zeta_e 21.12.02, 10:42 Niemożliwe realnie zróbmy to wirtualnie :))) Olimpia E. w drugiej lidze zagłosuj na kibol.com/eliminacje/index2.html?sub=kolejka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: Pomoc dla Olimpii 21.12.02, 10:46 zeta_e napisał: POMOŻECIE???? > Niemożliwe realnie > zróbmy to wirtualnie :))) > Olimpia E. w drugiej lidze > zagłosuj na <a href="kibol.com/eliminacje/index2.html? sub=kolejka"target > ="_blank">kibol.com/eliminacje/index2.html?sub=kolejka</a> Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 21.12.02, 11:01 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > POMOŻECIE???? Nie rozumiem ??? Wczoraj na konferencji prasowej Janas - nowy trener reprezentacji zwrócił się do dziennikarzy z podobnym tekstem "POMOŻECIE" więc o co Ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pomoc dla Olimpii 21.12.02, 11:13 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > POMOŻECIE???? > Nie rozumiem ??? Wczoraj na konferencji prasowej Janas - nowy trener > reprezentacji zwrócił się do dziennikarzy z podobnym tekstem "POMOŻECIE" więc o > > co Ci chodzi ? > O pomoc w głosowaniu:) I nie tak jak Janas tylko jak Gierek. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 21.12.02, 11:22 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > POMOŻECIE???? > > Nie rozumiem ??? Wczoraj na konferencji prasowej Janas - nowy trener > > reprezentacji zwrócił się do dziennikarzy z podobnym tekstem "POMOŻECIE" > więc o > > > > co Ci chodzi ? > > > > O pomoc w głosowaniu:) > > I nie tak jak Janas tylko jak Gierek. > > Tak masz rację od Gierka to wszystko się zaczęło - później tylko wszyscy się z tego nabijali :))) tak jak ja wczoraj słuchając Janasa zwanego Janosikiem :))) więc jak POMOŻECIE ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 14:25 I co klikasz ??? słabo coś :((( Wesołych Świąt smacznego jajka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 14:29 zeta_e napisał: > I co klikasz ??? > słabo coś :((( > > Wesołych Świąt smacznego jajka :))) Ile razy można klikać?:) Innych trzeba zmobilizować, akle coś nie widzę chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 14:32 > > Ile razy można klikać?:) > Innych trzeba zmobilizować, akle coś nie widzę chęci. > jak to ile - co 15 minut :))) Wesołych Świąt smacznego jajka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 14:42 zeta_e napisał: > > > > Ile razy można klikać?:) > > Innych trzeba zmobilizować, akle coś nie widzę chęci. > > > jak to ile - co 15 minut :))) > Wesołych Świąt smacznego jajka :))) > Tak, właśnie to zauważyłem, myślałem, że tylko raz można to zrobić:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 14:48 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > > > > > Ile razy można klikać?:) > > > Innych trzeba zmobilizować, akle coś nie widzę chęci. > > > > > jak to ile - co 15 minut :))) > > Tak, właśnie to zauważyłem, myślałem, że tylko raz można to zrobić:) > > no widzisz trzeba wszystko czytać do końca (nawet to a może szczególnie to napisane drobnym maczkiem ;))) nastaw sobie budzik w kompie :)))) Wesołych Świąt smacznego jajka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 14:51 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > Ile razy można klikać?:) > > > > Innych trzeba zmobilizować, akle coś nie widzę chęci. > > > > > > > jak to ile - co 15 minut :))) > > > > > Tak, właśnie to zauważyłem, myślałem, że tylko raz można to zrobić:) > > > > > no widzisz trzeba wszystko czytać do końca (nawet to a może szczególnie to > napisane drobnym maczkiem ;))) > > nastaw sobie budzik w kompie :)))) > > Wesołych Świąt smacznego jajka :))) > Smacznego zająca z czekolady:0 Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 15:14 michal_el napisał: > zeta_e napisał: > > > michal_el napisał: > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > Ile razy można klikać?:) > > > > > Innych trzeba zmobilizować, akle coś nie widzę chęci. > > > > > > > > > jak to ile - co 15 minut :))) > > > > > > > > Tak, właśnie to zauważyłem, myślałem, że tylko raz można to zrobić:) > > > > > > > > no widzisz trzeba wszystko czytać do końca (nawet to a może szczególnie to > > > napisane drobnym maczkiem ;))) > > > > nastaw sobie budzik w kompie :)))) > > > > Wesołych Świąt smacznego jajka :))) > > > > Smacznego zająca z czekolady:0 > > > > zajączek z czekolady będzie później ( np. w ostatki ;))) ), a odnośnie klikania to chyba się ruszyło !!! :))) i to by było na tyle ... czatowania Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 15:16 zeta_e napisał: > michal_el napisał: > > > zeta_e napisał: > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > zeta_e napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > Ile razy można klikać?:) > > > > > > Innych trzeba zmobilizować, akle coś nie widzę chęci. > > > > > > > > > > > jak to ile - co 15 minut :))) > > > > > > > > > > > Tak, właśnie to zauważyłem, myślałem, że tylko raz można to zrob > ić:) > > > > > > > > > > > no widzisz trzeba wszystko czytać do końca (nawet to a może szczególn > ie to > > > > > napisane drobnym maczkiem ;))) > > > > > > nastaw sobie budzik w kompie :)))) > > > > > > Wesołych Świąt smacznego jajka :))) > > > > > > > Smacznego zająca z czekolady:0 > > > > > > > > > zajączek z czekolady będzie później ( np. w ostatki ;))) ), a odnośnie > klikania to chyba się ruszyło !!! :))) Cóż jak ja się za coś zabiorę to.... Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 22.12.02, 15:24 > > zajączek z czekolady będzie później ( np. w ostatki ;))) ), a odnośnie > > klikania to chyba się ruszyło !!! :))) > > > Cóż jak ja się za coś zabiorę to.... > Mowa !! A myślisz że po co ja się zwróciłem z tą Gierkowską propozycją do userów tego forum ? a uściślając do samego GURU ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Pomoc dla Olimpii 23.12.02, 10:54 Zeta... juz mamy wygrane eliminacje :) Teraz trzeba bedzie sie zmobilizowac na nastepny mecz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Pomoc dla Olimpii 23.12.02, 15:26 francuz_el napisał: > Zeta... juz mamy wygrane eliminacje :) Teraz trzeba bedzie sie zmobilizowac na > nastepny mecz ;P Coś mi się wydaje że nie doczytałeś do końca !!! :-(( regulaminu gry, no cóż zdarza się ;)) (niestety na razie jesteśmy liderem ale w III lidze :-(( --> zobacz w wynikach eliminacji) "Zasady eliminacji do Ligi Kibiców Zaczynamy 2.12.2002 planowany koniec to 30.12.2002. Do drugiej Ligi awansuje 18 drużyn z największą ilością głosów. Kolejne 36 zespołów zakwalifikuje się do dwóch grup Trzeciej Ligi." p.s.na razie do zobaczenia w E. za godz. wyjeżdzam - Wesołych Świąt (przed końcem 2002r. będą jeszcze sesje wirtualne :))) Głosowanie: głos można oddać na jedną drużynę kolejny głos można oddać po upływie 15 minut. z Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Pomoc dla Olimpii 23.12.02, 15:29 zeta_e napisał: > francuz_el napisał: > > > Zeta... juz mamy wygrane eliminacje :) Teraz trzeba bedzie sie zmobilizowa > c > na > > nastepny mecz ;P > > Coś mi się wydaje że nie doczytałeś do końca !!! :-(( regulaminu gry, no cóż > zdarza się ;)) (niestety na razie jesteśmy liderem ale w III lidze :-(( --> > zobacz w wynikach eliminacji) > "Zasady eliminacji do Ligi Kibiców > Zaczynamy 2.12.2002 planowany koniec to 30.12.2002. Do drugiej Ligi awansuje > 18 drużyn z największą ilością głosów. Kolejne 36 zespołów zakwalifikuje się do > > dwóch grup Trzeciej Ligi." > > p.s.na razie do zobaczenia w E. za godz. wyjeżdzam - Wesołych Świąt (przed > końcem 2002r. będą jeszcze sesje wirtualne :))) > > > Głosowanie: > > głos można oddać na jedną drużynę > kolejny głos można oddać po upływie 15 minut. > > z I kolejny forumowicz w Elblągu:) Odpowiedz Link Zgłoś