Dodaj do ulubionych

Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 15:00
j.w.
Obserwuj wątek
    • generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 16.04.07, 15:22
      Lepiej by Tesco otworzyli :)
      • Gość: gosc Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.elb.vectranet.pl 16.04.07, 15:56
        Tesco jest w NdGd (alfik rozwin temat), z tego co widzialem to lider byl o niebo
        lepszy. Balagan, waski asortzment, brak alkoholow! Zenada
        • generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 16.04.07, 16:51
          Nie będe dorabiał N.D.G.
          poczekamy a Tesco wybuduję swój
          market przy obwodnicy :)
          • Gość: ! Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 18:48
            przy obwodnicy bedzie Auchan.. genitalio
            • Gość: obywatel_NDG Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 22:38
              Generallo, zróbmy wymianę handlową i wymieńmy się produktami. Ty mi zrobisz
              zakupy w Carrefourze, a ja Tobie w Tesco, ok? :)
              A co do tematu, to komu zależy na tej Pizzy Hut? Przecież poza marką nic się za
              tym dobrego nie kryje...
              • Gość: Elbinger Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 00:28
                Ja i tak będę jadł pizzę z Adusia albo Patrizzio :)
                • Gość: El Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 08:35
                  Pytam się, bo na portelu widziałem baner reklamujacy Pizza Hut i sie zastanawiam czy to jakas kampania marketingowa przed wejsciem do naszego miasta?
                  • cienmotyla Re: Pizza Hut 17.04.07, 18:19
                    Na portelu jest tylko informacja o konkursie. ale przyznaje, że dziwnie
                    reklamować pizzerie w mieście w której jej nie ma;)
                    Ktoś z marketingu powinien wylecieć;)
                    • Gość: El Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:46
                      Nie, pod warunkiem, ze chca tu wejsc:P
                      • cienmotyla Re: Pizza Hut 18.04.07, 13:34
                        No to też do bani, bo gdzie informacja o tym, reklama 2 w 1?
                        Ja bym zwolniła:P
                        • Gość: El Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:25
                          Kaufland tez mial kampanie przed wejsciem do Elbląga, roznoszono wszedzie gazetki z reklama sklepu w Tczewie.
                          • cienmotyla Re: Pizza Hut 18.04.07, 18:18
                            Dziwna reklama. Do mnie czyli do przeciętnego elblążanina nie dociera.
                            • Gość: Gargi Re: Pizza Hut IP: *.elblag.dialog.net.pl 18.04.07, 19:45
                              Do tępoli nie dociera... do inteligentów dociera... proste
                              • cienmotyla Re: Pizza Hut 18.04.07, 21:00
                                No to bardzo mi przykro, że nie zrozumiałeś.
                                • Gość: Gargi Re: Pizza Hut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 07:11
                                  gdzie ja to napisałem lub dałem do zrozumienia?
                                • cienmotyla Re: Pizza Hut 19.04.07, 17:30
                                  Tak sobie wnioskuję z Twojej inteligentnej odpowiedzi.
                • generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 17.04.07, 18:51
                  A może tak macie smaka na kuczaka z K.F.C. ?
              • generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 17.04.07, 18:50
                Bede wiedział gdzie pojachać z zawleczkami od piwa Tyskie,
                jak będzie kolejna promocja na jesieni ;)
            • generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 17.04.07, 18:49
              Jeśli już to generallo kolego niedouczony :(
              A przy obwodnicy będzie Tesco na 90%
              Wejdź sobie na; www.tesco.pl
              Tam piszą o planowanych marketach tej sieci.
              • Gość: ! Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:48
                moze bys niedouczonemu, dal dokladniejszy link? :>
                • generallo Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 18.04.07, 13:30
                  Mnie ten link działa prawidłowo :)
                  • Gość: ! Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:18
                    "Wejdź sobie na; www.tesco.pl
                    Tam piszą o planowanych marketach tej sieci."

Niby w którym MIEJSCU strony tak piszą?
                    • Gość: ??? Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 14:24
                      moze dalbym linka dokladniejszego, bo po za tym nizej nie widze niczego

www.tesco.pl/html/inwestycje/
                      • Gość: Leon Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 11:49
                        Czy mi się wydaje czy pisałem coś na temat pizzy w tym wątku :) Takiej
                        jogurtowej w telepizza? No chyba że Jazz usunął - szkoda... :) :)
              • Gość: lalka78 Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 20:54
                powiem tyle 5 lat temu auchan chcial wejsc wlasnie na teren o którym dzis jest
                głośno w Gronowie górnym ale jak wam zabrali prawa miasta wojewódzkiego to
                sie wycofali i dzis stawiaja np. w Rumi koło Gdyni a teraz napewno sie nie
                postawi auchan w Elblągu. a w gronowie stawiam na Nomi+Domar Bydgoszcz +
                Kaufland
                • ferdek.schichau Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? 25.04.07, 21:13
                  Jasne i wtedy lalka sie obudzilas/les, owe wymienione przez ciebie marki dobrze
                  sie maja w Elblagu od kilku lat. Gadaj zdrow!
                  • Gość: laa Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:20
                    Co do Nomi to jestem w stanie uwierzyc, ze moga sie przeniesc z Grunwaldzkiej, a co do Kauflanda to jakby sie przeniesli to mozna byloby lepiej CH Zielone Tarasy lepiej urzadzic, z jakims np Tesco:D
                    W kazdym razie zeby tak nie wyszlo, ze powstanie cos do czego tak naprawde nie warto bedzie jezdzic, a jak powstanie centrum przy Akacjowej to juz wogole Gronowskie Centrum upadnie..
                • Gość: a Re: Czy Pizza Hut otwieraja w Elblągu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 07:25
                  nie sadze aby kaufland chcial postawic drugi hiper w Elblągu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka