Gość: :) salon IP: *.elblag.vectranet.pl 15.02.10, 21:39 Salon Sztuki Fryzjerskij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) www.salon IP: *.elblag.vectranet.pl 15.02.10, 21:47 Salon Sztuki Fryzjerskiej kliknij tutaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaczek Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 09:43 mi najbardziej pasuje i chodze tam juz od 3 lat (a błądziłam długo i nigdy nie byłam zadowolona)fryzjer na plk Dąbka w pasazu kolo Gildii Ducastel czy jakos tak. dzis tez ide:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 13.05.10, 12:46 witam,a do kogo chodzisz,,kasiaczek,,kto Cię strzyże,jakie sa ceny?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna migotka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.12, 11:11 blagam powiedzcie mi !!! gdzie sie przeniosla Pani Agnieszka z zulicy Zielonej?! dzwonilam ale bardzo niemila pani powiedziala ze nie da mi do niej numeru telefonu. jesli ktos ma jakis kontakt z moja fryzjerka blagam podajcie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 24.05.10, 21:15 szukam dobrego fryzjera,taki co doradzi,coś podpowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baleron Re: najlepszy fryzjer IP: *.vc.shawcable.net 25.05.10, 07:50 Najjjjjjlepszy fryzjer na ul.Koniarskiej6,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klea Re: najlepszy fryzjer IP: 82.177.26.* 17.09.10, 14:37 czy ktos moze mi podac aktualny numer telefonu do Dominique atelie Fryzjerskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twilight Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 27.09.10, 12:35 Odpowiadam na pytanie dotyczące numeru telefonu do Atelier fryzjerskiego Dominique proszę dzwonić pod numer kom. 506-574-663 to numer Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.10.10, 19:38 Byłam u Dominika jakieś 2 tygodnie temu. Z czarnych włosów długości do ramion zrobił mi naprawdę świetną, krótką fryzurkę koloru rudego, w której czuję się znakomicie! :) Nie było chyba ani jednej osoby, która powiedziałaby, że wyglądam źle, a wręcz przeciwnie - pytali się kto za tym stoi i że idealnie dopasowany mam kolor oraz cięcie do twarzy. Naprawdę polecam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka;) Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 15:39 absolutnie polecam ulice zielona!!! mistrzowskie ciecia- ja chodze od roku do p.Agnieszki przynajmniej nie czuje sie zle. pogadamy jak kolezanki szefowa jest tez mila mlode fajne dziewuchy :D goldwell na zielonej! Odpowiedz Link Zgłoś
groch27 Re: najlepszy fryzjer 01.11.10, 21:43 Czy ktoś wie dokąd przeniosł się fryzjer Paweł Grabowski z eurovisage w Elblągu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Pawła Re: najlepszy fryzjer IP: 46.113.5.* 19.11.10, 13:43 Z tego o ostatnio zobaczyłam to widziałam go na ul.Ratuszowej we Fryzjerstwie Design u mojej pani Agnieszki :) .Podam nr do salonu 55 611 44 50 Odpowiedz Link Zgłoś
destiny80 Re: najlepszy fryzjer 25.11.10, 00:12 Mam pytanie,czy był ktoś w salonie Evolution mieszczącym sie na hali Elzam a konkretniej u Pani Karoliny np.na cięciu lub na farbowaniu.Proszę napiszcie swoje wrażenia,bo mam wrażenie że tylko Ja jestem niezadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta kocelinska Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 22:42 niestety p. Karolina nie bierze pod uwage zadnych wskazowek. sama sobie robi co chce. ZALOSNE! poszlam do p. Agnieszki Ponichter do salonu nba ulicy zielonej. jestem niesamowicie zaskoczona. szczegolnie polecam tym ktorzy chca miec dobra fryzjerke a do tego madra a nie jakas pleciuge od rzeczy. ma talent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.01.11, 12:40 Co do Pana Dominika - to faktycznie nie polecam. Byłam ostatnio i powiem jedno - tragedia! Nie dosc, ze sie czlowiek naczeka, bo papierosek, bo ploteczki, bo to i tamto, naslucha sie glupich komentarzy, to spieprzy ci fryzure jak tylko mozna. Wlosy zupelnie sie nie ukladaja i o fryzjerstwie ma chyba marne pojecie!!! Wyrzucone prawie 200 zl. Sama sobie jestem winna, bo chcialam znalezc innego fryzjera niz ten do ktorego chodze, ale widze, ze jednak trzeba sie bedzie trzymac "starego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.11, 17:37 Tragedia salon Ce Ce zero profesjonalizmu,już 2-krotnie przełożono mi wizytę;-( Atmosfera do niczego ,tylko współczuć .Zamierzam zmienić ,co myślicie o Goldwell-u na pasażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 23:30 tylko nie Goldwell na pasażu, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 12.02.11, 16:38 no to gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 23.02.11, 20:38 chciałabym wybrac się do fryzjera,ale nie wiem gdzie?,ktory dobrze wycieniuje włosy,poradzcie gdzie isc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki :) Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.09.11, 15:48 polecam pania agnieszke z salonu na zielonej. moim zdaniem mistrz w swoim fachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia27 Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 20:08 A na jakiej ulicy miesci sie ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alx Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 27.05.11, 19:02 polecam salon na Kos. Gdyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia 1983 Re: najlepszy fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 13.06.11, 23:30 ja ci obciągne za 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: najlepszy fryzjer IP: *.home.aster.pl 16.06.11, 17:26 oto link jaki znalazlem o naszym elblaskim fryzjerze! www.onaonaona.com/home/siwe-wlosy-poczuj-ten-kolor/ Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: najlepszy fryzjer 18.06.11, 15:44 Ja mogę polecić Alicję z salonu na Giermków. Strzygę się u niej - ale nie na krótko tylko cieniuję włosy półdługie. Dziewczyna nie ma w zwyczaju gadać, tylko robi co potrzeba. -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul. Kościuszki Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.11, 22:28 Polecam panią w salonie przy ul. Kościuszki (blisko Bema, w kamienicy obok poradni lekarskich). Jest rewelacyjna. Może mało rozmowna, może nie zaproponuje sama fryzury, ale na pewno nie bedzie dopytywała co chwile, wystarczy powiedzieć, zdaje się na Panią, ma być dobrze i pasować mi, może trzeba przyjść z dwiema wymarzonymi fryzurami (zdjęciem, wydrukiem z netu), ale.... byłam u wielu fryzjerów, u jednego zostawiłam 150zł po 50zł obniżce (cięcie i farbowanie na 1 kolor) u innego przyniosłam zdjęcie a i tak ściął mnie nie tak (ale taniej :P ), a do tej Pani poszłam (już 2x) i powiedziałam jak ma mnie ściąć i tak dokładnie mnie ścieła. I jakoś włosy na które narzekają wszyscy fryzjerzy u których byłam: cieżkie, gęste, nie układające się.... nagle zaczęły się same układać, bez żeli lakierów lokówki... Poprostu myję i suszę, lub same schną, przeczesuję a one same się nieco zawijają i układają. Poprostu co doświadczenie to doświadczenie w cięciu włosów. POLECAM!!!!! Aaaa zapłaciłam (bez mycia) caaaałeee 15zł :P ... (w innych salonach gadka zaczyna sie od 25zł przy gęstych włosach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul. Kościuszki :) Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.07.11, 22:36 A jedna ważna rzecz, u Pani na Kościuszki nie ma zapisów, wchodzisz i co najwyżej chwilkę czekasz. Idziesz wtedy kiedy Ci pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 20:07 Polecam Marlenę Stolarską, jest tylko dwa razy w miesiącu w Elblągu, umówić się można tylko telefonicznie na wizytę tel. 798 360 173 Marlena Stolarska - salon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosha22 Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 21:43 Czy ktoś wie dokąd przeniosł się dominique atelier fryzjerskie w elblągu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.08.11, 12:34 polecam pania agnieszke z ulicy zielonej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrine Re: najlepszy fryzjer IP: 78.8.27.* 17.08.11, 18:59 bylam :) tez polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia markusz Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.dialog.net.pl 22.08.11, 17:03 bylam za wasza namowa i pani agnieszki z zielonej jestem zadowolona. choc ceny nie za niskie bo za pasma z cieciem zaplaciłam 150 zł to fajna atmosfera i faktycznie profesjonalna reka polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlena Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.11, 21:35 bylam dzis rowniez u p. agnieszki super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolona :( Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 09:20 hej. a jak ta pani ma na nazwisko? ja zadzwonilam biorac numer z internetu i powiedzieli ze taka tam nie pracuje tylko ze to salon pani ani. zglupialam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 12:24 ja też dzwoniłam pod nie właściwy numer,ale udało mi sie zdobyć ten dobry 55 232 60 03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna H. Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.10.11, 12:19 zawsze chodzilam albo do angela na baluckiego albo wlasnie na zielona. ale w internecie sa rozne numery telefonu i okazalo ze ze umowilam sie a nie bylam wpiisana, PODOBNO pani z salonu koło wyspianskiego miala ten zaklad wczesniej i sie podszywa pod salon Abi. Zawsze bylam zadowolona z dziewczyn bo i pani asia i pani agnieszka mi doczepialy wloski. nie mialam zadnych problemow. niestety za namowa kolezanki skusilam sie na promocje i tym razem poszlam do salonu na 1 maja 58M. PORAZKA! nie polecam. Pani fryzjerka o imieniu Sara albo Sabina (dokladnie nie pamietam) doczepila mi wlosy z ktorych zadowolona bylam ... 2 dni. pozniej zrobil sie koltun, dzwonilam ale nikt nie raczyl obierac. naprawde zalosne, zaplacic 700 zl i po dwoch dniach sciagac wlosy wraz z polowa swoich. NIE POLECAM!!!!!:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiolka Re: najlepszy fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.11, 19:30 Możesz spróbować w jednym z nowo otwartych salonów Marco Aldany. Jestem zadowolona z usług tej hiszpańskiej marki i sądzę, że warto. Prawie nabrałam się na negatywne opinie umieszczane przez zazdrosną konkurencję tych salonów, ale ostatecznie postanowiłam zaryzykować i nie żałuję. Mam nadzieję, że potwierdzą się moje słowa. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luśka Re: najlepszy fryzjer IP: 78.8.27.* 12.11.11, 18:05 a ja polecam taka dziewczyne ktora poza salonami pracuje tez po domach. przedluzam u niej wlosy juz 4 lata jest rewelacyjna a za zalozenie wlosow place 70 zl! <wow> ma na imie julia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luśka Re: najlepszy fryzjer IP: 78.8.27.* 12.11.11, 18:06 salon na zielonej miala wczesniej ania. trzeba z neta z ich strony wziac namiary :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chacka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.12.11, 22:57 ja tez polecam. usmialam sie do łez bo w salonie abi czulam sie doslownie jak z kolezankami na piwie. super :) nawet obiad mi zamowily :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.11.11, 18:10 ! :) Pani Marianno. Uratowała mi Pani swoja opinią życie! tuż przed ślubem zostalam oszpecona przez pseudo fryzjerke wygladalam naprawde zle. Pani Agnieszka zrobila mi mimo wszystko taka fryzurke ze kazdy pytał jak to mozliwe! :) zostaje tam na wieki! :) hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 25.11.11, 13:51 czy ktos był w salonie fryzjerskim na ul. fromborskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.11, 14:49 ja chodze do p.Moniki na stare miasto jestem bardzo zadowolona z jej uslug dziewczyna ma pojecie o fryzjerstwie i jak na stare miasto niema drogo a robi na dobrych produktach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELA Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 13.12.11, 16:42 JA CHODZE DO POINTA PRZY PLACU DWORCOWYM DO P. ADY. WARTO SPRÓBOWAĆ BO JA JESTEM ZADOWOLONA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missska Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 16:22 bylam :) w miare ok ale bez rewelacji. polecam mimo wszystko salon na ulicy zielonej (szczegulnie mila atmosfera i niezle ceny) oraz salon p. pauliny FRYZJERKA a takze pana waldka z pulk dabka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 13.02.12, 13:48 szukam naprawde dobrego fryzjera,ktory dobrze strzyze w elblagu i pracuje na dobrych produktach, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwka Re: najlepszy fryzjer IP: *.centertel.pl 13.02.12, 21:43 Sproboj GALERIE FRYZUR na starym miescie ja jestem bardzo zadowolona dziewczyna pracuje na dobrych produktach francuskich. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.12, 08:43 Ja polecam salon FEMME na Bałuckiego, jest w tym samym miejscu gdzie był kiedyś ANGEL, i nie wiem o co chodzi ale pracują tam 2 dziewczyny z ANGEL'a, p.Iwona i jeszcze jedna dziewczyna. Jestem bardzo zadowolona bo maja tam normalne ceny a efekt zadowalający :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 09.02.13, 20:37 polecam AVANGARDE :) Odpowiedz Link Zgłoś
mukazy99 Re: najlepszy fryzjer 17.02.12, 20:05 LUDZIE OMIJAJCIE SALON NA STOKU!! JAK OBCIELI MI DZIŚ WŁOSY TO, MUSIAŁAM LECIEĆ DO INNEGO SALONU NA POPRAWKĘ. NAWET KASY MI NIE ODDALI.TO ZLODZIEJE I PARTACZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiaa Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.02.12, 03:35 a ja mam przestroge do wszystkich dziewczat przedluzajacych włosy. Salon na 3 maja- porazka. mloda blondynka - salon po dominiku grabowskim - jakas sara, sabina czy sandra, nie wiem nie pamietam. Bylam, przedluzylam, teraz tylko kupic peruke! PORAZKA! dziewczyna chce zarobic i nic wiecej. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 04.03.12, 10:29 hej, a gdzie przeniosl sie dominik grabowski "dominique atelier" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 21.03.12, 21:23 a gdzie sie przeniosł salon pani agnieszki z ul. kamiennej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.03.12, 20:22 A ja proponuje Panią Jolę z salonu LUSI za Politechniką w STOKROTCE przepięknie dobrała mi fryzurę chociaż się bałam tej metamorfozy to jestem teraz zadowolona wszystkim się moja fryzura podoba. A do tej pory nie byłam zadowolona usług w Elblągu. Teraz już mam gdzie chodzić w końcu na tym osiedlu powstał Salon z prawdziwego zdarzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenn dit. Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.12, 04:47 ostatnio przedluzalam wlosy. ceny w salonach sa kolosalne wiec umowilam sie z dziewczyna z ogloszenia. Wiecie co? mam zalozone ponad 7 dkg wlosow polskich (piekne dzieciece miekkie cud miod) i zaplacilam za wlosy i zalozenie 500zl :O w salonach ceny byly od minimum 900 zl wzwyz za dlugosc 40-45 cm dlatego przezylam absolutny szok. Robilam wlosy 2miesiacetemu nie do konca ufajac ze sam wlos bedzie dobry. Ale jest. PRzeszedl dwa rozjasniania a jest tak piekny ze kocham je jak swoje! dlatego jesli szukacie dobrego fryzjera to nie trzeba sie wcale nastawiac wylacznie na salony. Prywatnie jest zawsze taniej =) a o kwalifikacje i uprawnienia zawsze przeciez mozna zapytac pozdrawiam dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniczka Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.03.12, 00:28 Polecam fryzjerki z nowego salonu na osiedlu za politechniką w końcu mamy tu porządny salon;-) Nie pamiętam nazwy ale jest w Stokrotce. Panie są przemiłe i bardzo profesjonalnie do mnie podeszły dostałam też kawę w pięknej filiżance normalnie masakra;-) W końcu poczułam się jak ktoś o kogo się dba w salonie. A fryzurę i kolorem mam w końcu taki jak chciałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: najlepszy fryzjer IP: *.wp.mil.pl 01.05.12, 10:40 A możesz podać jakieś namiary na ten Salon np. telefon, żebym mogła zadzwonić i się popytać może zdecyduję się na jakąś zmianę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.05.12, 11:20 Zaciekawiła mnie ta informacja o nowym salonie i poszukałam w necie. Znalazłam ich stronę internetową www.lusi-salon.pl tu znajdziesz wszystkie potrzebne namiary. Swoją drogą na zdjęciach widać iż rzeczywiście to ładny salon może też się skuszę i tam wybiorę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: najlepszy fryzjer IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.05.12, 18:35 Salon Lusi fajnie się dziewczyny reklamujecie i opiniujecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terenka Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 25.09.12, 20:45 Potwierdzam dziewczyny w tym salonie mają fajną reklamę na swojej stronie www.lusi-salon.pl ale przede wszystkim na prawdę warto oddać się w ich ręce, bo znają się na swojej pracy i tworzą miłą atmosferę w salonie;-) Jestem już stałą klientką;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaczarowana Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 30.01.13, 19:44 Witam byłam w tym salonie i spodobało mi się. Obsługa miła ale teraz to standard, wystrój ładniejszy niż gdzie indziej, ale co mnie urzekło to to że Pani potrafiła rozmawiać z moim maluchem przy strzyżeniu zachęcić go pochwalić i wyszedł szczęśliwy z cukierkami w ręku. Urzekły mnie tym te fryzjerki i dzięki podejściu do mojego synka zdobyły moje serce. Teraz strzyże się tu cała moja rodzinka i jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nocna zmara Re: najlepszy fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.13, 02:26 Miło mi to słyszeć ja też chodzę do Salonu LUSI, wpadam tam rano po nocnej zmianie najpierw zakupy w Stokrotce a potem na poprawę samopoczucia i fryzury oczywiście do Pań fryzjerek które są bardzo miłe sympatyczne a przy tym rzeczowe, czuję się tu zawsze miło i dobrze;-) Cieszę się że nie tylko ja;-) Pozdrawiam Nocna Zmiana;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirella Re: najlepszy fryzjer IP: *.181.17.218.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.05.13, 14:19 tez bylam raz w stokrotce. ale jedno mi sie nie podoba. za kazdym razem jak tam ide sa inne pracownice?!o co chodzi? nigdy nie mozna trafic na kogos kogo widze regularnie. nie wiem czy te fryzjerki sie tam masowo zwlaniaja czy co.? nie lubie chodzic ze tak powiem "do kogo popadnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineligentna Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 02.08.13, 13:32 mirella bardzo ciekawie piszesz. Napisałaś że za każdym razem jak tam chodzisz są inne pracownice a na początku napisałaś że też byłaś raz w stokrotce;-) To byłaś raz czy kilka;-) A tak serio to nie wiem o czym piszesz ja tam chodzę od kiedy powstał salon i tylko raz się zmieniły pracownice gdzieś z rok temu. Ale jak dla mnie ta zmiana była na korzyść;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: najlepszy fryzjer IP: *.204.41.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.13, 21:17 516 454 804 numer do salonu o ktorym pisali w gazecie - zlote nozyczki 2013 bylam, sprobowalam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxxxxxx Re: najlepszy fryzjer IP: *.play-internet.pl 11.05.12, 03:35 dominik grabowski ten co otworzyl salon matrix ale wyjechal z polski. byl dobry w robieniu mi kumplowi loda. to gej ale strzygł dobrze a na zapleczu robil jeszcze lepiej. lepiej niz panienka. lody trzaskal za kase ktora byl winien i jest bo uciekl. ale fryzjerem byl dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kraksa Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.12, 22:16 nie rozumiem takiego ublizania. widocznie masz jakies koompleksy hahaha! ja polecam pania Julię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnetk Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.12, 20:25 bylam dzis w salonie na ulicy szczyglej na kamionce jestem zachwycona! to jakis cud, strzyzenie z myciem i modelowaniem za 30 zl?! do tego swietne ciecie i fajna atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna migotka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.12, 11:10 blagam powiedzcie mi !!! gdzie sie przeniosla Pani Agnieszka z zulicy Zielonej?! dzwonilam ale bardzo niemila pani powiedziala ze nie da mi do niej numeru telefonu. jesli ktos ma jakis kontakt z moja fryzjerka blagam podajcie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.12, 06:43 Pani Agniesia sie przeniosla do salonu Pin Up Studio. POSZLA na swoje i ?DOBRZE :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 30.06.12, 22:07 UWAGA NA OGÓLNEJ JEST PSEŁDO fryzjereczka zrobiła mi włosy tak strasznie ze płakac się chce a do tego skroiła, gada jak najeta i mysli ze ten kit sprzeda. Omijajcie ten zakład bo czeka was to samo. Jakas Sobocenska czy jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arenika Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 03.07.12, 18:54 Wiem coś o tym miałam taki sam problem pseudo fryzjerka zniszczyła mi włosy i fryzurę byłam wściekła i załamana. Po dwóch dniach płakania koleżanka poleciła mi fryzjerki ze STOKROTKI za PWSZ. Zaryzykowałam i poszłam mimo tego że się bałam dać moje włosy w czyjeś ręce. Pani fryzjerka obejrzała mnie nic, nie skomentowała, tylko powiedziała co może zrobić z moimi włosami i fryzurą i wzięła się do pracy. Wyszłam zadowolona, bo udało jej się doprowadzić moje włoski do porządku. Teraz już wiem dlaczego była różnica w cenach u fryzjerów. Proponuję ci udać się do fachowców i zanim coś ci zrobią wypytać dokładnie. Jak będzie to fachowiec to wyjaśni wszystko i doradzi, a nie szybko szybko i potem przepraszam powie. Popytaj koleżanki gdzie chodzą doradzą dobrego fryzjera. To tak samo jak z lekarzem też się pytamy znajomych który jest dobry. Teraz jestem mądra po szkodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolorowa biedronka Re: najlepszy fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.13, 19:17 bylam w salonie na wyczolkowskiego u pani agnieszki. fakt podoba mi sie. farby super, obsluga mila, kawka przepyszna i fajny wystroj. no i co mozna zaznaczyc- przedluzanie wlosow to chyba jej specjalnosc. nigdy nie mialam tak malutkich zgrzewow ocena: 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulisia Re: najlepszy fryzjer IP: 78.8.27.* 31.07.12, 17:04 oczywiscie najlepszym salonem w elblagu jest ten na ul. szczyglej 66a PIN UP , Pani Agnieszka jest bardzo otwarta profesjonalna osoba a przede wszystkim sumienna i pracowita ! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria walicka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.08.12, 22:51 Z pewnością potwierdzę tą teorię. W zeszłym tygodniu zrobiono mi pasemka, sam odrost, w takiej cenie ze przez chwile myslalam ze to zart (70zl). a do tego doceniam fakt, ze to mloda i zdolna osoba, nie zepsuta jeszcze slawą. czekala spokojnie az rozjasnia mi sie wlosy a do teo uzyla bezpiecznych srodkow. ja jestem zachwycona! a cięcie mistrzowskie! pozdrawiam, Pani Agniesiu i zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria walicka Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.08.12, 19:08 dla wszystkich zainteresowanych- dzis byłam z powrotem w PinUp (tym razem na kooloryzacji) i sie dowiedziałam ze omawiana wczensniej w komentarzach fryzjerka z zielonej, to wlasnie nowa wlascicielka pin up studio na kamionce! Pani Agniesia odeszla z abi i jest na swoim wiec w odpowiedzi na pytanie gdzie sie przeniosla odpowiadam: pin up studio. a co do uslugi, jestem zachwycona. kolor pieeeeeeeknie rudy a cena za wlosy za ramiona 75zl. i coz tu wiecej mowic... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: najlepszy fryzjer IP: *.connect.netcom.no 18.08.12, 21:08 Zdecydowanie nie polecam marco, kiedys byl ok, ale bylam niedawno i jestem niezadowolona. Wlosy nie byly takie jak chcialam, lepiej wygladalam zanim poszlam do fryzjera niz od niego wyszlam i Marek nie byl do konca mily. To ze fryzjer ma gorszy dzien, nie znaczy ze ma cierpiec klient. Juz tam nie wroce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrinneee Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.12, 19:49 coś o tym wiem. to ze wypasiony salon ma juz nie wystarczy. wolałam skromniejsze progi ale bardziej fachowe ręce... niestety poszlam tez do chwalonej(tu na forum) fryzjerki z ulicy zielonej- pani asi. ZAŁAMKA. zwłaszcza cenowa. MArco ma w porownaniu do zielonej naprawde tanio . u marco za colorans placilam 40 zl a na zielonej 90?! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzik Re: najlepszy fryzjer IP: *.159.42.162.static.cdpnetia.pl 25.08.12, 13:00 nie ma nigdzie lepszej atmosfery i rzeczowego podejscia do klienta niz w PINUP studio !nie dość ze i kosmetyczka i fryzjerka w jednym miejscu to do tego ceny ekstra zachecaja ! a praca z dziewczynami to przyjemnosc ! P O L E C A M !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.12, 14:02 a gdzie to jest? wiem ze taka nazwa salonu pojawila sie na kamionce ale nie wiem czy to o tym miejscu wszyscy mowia. tamsa takie babki z warkoczykami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: najlepszy fryzjer IP: *.com.pl 27.08.12, 10:36 Witam wszystkie Panie:) W sobote byłam u fryzjera "PIN UP STUDIO" szczygla 66A. Miła Pani zrobiła mi przepiekna fryzurke, która trzyma do dzisiaj. Wyszłam bardzo zadowolona i co najwazniejsze wcale duzo nie zapłaciłam. Naprawde goraco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 27.08.12, 17:29 A czy był ktoś w salonie Mayrlin ,koło Gildii na I piętrze? Można tam zaryzykowac ,jeśli chodzi o balayage ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cathrine Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 21:30 nieszczegolnie. moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.12, 07:12 prosze o pomoc!!! CZY ten salon ktory polecacie na ul szczygla sie przeniosl za politechnike? umowilam sie na studniowke na szczyglej ale te panie nie wzbudzily mojego zaufania. a teraz widze ze pin up studio ma inny adres. pomocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitulek Re: najlepszy fryzjer IP: *.205.90.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.13, 20:04 tak przeniosl sie. jest teraz na wyczolkowskiego 3d. bylam w tym salonie okolo1-1,5miesiaca temu na warkoczykach :) sa piekne :) i za warkoczyki zaplacilam 480 zl. gdzie wczesniej w salonie angel placilam prawie 2000zl. mistrzynie :D syn za to obcinany byl przez pracownice salonu- pania kasie. Super wyszlo, a na dodatek podobalo mi sie ze ma swietny kontakt z dziecmi. Obie fryzjerki sa na medal. polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaa77 Re: najlepszy fryzjer PIN up Studio 13.06.14, 11:24 Pin up Studio na Wyczółkowskiego to bardzo dobry salon! Pani Agnieszka jest najlepszą fryzjerką jaką spotkałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: najlepszy fryzjer PIN up Studio IP: *.elblag.vectranet.pl 07.08.14, 09:58 Te studio to kpina poprawiałam po ich usłudze włosy w innym salonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaśka86 Re: najlepszy fryzjer PIN up Studio IP: *.30.64.94.