Dodaj do ulubionych

Propozycja do forumowiczów zalogowanych

17.11.06, 18:00
Sprawę kieruję głównie do administratorów naszefo forum. Czy można zrobić
tak, aby na forum Elbląg, mogły pisać tylko i wyłącznie osoby zalogowane?

Obserwuj wątek
    • ferdek.schichau Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:10
      Popieram, moze to skloni prowokatorow do nalezytego zachowania.
      • Gość: Elbinger Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:12
        Bez przesady!!! Lepiej zmienić wygląd forum na bardziej "profesjonalny".
        • michal_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:16
          Elbinger nie sądzę, że jak się zarejestrujesz to korona Tobie z głowy spadnie :P
        • ferdek.schichau Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:16
          Bez przesady?...zobacz co koles z Olsztyna wyprawia (jestem pewny ze z Olsztyna,
          bo wstydzi sie podpisac).
          • Gość: Elbinger Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:22
            Który? Rem?
            • ferdek.schichau Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:25
              Nie wiem czy rem ,ale "podpisy" x, y, z "pachna" naszym przyjacielem ze wschodu.
              • michal_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 18:37
                Pachną głupotą, nic dodać, nic ująć.
      • Gość: 79 Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych IP: *.softel.elblag.pl 18.11.06, 00:42
        Ja korzystam z kompa sluzbowego i dlatego sie nie loguje.
    • francuz_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 19:15
      Co za problem zarejestrować się na gazecie.pl i dalej pisać? Poziomu
      coponiektórych to nie podniesie.
      • michal_el Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 20:04
        Francuz, żeby się zarejestrować problemu nie ma żadnego, ale wtedy już nie
        każdemu będzie się chciało, zatem jak mniemam ilość chamstwa spadnie
        przynajmniej o ok 70-80%
    • the_jazz Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 17.11.06, 22:08
      Administratorzy gazety.pl musieliby taką zasadę wprowadzić na wszystkich forach,
      w samym Elblągu tego nie da się zrobić.
      Myślę, że użytkownicy regularnie odwiedzający forum powinni się zarejestrować,
      no chyba, że nie zależy im na wiarygodności ich wypowiedzi. Jako "gość" podpisać
      może się każdy.
      • elblazanin_18 Re: Propozycja do forumowiczów zalogowanych 19.11.06, 12:00
        myślę, że każdy ma prawo do wypowiedzi, bez wzgl. na to czy jest zarejestrowany
        czy nie;

ale pomysł myślę, że nie głupi, tylko mógłby np. przyjąć formę stałego forum
        wewnątrz forum (takiego jak np. tramwaje, czy wybory)- wiecie, takiego dla
        elit, że tak powiem (albo po prostu dla stałych bywalców, trochę złego słowa
        użyłem :)

chociaż z drugiej strony, zwiększyłaby się liczba ataków w stylu "towarzystwo
        wzajemnej adoracji"...

ale jak nie przejdzie, to też nic sie nie stanie - osobiście bardzo odpowiada
        mi formuła naszego forum :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka