Dodaj do ulubionych

Czystosc na Starym Rynku

IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.05.07, 17:13
Zastanawiam sie czy ktos sprzata Stary Rynek? Co prawda śmieci na nim nie ma, ale jest piasek w rowkach między chodnikiem i jezdnią lub nawet na chodniku w na przeciwko Katedry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Elbinger Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:50
      Czystość to mało. Ciekawe kto poxza tym dba o te blokado-kwietniki. Z tego co
      widziałem jakaś hołota już kilka pozrzucała.
      • Gość: 79 Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:13
        Te kwietniki pasuja na starowce tak samo jak na swini siodlo !
        • francuz_el Re: Czystosc na Starym Rynku 06.05.07, 23:27
          Jaka czystość? Po całej starówce walają się śmieci, nie tylko w trakcie i po
          imprezowym weekendzie, ale i w ciągu tygodnia! Gdyby chociaż te śmieci
          zostawiały tysiące turystów, ale tutaj wychodzą zwykłe zaniedbania ze strony
          miasta. To ma być jego wizytówka?
          • Gość: El Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 07:24
            i to jest smutne.............
        • Gość: Elbinger Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:13
          Wiem, a dowodem tego są właśnie zwalone kwietniki :) Ale bez przesady. Co za
          hołota tu mieszka, ze nie mozna niczego psotawić dla ozdoby nawet, bo zniszczą
          tylko po to, żeby zniszczyć. fkat kwietniki wyglądają ochydnie. mogliby je
          zrobić np. z kamienia lub cegły, żeby lepiej sie komponowały z otoczeniem, ale
          jak to wytłumaczyc naszym decydentom? :)
          • Gość: as Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:25
            po prostu trzeba wybrac mnie na prezydenta :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka