Dodaj do ulubionych

PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ

30.03.03, 22:49
PAKT O NIEAGRESJI MIĘDZY FORUM ELBLĄG, A FORUM OLSZTYN:

"Wszyscy wiemy o tym, jakie stosunki "przyjazne" panują między nami, ale
może
pochamujmy się w ich wypowiadaniu...bo to, że będziemy wyrażać takie opinie
niczego nie zmieni, ani na gorsze, bo już gorzej być nie może, ani na
lepsze...a czyta się to z niesmakiem." Anna_el

My niżej podpisani obiecujemy co powyżej jest napisane.

DOPISUJCIE SIĘ DO WĄTKU
Obserwuj wątek
    • student_el PAKT O NIEAGRESJI - FORUM OLSZTYN 30.03.03, 22:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=5143636
    • francuz_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 30.03.03, 23:28
      Ja nie potrzebuje zadnych paktow, bo po prostu nie staram sie "wbijac" ludziom
      z tamtego forum... i szczerze mowiac nie obchodzi mnie co oni pisza na nasz
      temat, bo to swiadczy tylko o ich kulturze.
      • student_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 31.03.03, 21:38
        Zatem nic nie podpisujmy, zresztą każdy obszedł ten temat tu i tam, nie to
        nie, chiałem dobrze:P
        • Gość: anna Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.umcs.lublin.pl 02.04.03, 08:38
          przeczytałam i to co jest napisane u nas i to co jest napisane w Olsztynie-
          dobrze Detrituis pisze, na ich tematy pojawiają sie u nas odpowiedzi w stylu
          Zarty o Olsztynie...nic z tego nie będzie, nie będzie żadnego paktu, tym
          bardziej, że po co jakikolwiek pakt, wystarczy, tak jak też ktos napisał w
          Olsztynie, 5 razy się zastanowić nad napisaniem czegokolwiek i wszystko zależy
          od osobistej kultury, na którą WSZĘDZIE jest zapotrzebowanie.
          • student_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 02.04.03, 09:22
            Mam nadzieję, że mój dowcip z furmankami chamski nie jest:) Zresztą to tylko
            dowcip:)
            • Gość: anna Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.umcs.lublin.pl 02.04.03, 09:45
              Ol4 też sobie żartuje...jedni znają się na jego żartach inni nie...
              • student_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 02.04.03, 09:49
                ol4 sobie nie żartuje!!!!!
                • Gość: anna Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.umcs.lublin.pl 02.04.03, 09:55
                  ja uważam, że żartuje, bo to co mówi o Elblągu według mnie to żarty na niskim
                  poziomie...jeśli Ty uważasz, ze nie żartuje to zgadzasz się z tym co
                  pisze...szkoda
                  • student_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 02.04.03, 10:03
                    Źle to zinterpretowałaś, a szkoda, że to tak rozumiesz.
                    • Gość: anna Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.umcs.lublin.pl 02.04.03, 11:26
                      to wyprowadź mnie z błędu, dlaczego sądzisz, że to co pisze Ol4 to prawda? albo
                      dlaczego sądziśz że OL4 nie żartuje?
                      • student_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 02.04.03, 22:50
                        Mówiąc, że on nie żartuje to nie mówię, że mówi prawdę. On po prostu
                        bezczelnie kłamie, zmyśla itp. Chyba możesz sobie sama to zdefiniować?

Żartujemy sobie z detritusem w temacie DOWCIPY O OLSZTYNIE - to są żarty;)

• ol4 Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 02.04.03, 23:26
                          szanowna inkwizycjo co to za pochopne ferowanie wyrokow:)
                          • Gość: anna Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.umcs.lublin.pl 03.04.03, 08:39
                            jakich wyroków????? nikt Cię nie skazuje na dożywocie na Elbląskim forum :)
                            • ol4 Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 03.04.03, 22:14
                              Gość portalu: anna napisał(a):
                              > jakich wyroków????? nikt Cię nie skazuje na dożywocie na Elbląskim forum :)

Hmmm. Ta Ania to jednak z was wszystkich najmadrzejsza. Co Lublin to Lublin:)
                              A nie tak jak *_ele ktorzy poza Gdanskie i Elblagiem nic w zyciu nie widzieli.
                              • student_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 03.04.03, 22:28
                                O tak , tak Tobie wszyscy robią krzywdę, a Ty niewinny jesteś....eh te ele to
                                co w zasadzie mialo znaczyć?
                              • Gość: anna Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.umcs.lublin.pl 04.04.03, 11:25
                                bardzo Ci dziękuję, za te słowa prawdy, jakimi opisałeś moje zalety, to
                                wszystko prawda - Ol4 pierwszy raz nie zażartował, ani nie skłamał :)))))
                              • francuz_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 04.04.03, 11:46
                                Nie uogolniaj wszystkim *_elow, bo ja widzialem o wiele wiecej jak Elblag i
                                Gdansk, a w te glupie wasze spory nie wchodze...
                                • ol4 Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 04.04.03, 21:59
                                  no to gratuluje znajomosci swiata:)
                                  • francuz_el Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 05.04.03, 11:09
                                    Ciesze sie,ze to doceniles ;)
                        • Gość: anna Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.umcs.lublin.pl 03.04.03, 08:35
                          ciekawe co o tym sądzi Detritus :)))))))
    • wiking_elblag Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ 31.03.03, 10:49
      Po co sie pdopisywać jak i tak przez ola4 pakt zostanie unieważniony.
    • Gość: dziuska Re: PAKT O NIEAGRESJI - PODPISUJCIE SIĘ IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.04.03, 19:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=5143636&a=5167268
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka