Gość: Kapi IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.05.07, 17:13 Zastanawiam sie czy ktos sprzata Stary Rynek? Co prawda śmieci na nim nie ma, ale jest piasek w rowkach między chodnikiem i jezdnią lub nawet na chodniku w na przeciwko Katedry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elbinger Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:50 Czystość to mało. Ciekawe kto poxza tym dba o te blokado-kwietniki. Z tego co widziałem jakaś hołota już kilka pozrzucała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:13 Te kwietniki pasuja na starowce tak samo jak na swini siodlo ! Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Czystosc na Starym Rynku 06.05.07, 23:27 Jaka czystość? Po całej starówce walają się śmieci, nie tylko w trakcie i po imprezowym weekendzie, ale i w ciągu tygodnia! Gdyby chociaż te śmieci zostawiały tysiące turystów, ale tutaj wychodzą zwykłe zaniedbania ze strony miasta. To ma być jego wizytówka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 07:24 i to jest smutne............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:13 Wiem, a dowodem tego są właśnie zwalone kwietniki :) Ale bez przesady. Co za hołota tu mieszka, ze nie mozna niczego psotawić dla ozdoby nawet, bo zniszczą tylko po to, żeby zniszczyć. fkat kwietniki wyglądają ochydnie. mogliby je zrobić np. z kamienia lub cegły, żeby lepiej sie komponowały z otoczeniem, ale jak to wytłumaczyc naszym decydentom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Czystosc na Starym Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:25 po prostu trzeba wybrac mnie na prezydenta :D Odpowiedz Link Zgłoś