Gość: luna IP: *.gabo.pl 04.01.03, 23:13 gdzie w elblągu mają salony wizazystki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: wizazysta 04.01.03, 23:19 tego to nie jestem w stanie powiedziec :( ale popytaj sie w salonach kosmetycznych (czy jak to sie nazywa :P) Odpowiedz Link Zgłoś
zeta_e Re: wizazysta 04.01.03, 23:44 francuz_el napisał: > tego to nie jestem w stanie powiedziec :( ale popytaj sie w salonach > kosmetycznych (czy jak to sie nazywa :P) i we fryzjerskich :)) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: wizazysta 05.01.03, 09:41 zeta_e napisał: > francuz_el napisał: > > > tego to nie jestem w stanie powiedziec :( ale popytaj sie w salonach > > kosmetycznych (czy jak to sie nazywa :P) > > i we fryzjerskich :)) Pewnie sproo tego jest. Ale gdzie to nie wiem. Zapytaj się koleżanek. A znalazłaś Fruttini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wizazysta IP: *.umcs.lublin.pl 06.01.03, 09:05 Gość portalu: luna napisał(a): > gdzie w elblągu mają salony wizazystki? jesli chodzi Ci o kobietę, która ładnie Cię umaluje to polecam salon kosmetyczny na Bałuckiego (nie wiem dokładnie jak nazywa się ta pani- Joasia??????) salon mieści sie tochę w głębi, idąc od strony pasażu po lewej stronie obok solarium ta pani kiedyś pracowała w salonie kosmetycznym obok CeCe (uroda?????), a tego salonu nie polecam, pani Marzena (właścicielka salonu) kiedyś zachowała się wobec mnie niesympatycznie i odtąd nie korzystam z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna do Anny IP: *.gabo.pl 07.01.03, 16:57 Gość portalu: anna napisał(a): > Gość portalu: luna napisał(a): > > > gdzie w elblągu mają salony wizazystki? > > jesli chodzi Ci o kobietę, która ładnie Cię umaluje to polecam salon > kosmetyczny na Bałuckiego (nie wiem dokładnie jak nazywa się ta pani- > Joasia??????) salon mieści sie tochę w głębi, idąc od strony pasażu po lewej > stronie obok solarium Anno dzięki. a mozesz powiedziec mniej więcej-jakiej firmy kosmetykow/kolorówek/ używają tam wizazystki.? Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: do Anny 07.01.03, 18:43 francuz_el napisał: > I jak?? Znalazlas wizazystke?? Z tego co mówi to jeszcze nie, przynajmniej tak można wywnioskować. Eh co za kobieta z tej luny:) zamiast się przejść po mieśćie...:) A opinia koleżanek w klasie? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: do Anny 07.01.03, 19:13 A tobie sie chce wychodzic na ponad 20-stopniowym mrozie na miasto?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiking_elblag Re: do Anny 08.01.03, 11:02 francuz_el napisał: > A tobie sie chce wychodzic na ponad 20-stopniowym mrozie na miasto?? hehe, on musi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: do Anny IP: *.gabo.pl 07.01.03, 22:47 > Eh co za kobieta z tej luny:) zamiast się przejść po mieśćie...:) > A opinia koleżanek w klasie? > > > kolezanek pytałam-i nic nie wiedza po mieście w minus 20 st.? o niee. w takie zimno to nawet psów nie powinno sie wypuszczac a co dopiiero ludzi a zresztą czy wy macie na imię Anna? :-) tytul brzmi " do Anny' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: do Anny 09.01.03, 19:11 Np.: ja to nie mam na imie Anna, ale wypowiadac sie chyba moge... nic nie napisze w watku "TYLKO dla Anny" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: do Anny 09.01.03, 20:40 > tytul brzmi " do Anny' > :-) DYSKRYMINACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem zdruzgotany, że tak nas traktujesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: do Anny IP: *.gabo.pl 09.01.03, 22:54 ojejku no bo mi chodzi o konkrety!! konkrety a o wizazystach to wy chyba za wiele nie wiecie (nie chcąc nikogo obrażac) acha i w koncu choc raz to niech faceci bea tymi, ktorzy sa dyskryminowani a nie kobity-jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: do Anny 08.01.03, 09:08 coś mi sie kojarzy, że art deco (albo isadora), ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: do Anny-(tylko) :-) IP: *.gabo.pl 08.01.03, 23:16 anna1000 napisała: > coś mi sie kojarzy, że art deco (albo isadora), ale nie jestem pewna super ide tam jutro sie zapisac aa a ostatnie pytanko. jak myslisz za ile by mi zrobili makijaż studniówkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: do Anny-(tylko) :-) 09.01.03, 09:55 za nic sobie nie przypomnę ile zapłaciłam za makijaż, chciałam Ci już wcześniej napisać ile, ale nie pamiętałam...nie wiem, nie przypomnę sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
wiking_elblag Re: do Anny-(tylko) :-) 09.01.03, 11:23 Co to za dyskryminacja!!!!!!!!!!!!!!! hrgh....TYLKO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś