anetadow 14.06.06, 10:01 witam, sama pochodze z okolic moraga i od 15 lat mieszkam w stolicy. ciekawi mnie kto jeszcze tu (czyt. w warszawie) mieszka, pracuje... mozna podzielic sie doswiadczeniem:) zapraszam do wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetadow Re: morążanie i okolice - w warszawie 21.06.06, 13:45 to moze sama zaczne:) jestem ostatnio zagorzala fanka nordic walking i prowadze zajecia wlasnie z Nordic na Kabatach no i ..zapraszam na nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
pier_niczek Re: morążanie i okolice - w warszawie 29.06.06, 19:01 reklamować powinnas się na ...kabatach:)-z perspektywy odległosci z ciekawosci poszukałam co to N W (a ja myślałam ,ze Ci chodzacy z kijami to - latni trening narciarzy:D)bardzo ciekawe zajecia,ja niestety z natury leń jestem Odpowiedz Link Zgłoś
anetadow Re: morążanie i okolice - w warszawie 29.06.06, 19:26 reklamuje sie tam:)) na poczatku byl to dokladnie trening narciarzy norewskich potem zaczeto robic badania nad wplywem NW na kondycje i zdrowie czlowieka no i wyszlo ze jest calkiem korzystne dla kazdego nie tylko zdrowych ale i rehabilitukacych sie i po zawalach etc.. no i wtedy juz wiecej ludzi sie pod ta podlaczylo. natura tu nie ma nic do rzeczy- ja tez jestem strasznym leniem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martini71 Re: morążanie i okolice - w warszawie 02.08.06, 09:25 Witam pochodze z Morąga , mieszkam w W-wie od 98 roku, przyjechałam prosto po maturze do pracy i na studia oraz szukac męża ;) (żarcik , przypadkiem sie napatoczył) :)))))) miesiąc temu urodziłam śliczną córcię i jestem haaaaapy!!!! pozdrawiam wszystkich z Morąga Odpowiedz Link Zgłoś
samtron6 Re: morążanie i okolice - w warszawie 26.08.06, 17:13 Nie pochodzę z samego Morąga - ale niedaleczko z Miłakowa.Mieszkam w Wwie od 5 lat, a teraz spędzam urlop w moim rodzinnym miasteczku.Własnie kilka dni temu przeżyłam powtórne zauroczenie Olsztynem i w ogóle tymi naszymi cudnymi stronami.Zaczęłam się poważnie zastanawiać nad powrotem (zakup mieszkania i praca)w Olsztynie.Do Wwy nigdy się nie przyzwyczaiłam tak naprawdę. W Wwie utrzymuję blisi kontakt z dziewczyną z Morąga - Agnieszka Luśnia - jej mama jest kustoszem w muzeum Herdera.Pozdrawiam młodą mamę.Izabela Odpowiedz Link Zgłoś
martini71 Re: morążanie i okolice - w warszawie 30.08.06, 09:25 Hej ja jestem z Morąga a W-wie mieszkam od 98 roku Agnieszka Luśnia chodziła z moją siostrą do szkoły :) moja siostra też tu mieszka a dokładnie w Chotomowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
samtron6 Re: morążanie i okolice - w warszawie 04.09.06, 13:07 Hej,trochę to forum śpiące.Co robisz w Wwie?Czy wyprowadziłaś się na stałe 'bez możliwości powrotu'? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anetadow Re: morążanie i okolice - w warszawie 16.09.06, 13:07 wyprowadzilam sie w wieku lat 15 i juz zostalam. Bez mozliwosci powrotu. Staramy sie wyniesc z Warszawy ale w gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 WITAM SERDECZNIE. 05.12.06, 23:30 Witam serdecznie. Dopiero dzisiaj znalazłam to forum, z czego niezmiernie sie ucieszyłam!!! Ja także jestem z Morąga, mieszkałam na kolonii warszawskiej. w stolicy mieszkam 8 rok, jestem z tarchomina. nie narzekam na miasto, ale za jakiś czas chcemy przenieść się pod stolicę. mam wspaniałego Męża i 2-kę kochaniutkich Dzieci, pozdrawiam wszystkich Warmiaków! Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
anetadow Re: WITAM SERDECZNIE. 06.12.06, 08:09 Ciesze sie ze znalazla sie kolejna osoba:) Sluchajcie a moze kiedys sie wszyscy spotkamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzex Re: morążanie i okolice - w warszawie 14.12.06, 10:21 witam w wawie mieszkam juz rok którys tam - nie licze w moragu mieszkalem na ul. pomorskiej. jezdzilem do ekonomika w ostrodzie. w wawie mieszkam na bialolece Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 Witamy, witamy !!! 14.12.06, 21:44 A ja jestem z kolonii warszawskiej, też mieszkam na Białołęce, pozdrawiam! Kasia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzex Re: Witamy, witamy !!! 15.12.06, 13:04 powaznie ? to pewnie mamy podobna odleglosc do siebie jak za "młodych" lat. dokladnie mieszkam na ul okrągłej (dawny przystanek SKARBKA Z GOR) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda731 Może ktoś do nas dołączył? 09.05.07, 19:38 Witam po przerwie.Może ktos do nas dołączył? Im nas więcej, tym weselej! Pozdrawiam i do usłyszenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś