michal_el 24.12.02, 12:25 Nastał wkońcu ten piekny dzień, dzisiaj wszyscy forumowicze zasiądą ze swoimi rodzinami przy wigilijnym stole.......a później przyjdzie Mikołaj:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AborygenMiejscowy Re: ************WIGILIA************ IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 24.12.02, 14:47 Wszystkiego dobrego olułiz ZIOMKOM - zdrowych wesołych swiąt i wszelkiej pomyslnosci w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: ************WIGILIA************ 24.12.02, 15:42 Gość portalu: AborygenMiejscowy napisał(a): > Wszystkiego dobrego olułiz ZIOMKOM - zdrowych wesołych swiąt i wszelkiej > pomyslnosci w nowym roku. Dzięki Aborygen. A ja życzę Tobie tego samego oraz tego, żebyś nas częściej odwiedzał na forum. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: ************WIGILIA************ 25.12.02, 20:04 Minelo troche czasu i w koncu moglem odejsc od stolu i wejsc na neta :) Troche mi to zajelo... ale mam nadzieje,ze niczego tutaj nie przegapilem :)) Odpowiedz Link Zgłoś