Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 00:13 Dobre www.portel.pl/artykul.php3?id_akt=23699&id_dz=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sa Re: Kwietniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 07:08 zajebisty wąek, i opinia "DOBRE" taka pusta wrecz az szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Kwietniki IP: *.elb.vectranet.pl 11.05.07, 20:49 Dziwie sie,ze zlomiarze zostawili toto w spokoju,ale z drugiej strony-to nasza kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Kwietniki 11.05.07, 22:13 Mam nadzieję, że gdy będą likwidować na jesień kwiaty to i zlikwidują to coś. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Kwietniki 11.05.07, 22:16 Jeśli tak zrobią, to kierowcy rozjeżdzą nam starówkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Propozycja dla UM - You tube insiracją:P 11.05.07, 22:24 Chłopaku, można postawić ładne słupki:) Najlepiej takie jak są pokazane na tym filmie. www.youtube.com/watch?v=Os6_qlw_xKI Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Propozycja dla UM - You tube insiracją:P 12.05.07, 09:16 Widzialem cos takiego we Wroclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Propozycja dla UM - You tube insiracją:P 12.05.07, 11:21 Ja coś podobnego widziałem w Hernigsdorfie(Niemcy), tam też słupki chowały się umożliwiając wjazd pojazdom uprawnionym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Propozycja dla UM - You tube insiracją:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:29 To czemu Twój prezydent nie wywali tych kwietników i nie wprowadzi jakichs dykretnych, ale skutecznych słupków?! Bo nie lubi się przyznawać do błędów i pójdzie w zaparte! Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Propozycja dla UM - You tube insiracją:P 12.05.07, 16:07 Mylisz się. Takowe słupki sporo kosztują, bo należy przygotować miejsce w ziemi gdzie miały by się one chować. Wystarczą takie słupki jak widziałem w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Propozycja dla UM - You tube insiracją:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 11:40 > Ja coś podobnego widziałem w Hernigsdorfie(Niemcy), > tam też słupki chowały się umożliwiając wjazd > pojazdom uprawnionym. Ale ty lubisz te Niemcy co Generallo? :P Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Propozycja dla UM - You tube insiracją:P 12.05.07, 16:09 Po prostu byłem na wczasach w Świnoujściu, a stamtąd już bardzo blisko do Ahlbecku(Niemcy). A wspomniany Hernigstorf to kolejne po Ahlbecku uzdrowisko po niemieckiej stronie wyspy Uznam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Propozycja dla UM - You tube insiracją:P IP: *.elb.vectranet.pl 12.05.07, 16:12 Genrrallo,Seebad Heringsdorf,Seebad Ahlbeck i Seebad Bansin. Odpowiedz Link Zgłoś