michal_el 17.11.06, 18:00 Sprawę kieruję głównie do administratorów naszefo forum. Czy można zrobić tak, aby na forum Elbląg, mogły pisać tylko i wyłącznie osoby zalogowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ferdek.schichau Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:10 Popieram, moze to skloni prowokatorow do nalezytego zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:12 Bez przesady!!! Lepiej zmienić wygląd forum na bardziej "profesjonalny". Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:16 Elbinger nie sądzę, że jak się zarejestrujesz to korona Tobie z głowy spadnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.schichau Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:16 Bez przesady?...zobacz co koles z Olsztyna wyprawia (jestem pewny ze z Olsztyna, bo wstydzi sie podpisac). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:22 Który? Rem? Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.schichau Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:25 Nie wiem czy rem ,ale "podpisy" x, y, z "pachna" naszym przyjacielem ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:37 Pachną głupotą, nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych IP: *.softel.elblag.pl 18.11.06, 00:42 Ja korzystam z kompa sluzbowego i dlatego sie nie loguje. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 19:15 Co za problem zarejestrować się na gazecie.pl i dalej pisać? Poziomu coponiektórych to nie podniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 20:04 Francuz, żeby się zarejestrować problemu nie ma żadnego, ale wtedy już nie każdemu będzie się chciało, zatem jak mniemam ilość chamstwa spadnie przynajmniej o ok 70-80% Odpowiedz Link Zgłoś
the_jazz Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 22:08 Administratorzy gazety.pl musieliby taką zasadę wprowadzić na wszystkich forach, w samym Elblągu tego nie da się zrobić. Myślę, że użytkownicy regularnie odwiedzający forum powinni się zarejestrować, no chyba, że nie zależy im na wiarygodności ich wypowiedzi. Jako "gość" podpisać może się każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
elblazanin_18 Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 19.11.06, 12:00 myślę, że każdy ma prawo do wypowiedzi, bez wzgl. na to czy jest zarejestrowany czy nie; ale pomysł myślę, że nie głupi, tylko mógłby np. przyjąć formę stałego forum wewnątrz forum (takiego jak np. tramwaje, czy wybory)- wiecie, takiego dla elit, że tak powiem (albo po prostu dla stałych bywalców, trochę złego słowa użyłem :) chociaż z drugiej strony, zwiększyłaby się liczba ataków w stylu "towarzystwo wzajemnej adoracji"... ale jak nie przejdzie, to też nic sie nie stanie - osobiście bardzo odpowiada mi formuła naszego forum :D Odpowiedz Link Zgłoś