Gość: alfik IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 06.06.06, 21:11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaa Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:12 maleje, duzo ludzi też nie chce pracować, ja wiem, że może 800netto to mało dla niektórych, ale nieraz lepiej mieć i to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrr Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 21:36 19,6% Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? 06.06.06, 22:10 Wg danych GUS z 30.04.2006 - 21,4% i 10 219 bezrobotnych (rok wcześniej było 23,4% i 11 282). Teraz pewnie już jest mniejsze, zaczyna się sezon. Widać to już na danych dla całej Polski, gdzie spadło już do 16,5%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 07.06.06, 17:19 Gdyby bezrobotnych traktowano tak jak w olsztynie,to procent bylby o wiele mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 20:09 olsztyn to zaden przykład, tez i w Elblagu przeciez jest siedziba wojewodzkiego urzadu pracy z olsztyna przy ulicy Bema wiec duzo moga dzialac w Elblagu! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? 07.06.06, 21:39 Jaka siedziba? Filia ledwo, czyli nic nie mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 08.06.06, 16:50 Ale w olsztynie przeciez,bezrobotny bez prawa do zasilku ,jak sie nie stawi w wyznaczonym czasie w Urzedzie Pracy z miejsca jest skreslany z listy bezrobotnych i w ten sposob ,statystycznie ,maja takie niskie bezrobocie.To chyba zaden przyklad do nasladowania): Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? 07.06.06, 21:49 ja nie znm, ale może ty nam ujawnisz ten % ludzi bez pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? IP: *.yourlibrary.ca 09.06.06, 05:27 Nie za czesto z Wami wymieniam poglady,opinie nie chce byc zlosliwy ale chyba nad El-giem i Naszym wojew.jest jakis "demon" marazmu,ze ten tak wysoki % procent bezrobocia jest tak DLUGO!!!!!!-Pozdrawiam Elblazan-Marek- Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? 09.06.06, 11:46 Marek, a jak ma spadać bezrobocie, kiedy nowe zakłady pracy nie powstają? Strefa ekonomiczna działa w Elblągu od wielu lat, a na jej terenie są obecnie jedynie Zakłady Mięsne, które nawet nie wiadomo, czy cokolwiek produkują. Nieudolność władz miejskich wychodzi, po prostu nie mają pomysłu jak z tym problemem się uporać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: Czy znacie procent bezrobocia w Elblagu? IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 10.06.06, 16:19 Tez tak uwazam, w ratuszu siedzą osly,ktorzy biora kase za nicnierobienie,coz z tego,my ,elblazanie i tak im klaszczemy,swoiste klapki na oczach.Uwazam ,ze nalezy zmienic zarzad miasta,wybory tuz,tuz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: 24% IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 15.06.06, 18:06 A ja slyszalem,ze juz 30 tys.zarejestrowanych w elblaskim posredniaku,wyrejestrowalo sie,to fajnie ,ale wiekszośc z nich ,niestety wyjechala za chlebkiem do UK,cieszyc sie ,czy smucić:(.Mi jest smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el 20,3% 26.06.06, 10:46 Bez pracy już tylko 9717 osób, chociaż nie powstały żadne nowe zakłady pracy, ciekawe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: 20,3% IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 26.06.06, 15:33 I klaskac Sloninie za kolorowe elewacje,do ktorych w wiekszosci sie nie przyczynil,oblęd i smutek,beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś