Dodaj do ulubionych

The jazz to czlowiek bez honoru.

01.02.08, 08:47
Mial zrezygnowac z funkcji moderatora,a jest nim nadal,to bardzo
brzydko,potrafi tylko wykasowywac tematy,ktore go draznia i
przynosza mu ujmę,to smutne.Dlatego forum jest tak drętwe,dlaczego
naprzyklad nie likwiduje tematow olsztynskich?
Obserwuj wątek
    • Gość: Elblazanin Alfik kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 08:54
      Jestes klamca alfik45. W zadnym zdaniu ktore wypowiedziales nie ma
      odrobiny prawy.
      • Gość: Elblążanin Re: Alfik kłamie - korekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 08:54
        prawy = prawdy
      • alfik45 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 09:11
        Nie klamię,ale mam swoje zdanie i uszanuj je.
        • mreck Re: Alfik kłamie 01.02.08, 09:20
          z niezalogowanymi sie nie dyskutuje takich tematów.
          • alfik45 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 09:25
            Masz rację,kolego:)
        • leon.1 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 09:27
          Powiem Ci Alf że gdy w szpitalu cerowali Cię to na forum było i spokojniej i
          mądrzej. Gdyby admin wywalił dwóch debili -Ciebie i Elbingera to forum by
          odżyło. Jesteście jednak z Elbląga więc toleruje głupotę alkoholizm i skrajne
          Wasze upośledzenie. Poczytaj siebie mule i wpisy tej Twojej wazeliny Elbingera.
          Wczoraj skompromitowałeś się w dialogu z Mreckiem... Po godzinie kapnąłeś się że
          pisze żartobliwie i jak skończony debil zacząłeś się śmiać a nawet nawoływać do
          rozruszania forum... Jedynie Generallo dorównuje Wam tępotą i brakiem
          elementarnej wiedzy. To że jesteście na tym forum to dla mnie gratka, bo
          większość moich znajomych czyta je dla rozrywki tak jak ludzie oglądają
          Kononowicza na You Tube :):) :)
          • alfik45 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 09:33
            Leonie,to forum jest dla ludzi myslacych ,a nie olsztynskich
            polglowkow,więc,wybacz ,nie wysilaj się.To ze bylem w szpitalu,nie
            upowaznie ciebie do nabijania sie z czyjejes choroby,ale to chyba za
            trudne do zrozumienia,do tego ptrzebny jest mózg:)
            • mreck Re: Alfik kłamie 01.02.08, 09:34
              wiesz alfik, jemu naprawde sie wydaje, ze jest zabawny.
              • alfik45 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 12:35
                Ja sie na niego wcale nie gniewam,ale proponuje traktowac to gowno
                jak powietrze:)
                • matko74 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 12:46
                  Alf, wnosząc po nicku jesteś albo w kwiecie wieku z racji daty
                  urodzenia, albo jesteś jakoby dojrzałym mężczyzną z racji liczby 45,
                  co mogłoby znamionować wiek.
                  Niezależnie od tego, twoje wypowiedzi łapią się na poziom 15 latka i
                  rzuacanie oszczerstw o brak honoru jest uwłaczające nie tylko dla
                  jazza, którego nie znam i pewnie nie poznam, więc grzeje mnie to,
                  ale przyznać Ci muszę, żeś cham i tyle!
                  • leon.1 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 15:27

Alf nikt nie nabija sie z Twojej choroby bałwanie. Wręcz przeciwnie życzę Ci
                    powrotu do zdrowia i to szczerze. Nawet się zmartwiłem tym że chorujesz. Nie
                    oznacza to jednak że nie jesteś osłem baranem i skończonym elbląskim durniem :)
                    :) :) Pozdro :)
                  • alfik45 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 20:39
                    Dlaczego cham?Nie wtracaj sie do tematu,ktory ciebie nie
                    dotyczy,inteligencie szpagatowy z koziej wolki,badz troche
                    obiektywny,the jazz obiecywal ,ze zrezygnuje, i nie dotrzymal
                    słowa.Ps.45 to liczba nie zwiazana z wiekiem i tak naprawde nic do
                    ciebie nie mam i nie mialem,czasami ostre slowa sa potrzebne,no i
                    forum rozruszalem,chyba:)
                • Gość: Elbinger Re: Alfik kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 16:59
                  Ale alfik wiesz jak to mówią - nie ruszaj gówna bo będzie śmierdzieć. Leon jest
                  tego idealnym przykładem :)
                  • alfik45 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 20:41
                    Gó.. zawsze bedzie gownem.
                    • leon.1 Re: Alfik kłamie 01.02.08, 21:11

Jakie sentencje...
                      Macie dwóch debili i chamów Alfa i tę wazelinę Elbingera (który siedzi mu w
                      tyłku po szyję) Ciesze się że to prostactwo jest wizytówką Elbląga :) :) :) ha
                      ha ha ha.
                      • mreck Re: Alfik kłamie 01.02.08, 21:13
                        a ty masz nierówno pod sufitem. cienias jestes, nawet porządnie
                        wkurzyc nie potrafisz.
                        kaszke zjadłeś? to siusziu paciorek i spać.
                        kmiotku.
                      • Gość: Elbinger Re: Alfik kłamie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 22:20
                        Ty Niemiaszku się nie martw o wizytówkę Elbląga, bo to nie twoja sprawa. Lepiej
                        pomysl jaką wizytówkę dajesz swojemu miastu ty.
                      • michal_el ten leon, ten leon 01.02.08, 22:21
                        Niestety muszę Ciebie zmartwić Leonie, wizytówką elbląga nie jest to forum:) A co jest? Odrób prace domową to się dowiesz;)
                        • matko74 Re: ten leon, ten leon 02.02.08, 13:26
                          kończąc ten wątek alf, to jeśli jestemz koziej wólki, to Ty też,
                          wszak to samo miasto jest naszym grodem. :)
                          Faktycznie rozruszałeś temat i forum hehe po prostu boki zrywać :D

• alfik45 Re: ten leon, ten leon 02.02.08, 19:45
                            Bardzo mi miło, Erazmie z Rotterdamu.
                            • leon.1 Re: ten leon, ten leon 02.02.08, 22:26

Och jaka kultura Alf :) Jesteś wręcz szarmancki :) Niestety wyuczone zwroty to
                              nie wszystko. Trzeba jeszcze umieć je zastosować we właściwej okoliczności :) :)
                              :) A tak wychodzi farsa w stylu "się panie częstują" czy wręcz cały "Mieszczanin
                              szlachcicem" ... :) :) :)
                              • mreck Re: ten leon, ten leon 03.02.08, 08:07
                                no tak, lełon by we W R O C Ł A W I U kmioty. wy nawet nie wiecie co
                                to jest W R O C Ł A W.
                                a tu proszę literature się zna. i pewnie nawet sie jaka jest róznica
                                miedzy literaturą a politurą. (zna sie chyba leon?)

historia leona:

bez dziurawego kondona
                                nie było by leona

uprzedając lełon licentia poetika.
                                co by rym był dosadniejszy.
                                • leon.1 Re: ten leon, ten leon 03.02.08, 10:45

Taki poziom argumentów serwujesz? To wszystko na co Cię stać?
                                  Uważasz że wizyta we Wrocławiu to powód do dumy? :) :) :)
                                  • mreck ten lełon len lełon. 03.02.08, 10:50
                                    dla ludzi twojego pokroju zapewne.
                                    (patrz post o grypserze)
                                    poza tym, czy ty nie widzisz że tu się z ciebie jaja robi a ty sie
                                    nadymasz i czerwieniejesz?
                                    • leon.1 Re: ten lełon len lełon. 03.02.08, 11:01

Ha ha ha ha ha ha:) No to dalej róbcie sobie ze mnie "jaja"... :) :) :) Pamiętaj
                                      że to forum jest czytane nie tylko przez ludzi Twojego pokroju... lecz także
                                      przez takich którzy widzą kto tu się nadyma... ;)
                                      • mreck Re: ten lełon len lełon. 03.02.08, 11:10
                                        co widzą to widzą. a tysie nadymasz i tylko chichot nerwowy wydajesz.
                                        "hahaha" to jedyn rozsądna wypowiedx w twoich ustach. szkoda, ze
                                        miejsca nie potrafisz wybrać do jego artykulacji. zajrzyj na rodzone
                                        forum i sie zadumaj nad tym jak wielu olsztynian pioczy na swoje
                                        miasto, na swojego prezydenta na brud i nieporzadek, na głupie
                                        pomysły samorzadowców a potem siądź leon i płacz.
                                    • leon.1 Re: ten lełon len lełon. 03.02.08, 11:09

A propos grypsery... Jeśli już popisujesz się swoimi umiejętnościami literackimi
                                      Mreck :) to może powinieneś wiedzieć że grypsera jest uważana za jeden z
                                      gatunków... :) Odsyłam do Klemensa Stępniaka... poczytaj pomyśl a potem się
                                      wymądrzaj... :)
                                      • mreck Re: ten lełon len lełon. 03.02.08, 11:16
                                        jo współczesna sztuka nie w takim łajnie jak grypsera potrafi sie
                                        babrać. ale twoja wypowiedx swiadczy o całkowitym braku
                                        argumentów.wszak ja tylko odesłałem ciebie do twojej wypowiedzi o
                                        grypserze i W R O C Ł A W I U.
                                        aha jak pojedziesz gdzies jeszcze, to nie zapomnij powedzieć.
                                        • leon.1 Re: ten lełon len lełon. 03.02.08, 11:35

Nie martw się nie napiszę gdzie byłem i gdzie będę bo nie radzisz sobie z tym
                                          jakże zawistnym zielonym jadem :) :) :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka