michal_el 19.12.02, 17:39 Po tym dniu w cieplejsze regiony Europy wyjadą wszyscy złodzieje, Polska stanie się wtedy krajem bezpieczniejszym, nie będziemy musieli martwić się o samochód pozostawiony na ulicy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: apv Re: 1 maja 2004 IP: *.24-151.libero.it 19.12.02, 22:19 michal_el napisał: > Po tym dniu w cieplejsze regiony Europy wyjadą wszyscy złodzieje, Polska > stanie się wtedy krajem bezpieczniejszym, nie będziemy musieli martwić się o > samochód pozostawiony na ulicy:) nareszcie jakies plusy... ;o))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1 maja 2004 20.12.02, 11:15 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Po tym dniu w cieplejsze regiony Europy wyjadą wszyscy złodzieje, Polska > > stanie się wtedy krajem bezpieczniejszym, nie będziemy musieli martwić się > o > > samochód pozostawiony na ulicy:) > > nareszcie jakies plusy... ;o))))))))))))))))))) I może wkońcu z Elbląga wyjadą rumuni i ruskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apv Re: 1 maja 2004 IP: *.24-151.libero.it 20.12.02, 20:39 michal_el napisał: > Gość portalu: apv napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Po tym dniu w cieplejsze regiony Europy wyjadą wszyscy złodzieje, Pol > ska > > > stanie się wtedy krajem bezpieczniejszym, nie będziemy musieli martwi > ć się > > o > > > samochód pozostawiony na ulicy:) > > > > nareszcie jakies plusy... ;o))))))))))))))))))) > > > I może wkońcu z Elbląga wyjadą rumuni i ruskie:) > > a wielu rumunow w elblagu? za ruskimi bym obstawal, bo we mnie slowianska dusza gra, a ruskie nie zebrza, ale rumuni.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1 maja 2004 20.12.02, 21:43 Gość portalu: apv napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: apv napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Po tym dniu w cieplejsze regiony Europy wyjadą wszyscy złodzieje > , Pol > > ska > > > > stanie się wtedy krajem bezpieczniejszym, nie będziemy musieli m > artwi > > ć się > > > o > > > > samochód pozostawiony na ulicy:) > > > > > > nareszcie jakies plusy... ;o))))))))))))))))))) > > > > > > I może wkońcu z Elbląga wyjadą rumuni i ruskie:) > > > > > a wielu rumunow w elblagu? za ruskimi bym obstawal, bo we mnie slowianska dusza > > gra, a ruskie nie zebrza, ale rumuni.... Nie malutko, ale są!!! Zawsze można ich spotkać na ruskim rynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: 1 maja 2004 21.12.02, 00:30 A ja myslalem, ze ty tylko do Hypernovej chodzisz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: 1 maja 2004 21.12.02, 10:02 francuz_el napisał: > A ja myslalem, ze ty tylko do Hypernovej chodzisz... :) Zdarzyło mi się przechodzić jak szedłem do kolegi lub do Hypernovej. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: 1 maja 2004 23.12.02, 12:36 michal_el napisał: > Po tym dniu w cieplejsze regiony Europy wyjadą wszyscy złodzieje, Polska > stanie się wtedy krajem bezpieczniejszym, nie będziemy musieli martwić się o > samochód pozostawiony na ulicy:) > Gdzies slyszalem takie powiedzenie: "Wierz w Boga, ale zawsze zamykaj samochod" :) Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin Re: 1 maja 2004 20.02.03, 22:20 Dobre, ja zgadzam sie w tym w zupełności. Polska stanie się krajem bepieczniejszym;) Odpowiedz Link Zgłoś