, że musiałabym się przeprowadzić do Leśnej Góry, żeby takiego znaleźć... pliiiiizzz. A jakby kto znał jeszcze podobnego pediatrę to już w ogóle.
Obserwuj wątek
    • francuz_el Re: Lekarz rodzinny 10.04.06, 19:32
      Jeżeli chodzi o pediatrę to szczerze polecam dr Juranda Orlikowskiego. Przez
      całe dzieciństwo chodziłem do niego, a muszę przyznać, że chorowałem dużo :-P

Dr Jurand Orlikowski
      ul. Robotnicza 183e (Osiedle pod Wieżami, koło nieczynnej pętli tramwajowej)
      tel.: 55.2362798
      • Gość: amaterasu79 Re: Lekarz rodzinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 19:44
        Dzięki :)
        A może jednak jakiś dla dorosłych?
        • orysiowa Re: Lekarz rodzinny 11.04.06, 17:01
          typowy lekarz rodzinny - dr Mariusz Selke nr tel. rejestracji 236-94-90, pon. -
          piąt. 9-14 i 16-18. szczerze polecam, dba o cała moją rodzinkę :)
          • orysiowa Re: Lekarz rodzinny 11.04.06, 17:02
            aaaa - zapomniałam dodać że przyjmuje na ul. Słowackiego w domku, numeru nie
            pamiętam.
    • douchee To ja się tutaj podłączę - szukam pediatry, ale 15.04.06, 19:17
      przyjmującego w okolicach Zatorza. Dzidziuch zaczyna mi się pchać na świat, a ja nie mam przychodni wybranej...nie mówiąc o lekarzu...
      • Gość: malenka Re: To ja się tutaj podłączę - szukam pediatry, a IP: *.softel.elblag.pl 17.04.06, 22:28
        No Selke to i ja polecam:0)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka