Gość: Piotr:-) IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 15:52 tramwaje? o tym można pisać bez końca forum.blue-gin.net/viewtopic.php?t=262 Wszystkiego dobrego dla wszystkich w nowym 2k3 roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą 01.01.03, 15:56 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > tramwaje? o tym można pisać bez końca > <a href="forum.blue-gin.net/viewtopic.php? t=262"target="_blank">forum.bl > ue-gin.net/viewtopic.php?t=262</a> > Wszystkiego dobrego dla wszystkich w nowym 2k3 roku Cieszę się, że wykorzystałeś te zdjęcia:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 18:17 michal_el napisał: > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > tramwaje? o tym można pisać bez końca > > <a href="<a href="forum.blue-gin.net/viewtopic.php?"target="_bla > nk">forum.blue-gin.net/viewtopic.php?</a> > t=262"target="_blank">forum.bl > > ue-gin.net/viewtopic.php?t=262</a> > > Wszystkiego dobrego dla wszystkich w nowym 2k3 roku > > > Cieszę się, że wykorzystałeś te zdjęcia:) > Pzdr. > > Cieszę się że to miasto jest cool nie zapomnij zajrzeć tu forum.blue-gin.net/viewtopic.php?t=265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Gwardak Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.aland.net 03.01.03, 18:47 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > Cieszę się, że wykorzystałeś te zdjęcia:) > nie zapomnij zajrzeć tu > forum.blue-gin.net/viewtopic.php?t=265 ...oraz tu: forum.blue-gin.net/viewtopic.php?t=262 Witam! Ja też się cieszę, ale 9 zdjęć na tych stronach jest mojego autorstwa. Wiesz, co oznacza wyraz "copyright"? Nie przypominam sobie, żebyś zwracał się do mnie o pozwolenie na ich publikację. Wypadałoby chociaż podać nazwisko ich autora, co nakazuje dobry obyczaj. Mam nadzieję, że to uczynisz. Moja strona ze zdjęciami tramwajów elbląskich jest pod adresem republika.pl/henryk_gwardak/eltramz.html Pozdrawiam, Henryk Gwardak Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą 03.01.03, 19:26 Oj nie ladnie Piotrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 22:32 francuz_el napisał: > Oj nie ladnie Piotrze... Nie ladnie to zrobil kto inny -----Original Message----- From: Michał [michal_el@**** Sent: Wednesday, January 01, 2003 1:56 PM To: Piotr@***** Subject: Życzenia i nie tylko Importance: High > SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2003. > P.S > Przesyłam zdjęcia, które możesz zamieścić w odpowiednim miejscu: > Również zamieść zdjęcia elblaskich trmawajów, bo przecież Elbląg > to też linie tramwajowe,a tyle się o nich mówi ostanio. > Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą 03.01.03, 22:36 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > francuz_el napisał: > > > Oj nie ladnie Piotrze... > Nie ladnie to zrobil kto inny > > -----Original Message----- > From: Michał [<a href="mailto:michal_el@****"target="_blank">michal_el@****</a> > Sent: Wednesday, January 01, 2003 1:56 PM > To: Piotr@***** > Subject: Życzenia i nie tylko > Importance: High > > > SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2003. > > > P.S > > Przesyłam zdjęcia, które możesz zamieścić w odpowiednim miejscu: > > Również zamieść zdjęcia elblaskich trmawajów, bo przecież Elbląg > > to też linie tramwajowe,a tyle się o nich mówi ostanio. > > Pozdrawiam. Zrób o co prosi Ciebei autor. Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą 03.01.03, 22:33 francuz_el napisał: > Oj nie ladnie Piotrze... tak samo zdjątko hipci (z konkursu na portelu) i siedziby dialogu na Rybackiej (z ich strony) :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 22:41 zeta_e napisał: > francuz_el napisał: > > > Oj nie ladnie Piotrze... > > tak samo zdjątko hipci (z konkursu na portelu) i siedziby dialogu na Rybackiej > (z ich strony) :-))) > No to fajnie (a niby z kad ja to mam wiedziec ????) dostaję to umieszczam bo są ładne a o prawach do nich, nikt mi nic nie mowil :( 1. mam 700 km do Elbląga i mam prawo nie wiedzieć.... 