Gość: gosc IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.02.08, 14:40 czy ktos moze mi polecic dobrego damskiego fryzjera ? mam dlugie i cienkie wlosy potrzebuje dobrego fryzjera ktory dobrze je podetnie prosze o pomoc :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antypajac.1 Re: dobry fryzjer w Elblagu 15.02.08, 15:06 z wiarygodnych damskich zrodel dowiedzialem sie przed chwila ze takowego w e-gu brak.znam jednego niesamowitego styliste norwega,ale rzadko bywa u mnie i niestety nie jest najtanszy.600 pln.teraz bedzie na Wielkanoc.wloski wytrzymaja? Odpowiedz Link Zgłoś
agag.2 Re: dobry fryzjer w Elblagu 15.02.08, 15:12 myslalam ze na gazecie pl nie pisza takie cymbaly jak na stronie elbag pl gdzie poziom rozmow jest przerazajaco niski ale coe widac wszedzie sa Odpowiedz Link Zgłoś
antypajac.1 Re: dobry fryzjer w Elblagu 15.02.08, 15:40 i miej serce czlowieku...:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: dobry fryzjer w Elblagu 16.02.08, 00:36 Pomyslec, ze chciales pomoc;) Na drugi raz nie pomagaj niezalogowanym;) Chyba nie warto;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiszącyNaForum Re: dobry fryzjer w Elblagu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 17:38 Z elbląskich fryzjerów top zaistniało w tej branży dwóch, wypracowali sobie nazwiska na stołecznym rynku a dzięki mediom [kolorowa prasa lifestyle dla kobiet]pracują również przy sesjach zdjęciowych. Maciej Wróblewski i Adam Szaro. W lokalnych salonach poziom jest bardzo zróżnicowany i popularność zależy od opinii znajomych bo tu działa poczta pantoflowa najczęściej. Marta Babij z CeCe , Kamil z Goldwella w pasażu, inni.. Odpowiedz Link Zgłoś