Gość: El IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:00 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 16.04.07, 15:22 Lepiej by Tesco otworzyli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.elb.vectranet.pl 16.04.07, 15:56 Tesco jest w NdGd (alfik rozwin temat), z tego co widzialem to lider byl o niebo lepszy. Balagan, waski asortzment, brak alkoholow! Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 16.04.07, 16:51 Nie będe dorabiał N.D.G. poczekamy a Tesco wybuduję swój market przy obwodnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:48 przy obwodnicy bedzie Auchan.. genitalio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel_NDG Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:38 Generallo, zróbmy wymianę handlową i wymieńmy się produktami. Ty mi zrobisz zakupy w Carrefourze, a ja Tobie w Tesco, ok? :) A co do tematu, to komu zależy na tej Pizzy Hut? Przecież poza marką nic się za tym dobrego nie kryje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 00:28 Ja i tak będę jadł pizzę z Adusia albo Patrizzio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 08:35 Pytam się, bo na portelu widziałem baner reklamujacy Pizza Hut i sie zastanawiam czy to jakas kampania marketingowa przed wejsciem do naszego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Pizza Hut 17.04.07, 18:19 Na portelu jest tylko informacja o konkursie. ale przyznaje, że dziwnie reklamować pizzerie w mieście w której jej nie ma;) Ktoś z marketingu powinien wylecieć;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:46 Nie, pod warunkiem, ze chca tu wejsc:P Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Pizza Hut 18.04.07, 13:34 No to też do bani, bo gdzie informacja o tym, reklama 2 w 1? Ja bym zwolniła:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:25 Kaufland tez mial kampanie przed wejsciem do Elbląga, roznoszono wszedzie gazetki z reklama sklepu w Tczewie. Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Pizza Hut 18.04.07, 18:18 Dziwna reklama. Do mnie czyli do przeciętnego elblążanina nie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargi Re: Pizza Hut IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.04.07, 19:45 Do tępoli nie dociera... do inteligentów dociera... proste Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Pizza Hut 18.04.07, 21:00 No to bardzo mi przykro, że nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gargi Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:11 gdzie ja to napisałem lub dałem do zrozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Pizza Hut 19.04.07, 17:30 Tak sobie wnioskuję z Twojej inteligentnej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 17.04.07, 18:51 A może tak macie smaka na kuczaka z K.F.C. ? Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 17.04.07, 18:50 Bede wiedział gdzie pojachać z zawleczkami od piwa Tyskie, jak będzie kolejna promocja na jesieni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 17.04.07, 18:49 Jeśli już to generallo kolego niedouczony :( A przy obwodnicy będzie Tesco na 90% Wejdź sobie na; www.tesco.pl Tam piszą o planowanych marketach tej sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:48 moze bys niedouczonemu, dal dokladniejszy link? :> Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 18.04.07, 13:30 Mnie ten link działa prawidłowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:18 "Wejdź sobie na; www.tesco.pl Tam piszą o planowanych marketach tej sieci." Niby w którym MIEJSCU strony tak piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:24 moze dalbym linka dokladniejszego, bo po za tym nizej nie widze niczego www.tesco.pl/html/inwestycje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:49 Czy mi się wydaje czy pisałem coś na temat pizzy w tym wątku :) Takiej jogurtowej w telepizza? No chyba że Jazz usunął - szkoda... :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka78 Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:54 powiem tyle 5 lat temu auchan chcial wejsc wlasnie na teren o którym dzis jest głośno w Gronowie górnym ale jak wam zabrali prawa miasta wojewódzkiego to sie wycofali i dzis stawiaja np. w Rumi koło Gdyni a teraz napewno sie nie postawi auchan w Elblągu. a w gronowie stawiam na Nomi+Domar Bydgoszcz + Kaufland Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.schichau Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 25.04.07, 21:13 Jasne i wtedy lalka sie obudzilas/les, owe wymienione przez ciebie marki dobrze sie maja w Elblagu od kilku lat. Gadaj zdrow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laa Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:20 Co do Nomi to jestem w stanie uwierzyc, ze moga sie przeniesc z Grunwaldzkiej, a co do Kauflanda to jakby sie przeniesli to mozna byloby lepiej CH Zielone Tarasy lepiej urzadzic, z jakims np Tesco:D W kazdym razie zeby tak nie wyszlo, ze powstanie cos do czego tak naprawde nie warto bedzie jezdzic, a jak powstanie centrum przy Akacjowej to juz wogole Gronowskie Centrum upadnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 07:25 nie sadze aby kaufland chcial postawic drugi hiper w Elblągu Odpowiedz Link Zgłoś