student_el 22.04.03, 17:25 Setka dziennie, jak to było niegdyś, brat mi tu podpowiada, żebym z taka incijatywą wyskoczył, przy okazji rozliczymy się z pewnym miastem!!!! (nie Olsztynem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felx_el Re: Strzelmy setkę 22.04.03, 18:21 Nie będzie łatwo ale możecie na mnie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
felx_el Re: Strzelmy setkę 22.04.03, 19:20 Trochę mało. A co z Anną, dziś jej wcale nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Strzelmy setkę 22.04.03, 19:26 Może: 1. choruje 2. miała wolne 3. jest w Elblągu 4. jest gdzieś poza Lublinem (ale nie w Elblągu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Strzelmy setkę IP: *.umcs.lublin.pl 23.04.03, 09:20 jestem, przez święta tyle się tutaj zmieniło...nie mogłam sie odnaleźć, ale już w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Strzelmy setkę 23.04.03, 16:23 hmmm...setke?? Slyszalem,ze jest to dobre na choroby ukladu nerwowego, a raczej na przeciwdzialanie nim :) Setka czystej, 0,5l piwa lub kieliszek czerwonego wina :) Zostawmy ludziom wybor :P Ja oczywiscie sie na to pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Strzelmy setkę 23.04.03, 16:24 To dobrze, to nie duzo przecież, a damy łupnia takim jednym (nie Olsztynowi) Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Strzelmy setkę 23.04.03, 17:06 Ja jestem ZA!!!!! Ale jestem odcięty od sieci:( Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Strzelmy setkę 23.04.03, 22:45 Ty jestes niepelnoletni i alkoholu nie mozesz pic ;P Masz za mlody organizm na ta teorie ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Strzelmy setkę 23.04.03, 22:52 A nasz prezydent to co???? hehe..tez zbyt młody Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Strzelmy setkę 24.04.03, 16:09 Jak to za mlody?? Swoje lata mam... inaczej bym sie nie wypowiadal :P Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Strzelmy setkę 25.04.03, 10:28 No w sumie auto prowadzisz już:P Za pierwszym razem zdałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Strzelmy setkę 25.04.03, 12:36 Oczywiscie,ze za pierwszym razem, a testy bezblednie (zeby nie bylo komentarzy, test zdawalem na komputerze :P) A zreszta czy ktos by sie sprzeciwil przeydentowi ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Strzelmy setkę 25.04.03, 13:43 Ja zdawałem jeszcze w wersji offline;) Dawno to już było. jeden błąd na teście. Poza tym tylko 1/4 osób z sali wyszła od razu na jazdę, reszta testów nie zdała. I z tych z placu manewrowego ja tylko na miasto wyjechałem, oczywiście pytałem sie z góry na trasie gdzie będziemy jechać, żeby po prostu pojechać dobrze;) ale na łapówkarza trafiłem , kazał mi na Sadową wjechać i stanąć, nie całe pięc minut staliśmy i gościu po prostu dał mi do zrozumienia, że chce kasę. i ostatecznie po jakims czasie drugi raz musiałem jazdę zdawać. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Strzelmy setkę 25.04.03, 13:45 Ja trafilem na spoko goscia i nic ode mnie nie chcial, no tylko jedna rzecz, zebym szybciej jechal, bo mu czasu szkoda ;P Odpowiedz Link Zgłoś
arystokrata_el Re: Strzelmy setkę 25.04.03, 23:12 A ja już będa robił prawko w czasach kiedy juz korupcji nie bedzie:P Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Strzelmy setkę 26.04.03, 23:17 Zebys sie nie zdziwil... no chyba,ze bedziesz zdawal za 300 lat :P Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: Strzelmy setkę 23.04.03, 17:43 Może arystokratowi (hehe) udostepnie kompa na noc, to się forum roziwnie o kilkaset wątków. Odpowiedz Link Zgłoś