kernel4 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 06.05.14, 23:59 ja polecam firmę Wojtmar z Wiktorowa. Pan Wojtek wykonywał dla mnie meble kuchenne w trójmieście. Szybko i solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.14, 10:46 Witam. LUDZIE MAM DOŚĆ NIETYPOWY PROBLEM I NIE KUMAM O CO CHODZI. PEWNA FIRMA ZROBIŁA MI PROJEKT A PÓŹNIEJ PO USTALENIU DOKŁADNYCH SZCZEGÓŁÓW PODALI MI CENĘ ZA TE MEBLE. CENA WYDAŁA MI SIĘ DOŚĆ WYSOKA WIĘC Z PROJEKTEM UDAŁAM SIĘ DO KILKU INNYCH PRODUCENTÓW I SZCZĘKA MI OPADŁA. CENA TYCH SAMYCH MEBLI GDZIE UŻYTO TYCH SAMYCH MATERIAŁÓW I OKUĆ MEBLOWYCH RÓŻNIŁA SIĘ O 12000ZŁ!!!! WYCENY ZACZYNAŁY SIĘ OD 14000, 16500, 17000, 17500, 18800, 22800, 26000zł !!! Może ktoś mnie uświadomi, materiały są te same :) Pozdrawiam Justa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.14, 16:37 Czyli ta pierwsza byla najtansza? 14000 tys? Odpowiedz Link Zgłoś
stolarz_celebrytow cześć Justa ja Tobie pomogę!!! 12.05.14, 13:51 Zadzwoń do mnie tel. 510 20 26 28 lub prześlij projekt to przygotuję Tobie wycenę wraz z opisem i powiem jaka jest rynkowa cena za to czego szukasz. pozdro Stolarz Celebrytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 10:00 Stolarz celebrytow :-D A kto to taki? Proszę podaj namiary na swoją firmę odwiedzę i zobaczę co masz pan do zaoferowania. Pseudo fschowcom, którzy prowadzą firmy w garażach i znikają Dziękuję !!! Zależy mi na gwarancji i servisie pogwarancyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
stolarz_celebrytow Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! 25.05.14, 17:26 Hej! Stolarz Celebrytów to ja (www.facebook.com/stolarz.celebrytow). Od niedawna działam w sieci i taki przyjąłem pseudonim. Ja prowadzę firmę usługową, nie posiadam salonu, ekspozycji ani biura. Mam mały warsztat, w którym przygotowuję zlecenia. Pracę mam zorganizowaną w taki sposób, że umawiam się z klientem w miejscu montażu kuchni, szafy, zabudowy ustalam szczegóły dotyczące projektu i materiałów z jakich ma być wykonana zabudowa. Wykonuję pomiar. W następnym kroku przygotowuję wycenę i omawiam szczegóły zlecenia itd.... Udzielam gwarancji na swoje prace dwa lata i prowadzę serwis pogwarancyjny. Wystawiam FV. Działam od 2005 roku. Najpierw jako pracownik firm stolarskich a ostatnie 4 lata na własnej działalności. Nie określiłbym siebie pseudo fachowcem. Dla zainteresowanych nr tel. 510 20 26 28 mail stolarzcelebrytow@gmail.com facebook/stolarz.celebrytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justa Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 07:24 Właśnie takich "stolarzy", którzy nie posiadają swoich punktów zamówień i często nawet nie mają wykształcenia w zawodzie stolarza omijam z daleka :) Człowieku jak mam zamówić meble nie widząc jak są one wykonane? Tylko idiota zamówił by meble w ciemno za 15-17tys. Dziękuję za propozycję ale ja nie skorzystam :) Odpowiedz Link Zgłoś
stolarz_celebrytow Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! 26.05.14, 08:36 Cóż, Justa! Powodzenia w poszukiwaniu! Czy w firmach które mają studia, sklepy salony pracują nadludzie? Jaka jest pewność, że właśnie u Ciebie zrobią realizacje idealnie? Sporo firm ma swoich podwykonawców, którzy świadczą usługi dla dużych firm takich jak komandor, indeco, meble.ca, amk itd... czasami nawet "błagają" żeby dla nich montować bo nie mają swoich specjalistów. Zastanów się trochę stolarz-monter zarabia około 13-16 zł na godzinę max 160 zł dziennie przez 20 dni 3200 zł max. Wykonując kuchnie prywatnie za 10 000 zł zarobi około 30% czyli też 3 000 zł za max 5 dni pracy czyli może zarobić 12 000 zł na mies. Więc nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie pracował u kogoś skoro sam może zarobić 4 razy więcej. Powiem Ci w tajemnicy, że w firmach pracują same ciapy, które nie potrafią zorganizować sobie warsztatu i ruszyć samemu do boju. Boją się odpowiedzialności za swoją prace i całym ryzykiem obciążają właściciela firmy. Przeczytaj od początku forum i zobacz ilu jest tam wymienionych stolarzy prywatnych? Tylko jeden. A ile firm? Bardzo dużo. Dlaczego? Bo tam pracują same Ciapy, które mają nie wielkie pojęcie o pracy, montażu itd.... i zdecydowanie brakuje im zapału. pozdrawiam Stolarz Celebrytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 28.05.14, 01:10 Z tym sie zgodzę. Ja wkopałem sie w g...o zwane Listpol z Gronowa Górnego i teraz żałuje. Nie poszukałem w necie bo tam jest duzo komentzray negatywnych na temat tej firmy. Chyba rzeczywiscie lepiej zatruydnic kogos kto samodzielnie wykonuje zarówno projekt jak i produkt. Co do obejrzenia mebli zawsze mozna poprosić stolarza celebrytów żeby pochwalił sie swoimi produktami . Klienci którzy sa zadowoleni z jego pracy na pewno nie odmówią obejrzenia jego dzieła w swoim domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek05 Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.14, 16:58 Ej stolarz celebrytów, a ty nie jesteś ciapa szukając tu klientów, ty nie jesteś firmą, nie masz działalności, płacisz podatki. Przecież jest więcej stolarzy, którzy świadczą takie usługi jak ty i często są to firmy dwu trzy osobowe FIRMY i wcale nie pracują tam ciapy, nie ubliżaj innym chcesz błysnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
stolarz_celebrytow Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! 30.06.14, 06:05 Hej, mam takie zdanie o stolarzach i już! Nie uważam, że jak ma się złe zdanie na jakiś temat to ubliżanie! Ponadto szukanie klientów to jest element pracy stolarza w zasadzie każdego kto wykonuje usługi. Można się ogłaszać, roznosić ulotki organizować promocję itd. Ja świadomie zostawiam kontakt do siebie bo liczę, że jak ktoś wchodzi na to forum to szuka kuchni na zamówienie i może, akurat kupi u mnie... A ty benek jak szukasz klientów, napisz jak zaczynałeś a jak jest teraz napisz coś o sobie. pozdrawiam Stolarz Celebrytów tel. 510 20 26 28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robinson Re: cześć Justa ja Tobie pomogę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.14, 13:21 "mam takie zdanie o stolarzach i już! " A ty kim jesteś piekarzem? Sam srasz w swoje gniazdo_ciapo :) Widać dzieciaku, że dopiero zaczynasz a już cwaniakujesz, uważaj by ktoś nie był cwańszy od ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.play-internet.pl 21.05.14, 19:48 Na co zwrócić uwagę przy zamawianiu zabudowy kuchennej. Mam małą kuchnię. Chciałbym górę lakierowaną a dół drewnopodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: AMK Polecam IP: *.play-internet.pl 22.10.14, 12:40 W końcu zdecydowałem się na AMK. Miałem montaż w połowie sierpnia. Wszystko ok, cena konkurencyjna, super montażyści. Mogę polecić, chyba jeszcze przed świętami zamówię szafę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Re: AMK Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.14, 15:02 Co ty pieprzysz robili mi meble do kuchni, partacze nic więcej. Biorą montażystów z łapanki, którzy pracują bez umów o pracę, co miesiąc inni. Wszystko to jeden wielki pic na wodę o zgłoszeniach reklamacyjnych można zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: AMK Polecam IP: 93.105.163.* 27.10.14, 12:01 Ja tez polecam AMK. Terminowo, szybko i sprawnie. I przede wszystkim teniej niz u konkurencji. Znajomym juz tez polecilem i beda zamawiac na swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: AMK Polecam!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.11.14, 10:53 Z firmą AMK również miałam do czynienia,z czego jestem bardzo zadowolona.Z usług tej firmy korzystałam nie tylko ja,ale również moja rodzina. Nie tylko jakość,ale też sprawna komunikacja i podejście do klienta jest całkowicie na plus! Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenaa Re: AMK Polecam:)! IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.14, 10:32 Firmę AMK uważam za porządna i sumienną.Panowie, którzy przygotowywali dla mnie projekt szafy, służyli dobrą radą, dzięki której łatwiej i przede wszystkim szybciej zdecydowałam się co do materiału i koloru Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: AMK Polecam:)! