Dodaj do ulubionych

Magistranci - do Was pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 19:27
Gdzie w Elblagu solidnie i tanio wydrukować i "obrobić" pracę magisterskś?
Ile to mniej więcej kosztuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: El Re: Magistranci - do Was pytanie IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.04.07, 21:06
      Wydaje mi się, że Reproskan jest tani.
      • the_jazz Re: Magistranci - do Was pytanie 01.04.07, 21:08
        Na pewno można to zrobić na dworcu PKS, na 1-go Maja przy księgarni Quo Vadis
        oraz w instytucie ekonomicznym PWSZ na Grunwaldzkiej. Cen niestety nie znam.
        • Gość: a Re: Magistranci - do Was pytanie IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.04.07, 21:18
          Na 1 Maja kosmiczne ceny.
      • Gość: Tomek Re: Magistranci - do Was pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 10:07
        Gość portalu: El napisał(a):

> Wydaje mi się, że Reproskan jest tani.

A na jakiej ulicy on sie mieści?
        • Gość: gosc Re: Magistranci - do Was pytanie IP: *.elb.vectranet.pl 02.04.07, 15:41
          Reproskan - stoczniowa 2, 1go maja ksero kolor 2 lata temu oprawa pracy
          kosztowala tam 17zl, duzy wybor kolorow.
    • outres Re: Magistranci - do Was pytanie 02.04.07, 16:28
      Po co wy sie uczycie, wystarczy zostać prezydentem i jest jakiś tam magister
      uznający
      • Gość: pracus Re: Magistranci - do Was pytanie IP: *.elb.vectranet.pl 02.04.07, 18:22
        A po to sie uczylem zeby teraz po studiach, w moim rodzinnym miescie w Elblagu
        zarobic 3000 tys miesiecznie netto, w pracy ktora lubie. Nie sa to gory zlote,
        ale dla mnie i mojej wybranki + splata kredytu mieszkaniowego zupelnie
        wystarcza. Mam wiec gdzie mieszkac, mam ukochana, mam prace ktora lubie,
        codziennie patrze na miasto ktore mimo wszystko i pomimo negatywnych opinii
        innych sie rozwija. Jestem zadowolony.
        • Gość: ode Re: Magistranci - do Was pytanie IP: *.elblag.dialog.net.pl 03.04.07, 13:32
          No to zmien psycholozke , bo strumienieje z ciebie paniką deprechyjną
          • Gość: e-g Re: Magistranci - do Was pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:09
            To normalny objaw w naszym położeniu geograficznym ,nie ma co sie zalić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka