Gość: daria IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.12, 22:23 Gdzie polecacie aby urządzić wesele? Chodzi mi o restaurację, z salą do tańczenia i odpowiednim wystrojem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smerfetkara Re: Wesele w Elblągu IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.12, 02:11 Gorąco polecam sale weselną w pasłeku "zacisze" super duza sala super klimat bardzo w porządku właściciele i wszystko naj! W czerwcu tego roku moja siostra wyprawiała wesele właśnie tam. Szczerze polecam. Jednakże teraz przyszedł czas na moj ślub i wesele. bardzo podoba mi sie dom weselny VICTORIA w komorowie zuławskim to jest 6 km od elbląga i w czerwcu 2012 odbylo sie tam pierwsze wesele. zastanawiam sie jaka jest tam obsługa i w ogole jak to wygląda? nie chce robic wesela w tym samym miejscu co siostra bo nie chce porownan potem ze strony rodziny. pomożcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: Wesele w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 19:11 byłem na jednym weselu własnie w W komorowie i powiem,ze wszystko super,jedzenie świeże w odpowiedniej ilosci,wszystko smaczne i dobre,ppoza tym wystrój sali jest bardzo ładny w środku wszedzie czysto bardzo miła obsługa -szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wesele w Elblągu IP: *.204.78.61.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.06.14, 21:16 Witam.A ja polecam salę weselną w Pasłęku Stary Spichlerz.Sala klimatyczna,organizacja na wysokim poziomie,fajne szefostwo,i przede wszystkim pyszne jedzenie i duże porcje!Ceny bardzo przystępne,naprawdę polecam!Mieliśmy tam wesele i jesteśmy bardzo zadowoleni,nasi goście również.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka99 Re: Wesele w Elblągu IP: *.dynamic.mm.pl 02.02.15, 13:44 My bawiliśmy się tutaj: jarzebinowyogrod.pl/oferta/sala-weselna/ Sala weselna znajduje się w Braniewie . Dojazd jest bezproblemowy. Mamy dużą rodzinę tak więc szukaliśmy miejsca gdzie moglibyśmy urządzić takie duże wesele na prawie 300 osób co nie było takie łatwe ponieważ większość obiektów organizuje imprezy tak do max 200 osób. Jestem zadowolona z wyboru. Sala weselna bardzo ładna, czysta oraz elegancko wystrojona. Jedzenie pyszne ( praktycznie każdy chwalił niemniej sama jako panna młoda byłam tak zestresowana,że zupełnie już nie pamiętam...). Szkoda tylko, że jak braliśmy ślub to padał deszcz ale tego już się nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka25 Re: Wesele w Elblągu IP: *.play-internet.pl 11.03.19, 15:15 witam planuje wesele czy morze mi ktos powiedziec cos o kawiarni u aktorow jakie opinie czy polecacie jakie ceny maja pytam oczywiscie tych ktorzy cos o tym miejscu wiedza i jakie maja koszty wyprawienia wesela w elblagu przy ulicy debowej 1c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elblag.in Re: Wesele w Elblągu IP: *.free.aero2.net.pl 01.04.19, 03:17 Listę sal w Elblągu znajdzie Pani na stronie elblag.in w kategorii śluby Odpowiedz Link Zgłoś