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.08.14, 07:55 pewnie opinie są różne, ale ja musze przyznac ze w pin up studio, panie naprawily mi wlosy po renomowanym i mocno reklamujacym sie na FB salonie :) W poprzednim salonie wydalam na farbowanie ponad 200 zl... wyszlam z tragedia, a w pin up mnie naprawili :) przyjemna atmosfera i dostalam pyszna kawe mrozona na upał w sam raz. Poza tym salonem, polecam jeszcze Studio Fryzjerskie na Robotniczej- tez bylam zadowolona z ciecia - wykonywal jest jakis facet. Ale oceny akurat tych dwoch salonow daje na 5+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka 0561 Re: najlepszy fryzjer PIN up Studio IP: *.147.29.71.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.14, 18:25 ja bylam w pin up salonie u takiej rudej pani- bylo fajnie ale malo mowila - moZe to i dobrze bo w sumie to o usluge chodzi a nie o gadanie, ale mi sie podobalo - Pani Agnieszka to chyba wlascicielka - jest mega sympatyczna osoba o nietypowej urodzie. nie moglam sie na nia nie patrzec :) ogolnie salon fajny, fryzjerstwo na jednym z wyzszych poziomow. Ale przede wszystkim cenowo rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda M Re: najlepszy fryzjer PIN up Studio IP: *.play-internet.pl 24.09.15, 15:49 Byłam polecamPin Up z czystym sumieniem ! Super dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieknatuda Re: najlepszy fryzjer PIN up Studio IP: *.146.65.250.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.15, 20:33 zdecydowanie polecam dwa salony Pin Up pani Agnieszka atelier na starowce pani marta obeszlam wiele salonow tylko w tych dwoch jestem w stanie siedziec zrelaksowana jak nigdy hehehe reszta to jakas tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Marta Re: najlepszy fryzjer PIN up Studio IP: *.play-internet.pl 15.02.16, 00:51 Również polecam. :) pin Up Studio to jeden z niewielu tak fajnych miejsc na mapie Elblaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Mariolka Re: najlepszy fryzjer IP: *.com.pl 28.08.12, 15:25 Witam drogie Panie. Polecam Salon fryzjerski na ulicy SzCZygla 66A "Pin UP Studio". Pracuje tam Bardzo miła Pani Agnieszka, ktora trafnie dobrała kolor, gdzie we wszystkich salonach nikt nie umiał mi pomoc. Jestem Badzo zadowolona i goraco polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunka Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 04.09.12, 11:23 Hej macie może jakieś namiary na dobrego fryzjera który zrobi pasemka W DOMU u siebie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksia Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.12, 21:50 mam :) fryzjerka bardzo fajna sympatyczna i w ogole 519 790 205 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: najlepszy fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.12, 16:04 A nie wiecie jak skontaktować się z Pomarańczową Kaśką?????Dla mnie ona jest the best, wróciłam z zagranicy a tu nie ma salonu. Plissss dajcie mi na nią namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pauline Re: najlepszy fryzjer IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.12, 22:29 tez jej szukalam ale z tego co wiem juz nie pracuje. w tym miejscu jest inny salon. dałam sie skusic. szczerze? mialam dziwne podejscie z zalozenia na nie ale wyszlam zadowolona ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: najlepszy fryzjer IP: *.elblag.vectranet.pl 13.09.12, 23:54 Jak to jest? Z tego co tu czytam wnioskuję, że piszą tu tylko właściciele nowo powstałych salonów fryzjerskich. Co jakiś czas powstaje nowy wątek, jak to ktoś cudownie trafił na kolejnego fryzjera. Ponadto konkurencja pisze na siebie same negatywy i sami sobie obniżają ceny usług. Niebawem nikt z Was już nie będzie zarabiał bo limit w końcu się skończy a klienci tylko na to czekają. W tej branży liczy się jakość usługi a nie cena. ehhhhhhh. Szkoda pisać i czytać te wszystkie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: najlepszy fryzjer IP: 62.87.224.* 18.09.12, 07:51 wiekszosc watkow dotyvzy salonow ktore istnieja od kilku lat wiec chyba ciezko isc z taka teoria... Odpowiedz Link Zgłoś