2. jak chcecie moge wszystkie usunać Pozdrowienia Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą 03.01.03, 22:45 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > zeta_e napisał: > > > francuz_el napisał: > > > > > Oj nie ladnie Piotrze... > > > > tak samo zdjątko hipci (z konkursu na portelu) i siedziby dialogu na > Rybackiej > > (z ich strony) :-))) > > > No to fajnie (a niby z kad ja to mam wiedziec ????) > dostaję to umieszczam bo są ładne > a o prawach do nich, nikt mi nic nie mowil :( > 1. mam 700 km do Elbląga i mam prawo nie wiedzieć.... > 2. jak chcecie moge wszystkie usunać > > Pozdrowienia Piotr Po co? Pamiętam jak kiedyś mówiłeś o tym jak się kłóciłeś z kimś o prawach autorskich i, że tak powiem miałeś je w d.. Zamieść tylko autora zdjęć tram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 22:55 michal_el napisał: > Po co? > Pamiętam jak kiedyś mówiłeś o tym jak się kłóciłeś z kimś o prawach autorskich > i, że tak powiem miałeś je w d.. o prawach tak, tylko to bylo inaczej zrobilem zdjecia i na nich byl ktos i zażdał usuniecia z netu tych zdjec autorem bylem ja, a ten ktos tylko na nim byl wiec jak MZK zażada czystki bo tramwaj jest ich ?? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą 03.01.03, 23:04 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Po co? > > Pamiętam jak kiedyś mówiłeś o tym jak się kłóciłeś z kimś o prawach > autorskich > > i, że tak powiem miałeś je w d.. > > o prawach tak, tylko to bylo inaczej zrobilem zdjecia > i na nich byl ktos i zażdał usuniecia z netu tych zdjec > autorem bylem ja, a ten ktos tylko na nim byl > wiec jak MZK zażada czystki bo tramwaj jest ich ?? Wytłumaczyłeś to , teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr:-) Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.01.03, 23:23 michal_el napisał: > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > michal_el napisał: > > > > > Po co? > > > Pamiętam jak kiedyś mówiłeś o tym jak się kłóciłeś z kimś o prawach > > autorskich > > > i, że tak powiem miałeś je w d.. > > > > o prawach tak, tylko to bylo inaczej zrobilem zdjecia > > i na nich byl ktos i zażdał usuniecia z netu tych zdjec > > autorem bylem ja, a ten ktos tylko na nim byl > > wiec jak MZK zażada czystki bo tramwaj jest ich ?? > > > Wytłumaczyłeś to , teraz:) > > Zobacz tu piotr.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą 03.01.03, 23:25 Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > michal_el napisał: > > > Gość portalu: Piotr:-) napisał(a): > > > > > michal_el napisał: > > > > > > > Po co? > > > > Pamiętam jak kiedyś mówiłeś o tym jak się kłóciłeś z kimś o praw > ach > > > autorskich > > > > i, że tak powiem miałeś je w d.. > > > > > > o prawach tak, tylko to bylo inaczej zrobilem zdjecia > > > i na nich byl ktos i zażdał usuniecia z netu tych zdjec > > > autorem bylem ja, a ten ktos tylko na nim byl > > > wiec jak MZK zażada czystki bo tramwaj jest ich ?? > > > > > > Wytłumaczyłeś to , teraz:) > > > > > Zobacz tu > <a href="http://piotr.of.pl"target="_blank">piotr.of.pl</a> Już widziałeś te fotki:) Kiedyś mi to poleciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIotr:-) Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 20:11 michal_el napisał: wiele żeczy a może zaglądnij i tu ? narccomp.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Gwardak Re: Tramwaje, nigdy nie odejdą IP: *.aland.net 06.01.03, 23:12 Do Piotra: Widzę, że niezbyt się przejąłeś moją prośbą dotyczącą opublikowania przez Ciebie zdjęć bez mojej wiedzy i zgody. Są one nadal widoczne bez podania źródła ich pochodzenia. Dziwię Ci się, bo nie wyglądasz na początkującego webmastera, a stosujesz metody zabronione prawem, w dodatku udając, że ich nie znasz. A może naprawdę myślisz, że tak wolno robić? Jak się teraz czujesz, gdy wszyscy Twoi goście wiedzą, że mi ukradłeś 9 zdjęć i opublikowałeś, jak własne? Co byś powiedział, gdyby Tobie ktoś zrobił to samo? Jeśli tak Ci zależy, to przyjedź do Elbląga i sam zrób zdjęcia, a nie kradnij innym. Tym razem stanowczo domagam się jak naszybszego usunięcia wszystkich moich zdjęć z Twoich stron. W przeciwnym razie sprawą zajmie się kto inny i będziesz miał problemy. Pomyśl, czy Ci się to opłaca. Henryk Gwardak PS. Kopię tego postu publikuję na forum Gazety Wyborczej, ponieważ jeden z uczestników zamieszcza linki do tych stron, na których są moje zdjęcia. Chodzi o strony forum.blue-gin.net/viewtopic.php?t=262 i forum.blue- gin.net/viewtopic.php?t=265 Adres strony oryginalnej republika.pl/henryk_gwardak/eltramz.html Odpowiedz Link Zgłoś