thewiant 05.06.03, 07:19 >który wyraz nie pasuje do reszty i dlaczego?gromnica,ogórek,pomidor, jabłko,marchewka.rozwiązania są 4,ale tylko jedno mnie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu IP: *.proxy.aol.com 05.06.03, 09:09 To Ty sie za takiego "sawona" uwazasz??? Co do odpowiedzi na Twoja zagadke, to powiem naiwnie, ze to gromnica, bo nie warzywo... Odpowiedz Link Zgłoś
student_el Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu 05.06.03, 09:25 Alicjo myślisz, że the wiant stał się nagle taki normalny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu IP: *.umcs.lublin.pl 05.06.03, 11:03 przecież on zawsze był TAKI normalny...o co Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu IP: *.proxy.aol.com 05.06.03, 14:05 Jezeli naukowiec(bardzo wybitny w tym przypadku) jakiegokolwiek pokroju moze byc normalny, to niech ci bedzie...Zadane przez niego pytanie raczej mowi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu 05.06.03, 11:39 Moze warzywo to nie, ale np.:roslina. W koncu jablko jest owocem :P Odpowiedz Link Zgłoś
thewiant Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu 05.06.03, 15:02 Gość portalu: Alicja napisał(a): > To Ty sie za takiego "sawona" uwazasz??? Co do odpowiedzi na Twoja zagadke, to > powiem naiwnie, ze to gromnica, bo nie warzywo... < tak to jedna z opcji ale jest ich 4 i każdy wyraz może być odpowiedzią,ale ja jestem The wiant i o to mi nie chdziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu IP: *.proxy.aol.com 05.06.03, 15:32 Skoro jestes THE wiant (mam za malutki slowniczek angielskiego, wiec i tak nie dowiedzialam sie co to znaczy), to dlaczego te powiedzonko po francusku? Chcesz "francuzowi" sie podlizac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu IP: *.umcs.lublin.pl 05.06.03, 13:29 jesli rozpatrywać kształt - to nie pasują - jabłko i pomidor, jeśli kolor- to nie pasuje ogórek :) Odpowiedz Link Zgłoś
thewiant odpowiedź 05.06.03, 15:13 1.gromnica bo nie jest warzywem.2ogórek bo reszta może mieć kolor czerwony.3marchewka bo reszta wyrazów ma literę.o.4POMIDOR-BO RESZTY KOBIETA MOŻE URZYWAĆ JAKO WIBRATORA:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thewiant przekombinowałem 05.06.03, 15:19 jabłka też nie można używać,ale to skutek trzeciej zmiany.nie bijcie:((( Odpowiedz Link Zgłoś
umk__historia Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu 05.06.03, 20:48 Interesuje Ciebie jedna odpowiedź a podajesz 4 ! I to bzdetne ! Prawidłowa odpowiedx jest taka pomidor- ponieważ jakbysmy rzucali w thewianta wymienionymi rzeczami to tylko pomidor byłby za miekki! Czy ty pijesz Dyx? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: na dzisiaj zagadka mojego wymysłu 05.06.03, 21:02 Rzucic w niego pomidorem tez mozna... tak sie przyjemnie rozprysnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś