Gość: Gośka IP: *.chello.pl 03.09.07, 12:06 Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elbinger Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 12:07 Ja nie mam kablówki, a więc nie mogę sie wypowiadać. Ale to też argument przeciw, że nie mają nadajnika zimenego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Telewizja Elbląska IP: 87.242.145.* 03.09.07, 23:58 zawsze mozesz wejsc na www.tv.elblag.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AborygenMiejscowy Re: Telewizja Elbląska IP: 213.25.203.* 03.09.07, 12:19 Jest elbląska z wszelkimi tego słowa konsekwencjami i przywarami. A jaki Elbląg jest każdy widzi, choć obraz może się czasem zacierać (jakość przekazu kiepściutka). Kojarzy mi się tylko i wyłącznie z naszym wszechobecnym Panem AM (mam alergię) - nie mylić ze skrótem mego pseudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:16 Odwalcie sie od AM Odpowiedz Link Zgłoś
fx_el Re: Telewizja Elbląska 03.09.07, 12:21 brak słów .... jedynie program kilanowskiego jest godny polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Telewizja Elbląska 03.09.07, 14:50 Prezentuję podobny niski poziom, co TVP-Olsztyn :( Tyle że olsztyńska Tv ma większy zasięg :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elblążanin Co Wy chcecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:49 Przeciez to jest tylko telewizja miejska, a wy chcielibyscie miec zaraz TVN! jest to przedewszystkim tv informacyjna, i taka role spelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goska Re: Co Wy chcecie? IP: *.chello.pl 03.09.07, 17:20 Zgadzam się. Telewizja lokalna ma być właśnie lokalna, ma pokazać to, czego wielkie stacje nie pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Co Wy chcecie? 03.09.07, 18:42 Sama nas pytałaś o nasze opinie o TV Elbląskiej, więc teraz się nie rzucaj Gosiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Co Wy chcecie? 03.09.07, 21:47 Tylko dlaczego do diaska,w pakiecie srebrnym jej nie ma?Informacja o miescie nie powinna byc szczegolnym przywilejem dla bogatszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Co Wy chcecie? IP: *.elb.vectranet.pl 03.09.07, 21:55 Bez kitu. Sam mam srebny pakiet za który po znizce place 19 zł (normalnie podajze 25) i kurde do jasnej ciasnej nie mam tv elbląskiej.To jest bez sensu. Nie rozumiem tego/ Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Co Wy chcecie? 04.09.07, 18:24 Zwykla komercja,brakuje w naszym mieście drugiej,konkurencyjnej sieci telewizyjnej z lokalnym programem informacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Co Wy chcecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 21:08 Alfik, ta telewizja to i tak TV "dla wybranych", bo mogą ją mieć tylko posiadacze kablówki, a jak wiadomo telewizja kablowa jest w Elblągu tylko w dzielnicach tzw. blokowiskach. a co z mieszkańcami domków 1-rodzinnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!! Rządamy tv miejskiej w każdym pakiecie kablówki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 08:49 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfik45 Re: Co Wy chcecie? 05.09.07, 17:26 Jasne,w takiej Ustce czy łebie maja kablowke w domkach. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: Co Wy chcecie? 05.09.07, 14:10 alfik45 napisał: > Zwykla komercja,brakuje w naszym mieście drugiej,konkurencyjnej sieci > telewizyjnej z lokalnym programem informacyjnym. Chciałeś powiedzieć ...z lokalnym dobrym programem informacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chor Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 12.04.08, 12:46 Czego od nich wymagać skoro finansują się tylko z reklam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 12.04.08, 12:58 To telewizja wazeliniarska,kiedys,jak mialem pakiet zloty,to tylko Bocian,jakis podstarzaly misio,jako redaktor sportowy i wszechogarniajace dupowławzstwo wladzuchnie miejskiej,zadnej obiektywności ,ani krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzemekTM Re: Telewizja Elbląska IP: *.elblag.dialog.net.pl 12.04.08, 14:32 Telewzija jest jaka jest ale najgorsze w niej to lansowana propaganda sukcesu nigdy nie słyszałem nic co mogło by być niekorzystnie odebrane przez naszą lokalną władze. Tylko same sukcesy pokazują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek2 nie zgadzam się z przedmówcami IP: 82.146.247.* 14.04.08, 22:35 Oglądnąłem kilka programów TVE i twierdzę , że jest dobra i że zdarzają się znacznie gorsze . Zresztą to sprawa gustu i jeżeli ktoś woli TVN , to nikt go nie zmusza do oglądania TVE :)) Życzę dalszych sukcesów i przesyłam pozdrowienia ekipie TVE i jej prezesowi :)) Szczeególnie podobały mi się filmy dokumentalne o dyrektorze szkoły muzycznej - prawdziwy obraz o człowieku który życie poświęcił dla kształcenia młodzieży miasta Elbląga w okrutnych czasach komunizmu . Świetny film . Polecam wszystkim Elblązanom:)) tv.elblag.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=547&Itemid=318 Takich filmów nie zobaczymy na innych stacjach telewizyjnych :)) a tylko na naszej TVE . Gdyby ktoś z TVE był zaintereswany kontaktem ze mną , mój aders e- mailowy : Marek2@poczta.onte.pl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: nie zgadzam się z przedmówcami IP: *.elb.vectranet.pl 24.04.08, 21:45 Ja wcale nie twierdzę,ze wszystko w tej telewizji jest do kitu,ale wazeliniarstwo i podlizywanie się wladzuchnie jest faktem niezaprzeczalnym,nalezaloby chyba zmienić sklad redakcyjny i uniezaleznic sie od miasta,bo wyglada na to,ze jest, ta telewizja ,tubą PANA PREZYDENTA i jemu podleglych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochódzki Re: nie zgadzam się z przedmówcami IP: *.elblag.dialog.net.pl 24.04.08, 23:13 No co się dziwić, skoro TV Elbląska sporo swojego dochodu ma właśnie z UM i ze współpracy z UM (różne programy o bezpiecznym Elblągu itp.) Tak więc nie licz, że coś źle powiedzą, bo wówczas skończy się finansowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Marek Re: nie zgadzam się z przedmówcami IP: *.elb.vectranet.pl 06.05.08, 19:13 Szanowny Panie, w roku 2007 przychody związane z realizacją zleceń dla UM Elbląg stanowiło zaledwie ok 7% całości przychodów firmy. Program bezpieczny Elbląg był realizowany bezpłatnie w ramach misji naszego przedsiębiorstwa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek2 mówienie prawdy w oczy kole ? IP: 82.146.247.* 17.09.08, 21:38 gdy mówi się o władzy w dobrze to dla przedmówcy jest jednoznaczym z wazeliną . co można zatem powiedzieć o władzy , jeżeli faktycznie , jak w przypadku władzy w Elblągu , jest kompetentna i wykonuje sumiennie swoje zadania dla dobra mieszkańców ? nic , bo znajdą się tacy , co obrzucą cię błotem za sumienne przedstawianie rzeczywistości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlaz Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:24 oj misio jest fajowy , mozna sie dogadac. najpierw nadrobic braki w komunikacji, a potem ubiegac sie o dostep do telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Marek Re: Telewizja Elbląska IP: *.elb.vectranet.pl 24.04.08, 19:13 Zapraszam na stronę internetową w nowej szacie pod starym adresem: www.tv.elblag.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAHO Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:31 Gość portalu: Gośka napisał(a): > Co sądzicie? Sędzią nie jestem, ale uważam, że telewizje elbląskie są potrzebne, żeby nie była tylko olsztyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza.. Re: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:39 zycze sobie zeby elblaska telewizja rozwijala sie jak prezne media, a wraz z nimi zarzadajacy menedzerowie. Moze powstana oprocz ogolnego kanalu informacyjnego rowniez prosperujace tematyczne programy np. el-sport badz el-ratusz; 1 finansowany przez miasto, kreujacy pozytywny wizerunek loaklnych wladz, a drugi promujacy telewizje i nasz Elbląg i tym samym rzadzacych naszym miastem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasza ps: Telewizja Elbląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.08, 16:41 albo lub odwrotnie jak kto woli Odpowiedz Link Zgłoś