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.14, 11:27 Kto pisze takie bzdury? Cały czas szukają ludzi do pracy to o czymś świadczy wystarczy śledzić ogłoszenia :) Firma się pręży i pręży ale tyko w necie :) :) :) link: www.portel.pl/ogloszenia.php?id_ogl=761907 Które to z kolei? Czy praca jak zwykle na śmieciówkach, samozatrudnieniu czy na czarno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: AMK Polecam:)! IP: *.play-internet.pl 24.11.14, 12:06 Tak jak pisałem, zamówiłem u nich szafę, na spotkaniu z projektantem zaznaczyłem, że chcę tych samych monterów. Jestem ciekawy jak to będzie, też widziałem ich ogłoszenia w spawie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: AMK Polecam:)! IP: *.play-internet.pl 13.12.14, 11:50 Szafa stoi. Drzwi ładnie się suwają. Podczas umawiania się na montaż jeszcze raz poprosiłem o tych samych chłopaków i przyjechali ci sami. Czytając poprzednie wypowiedzi delikatnie ich wypytałem. Jeden pracuje cztery lata, drugi rok. Odpaliłem im po czteropaku. W porządku chłopaki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew.. Re: AMK Polecam bardzo!! IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.15, 13:12 Ja z Tej Firmy jestem bardzo zadowolony .Wykończenie, cena i czas realizacji bez zarzutów! Naprawdę Polecam ekipa miła i rzetelna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: AMK Polecam IP: *.play-internet.pl 18.03.15, 09:57 Ja rownież jestem bardzo zadowolona z tej firmy. Wszystko w terminie, projektant swietnie doradza i potrafi zagospodarować nawet najmniejszą powierzchnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila g Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 01.06.14, 08:54 ja polecam firmę stefański ,dostałam tego pana z polecenia od koleżanki bo była zadowolona i wzięłam tę firmę do kuchni, przyjechał pan pomierzył, wycenił ,zaprojektował ,po miesiącu panowie zamontowali i powiem wam że jest bajka oglądali znajomi i też będę polecała innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławomir64 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 01.06.14, 09:06 zgadzam się z przedmówcą polecam meble stefański gość zrobił nam szafy i garderobę i jakość beż zarzutu i cenowo też dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 01.06.14, 10:23 Jak ktoś jest głupi to w to uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.06.14, 09:44 Jeśli jest z Podlasia, polecam www.siemieniako.pl/ oni zrobią Ci każdą kuchnię jaką chcesz. i jeszcze doradzą ciekawe rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.14, 09:31 meble firmy elmro ladnie sie prezentuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dw Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.14, 09:34 elmro meble na wymiar polecamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.14, 17:04 Ja polecam firmę Anstol, robili mi kuchnię i szafę w dużym pokoju. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem mogę ich polecić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wd Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.14, 12:15 meble kuchenne na wymiar,sa firmy ktore specjalizuja sie w produkcji takich mebli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opolek Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: 217.173.202.* 12.10.14, 19:23 Tylko w Turawie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Gdzie zamówić meble? IP: 80.51.238.* 19.11.14, 19:58 Witam, Najlepsza to jest jednak poczta pantoflowa. Tak trafiłam na firmę IMT. Ceny konkurencyjne, solidnie wykonane z dobrych materiałów i perfekcyjnie zamontowane ( tak ,piszę perfekcyjnie bo panowie tak cackają, że mucha nie siada i po ich wyjeździe można układać w czystych szafkach-:) POLECAM I POZDRAWIAM IMT Odpowiedz Link Zgłoś
goskakrynica Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 04.12.14, 16:19 bardzo polecam firme FOX - korzeniewski. robili mi i moim znajomym meble kuchenne. meble są cudne, żadnej fuszerki. chłopaki od montażu to profesjonaliści. i najważniejsze są tani. teraz robią mi szafe i meble do pokoju. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.158.219.187.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.12.14, 21:04 Ja polecam VERTE Mariusz Nowakowski Czechowo Wszystko ok .Meble ładne ,montaż bez problemów,cena ok .Robili tez u szwagra on mi polecił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.15, 22:11 Czy ktoś może się wypowiedzieć o firmie Verte z Czechowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinki Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.dynamic.mm.pl 01.12.17, 14:24 Nie polecam!!! Pełna tragedia w wykonaniu, meble uskzodzone, brak kontaktu z nimi. jak już cie znają to zapomnij że odbiora twój telefon !!! Odradzam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchnieelblag Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: 213.192.95.* 27.12.17, 16:17 Czy ma ktoś opinię o meblach Walentynowicz z Elbląga proszę o pomoc, chcę zamówić Kuchnię! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia8540 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 10.02.15, 09:28 dobre meble kuchenne w Elblągu produkuje firma Layman. Ich oferta jest bardzo duża i zróżnicowana, naprawdę jest w czym wybierać. Można też zobaczyć całą ich ofertę na internecie, na ich stronie albo na: www.gama-sklep.com.pl/category/meble-layman-2804 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella1981 Polecam DW Meble IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.02.15, 11:46 Polecam firmę bo ceny normalne, jakość mebli bardzo dobra, terminu dotrzymali, a to raczej rzadkość. Ja jestem zadowolona. Dla chętnych zostawiam kontakt do Pana Maćka z DW Meble 609628272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Polecam DW Meble IP: *.elblag.vectranet.pl 17.03.15, 12:59 robiłem kuchnię w AMK i jestem zadowolony, mała kuchenka w blokach koło rynku, wyszło całkiem fajnie, przenieśli mi zlew na ścianę koło okna a w jego miejsce wstawili wysoki pupek. Z tego jestem najbardziej zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 17.03.15, 13:07 robiłem kuchnię w AMK i jestem zadowolony, mała kuchenka w blokach koło rynku, wyszło całkiem fajnie, przenieśli mi zlew na ścianę koło okna a w jego miejsce wstawili wysoki słupek. Z tego jestem najbardziej zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.rev.pro-internet.pl 17.03.15, 15:09 Byle nie w firmie meblowym. Dla mnie robili i tak zrobili ze wyladowalismy w sadzie. Facet mia mi zapłacić ale mimo wyroku olewa wyrok sadowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.rev.pro-internet.pl 17.03.15, 18:09 Ja tylko mogę napisać, że nie w firmie MEBLOSTYu. p Szulca. Firma wykonuje meble byle jak , nie ma reklamacji, a jak już na nakaz zwrotu kosztów z sądu nie wywiązuje się z tego. Ma w nosie i klienta i sąd krótko mówiąc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danuta Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.rev.pro-internet.pl 30.05.15, 17:53 Odradzam firmę MEBLOSTYL p. SZULCA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda M. Polecam AMK Designs IP: *.elblag.vectranet.pl 31.07.15, 13:08 Pomimo przeczytania kilku niepochlebnych opinii zdecydowałam się na AMK z Elbląga. I było warto. Bardzo miły projektant (p. Krzysztof), świetnie doradził i pomógł. Ekipa montująca też na najwyższym poziomie, wszystko sprawnie i szybko zmontowali, posprzątali po sobie. Ja jestem bardzo zadowolona i polecam. A te niepochlebne opinie to musiała chyba konkurencja wypisywać. Pozdrawiam. PS. Zapomniałam napisać, że ja zamawiałam u nich kuchnię i 2 szafy, więc jeszcze dostałam świetny rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Polecam AMK Designs IP: *.elblag.vectranet.pl 20.09.15, 09:42 Robiłem szafę i małą szafkę w łazience. Jak zgłosiłem się tylko z szafką to nie za bardzo chcieli ją robić. Jak doszła do tego szafa to nie było już problemu. Wykonanie ok, cena ok, czas też nie najgorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka Re: Polecam AMK Designs IP: *.elblag.vectranet.pl 20.09.15, 17:47 Czytałam wcześniejsze komentarze i w życiu nie zaryzykuję zakupu mebli w AMK . Kto w to uwierzy ? Chyba tylko ktoś kto kupuje gary na promocjach albo naiwny ,który da się zrobić na metodę na wnuczka. Te niby pozytywne wpisy nie są wiarygodne ,wystarczy popatrzeć na daty i godziny wpisów i IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: 109.76.161.* 08.11.15, 08:31 co powiecie o salon meblowy elsar na hetmanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arm55 Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? IP: *.elblag.vectranet.pl 28.11.15, 21:37 wysoka jakość produktu Odpowiedz Link Zgłoś
3adela Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 15.12.15, 12:30 Ostrzegam przed firmą Meblux z Pasłęka. Po wykonananej źle i nie solidnie pracy nie odbieraja telefonów. Meble źle wykonane z fatalnych materiałów. Wszystko się sypie a firma pomimo wielu interwencji nie odbiera telefonów ani nie odpowiada na maile. Mieli wykonać poprawki, na wykonanie poprawek czekamy już pół roku. Pierwszy raz w życiu spotykam sie z tak nie profesjonalna firmą. Wszystkich przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
sorella.eb Re: Gdzie zamówić meble kuchenne? 04.01.16, 20:59 Salon pokazowy "Meble Włoskie" w Elblągu ul. Hetmańska 15 D Odpowiedz Link Zgłoś