Gość: vava IP: *.sgh.waw.pl 26.09.08, 22:10 Czemu mieszkancy Elbląga odznaczaja sie takim chamstwem? Czytajac te wasze posty widac tylko niesamowita agresje i wyzwiska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zły humorek? Re: Chamstwo w Elblagu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 22:20 Gość portalu: vava napisał(a): > Czemu mieszkancy Elbląga odznaczaja sie takim chamstwem? Czytajac te > wasze posty widac tylko niesamowita agresje i wyzwiska Zle spałaś,czy mąż cię zdradził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Re: Chamstwo w Elblagu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.08, 23:59 CO to za babsko wredne? Kto tu niby kogo wyzywa? Wynocha do siebie jak sie nie podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Chamstwo w Elblagu? IP: *.dialog.net.pl 27.09.08, 00:01 tutaj to pikuś, poczytaj komentarze do artykułów na www.elblag24.pl , tam to dopiero są kwiatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1lazio Re: Chamstwo w Elblagu? IP: *.elb.vectranet.pl 27.09.08, 06:31 jak ci się nie podobają posty to nie czytaj i nie komentuj i rób dalej na drutach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbinger Dlaczego się pode mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 10:03 ..podszywasz cieciu malinowy? Na tym forum nie ma chamstwa jako takiego (no czasem niehonorowy Generallo wbije człowiekowi nóż w plecy). My po prostu odpowiadamy chamstwem na chamstwo "gości" z Olsztynkowa. Nasz wielce-moderator pozwala, aby zaśmiecali nasze forum i jego rodzinną atmosferę, więc musimy się bronić sami. Eeech. To już było tyle razy wałkowane na forum...tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pismak wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 12:47 Mieszkam w Elblągu od urodzenia i chamstwa w sobie ani wśród znajomych nie stwierdzam. Uogólnienie na podstawie postów na forum jest niesprawiedliwe. Brak kultury jest taki sam w innych miastach, może nawet większy:).Jak można zauważyć, tutaj wypowiadają się ciągle te same osoby. Część z nich pisze tak jak myśli,a myśli ich możemy przeczytać. Czy oni są z Elblaga, nie wiem. Podejrzewam ,że większość to frustraci,którzy publicznie nigdy by się nie wypowiedzieli. Cóż, specyfika anonimowości w Internecie. Pronopuję nie odpowiadać na zaczepki i tyle. A moderator powinien czytać to co jest wypisywane i szowinistyczne nastroje temperować. Bo fajne z założenia forum zejdzie na psy i nikt normalny na nie zajrzy.Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELblazanin Spieprzaj warszawiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 13:15 Tyle mam ci do powiedzenia! Wynocha jak sie nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaćka Re: Chamstwo w Elblagu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 16:03 lepiej chamstwo miec za sobą niz przed sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Chamstwo w Elblagu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.08, 22:14 Elbląg to stolica chamstwa. W Olsztynie nazywaja ich mongołami. W Gdansku emblongi. W Białymstoku elportowcy. Reszta kraju nic o nich nie wie dlatego chamstwo jest ich ostatnią deska ratunku zeby zaistniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1lazio Re: Chamstwo w Elblagu? IP: *.elb.vectranet.pl 28.09.08, 06:04 ile razy jeszcze nick zmienisz parówo? Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Re: Chamstwo w Elblagu? 28.09.08, 10:16 Najważniejsze jest to, że Olsztyniaków w całym kraju nazywają PGR-ami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ol4 Re: Chamstwo w Elblagu? 28.09.08, 11:13 Dyskusja w tym wątku znakomicie wspiera postawioną tezę. Wiekszosc wypowiedzi Elblążan jakie tu mialy miejsce brzmi podobnie i nie swiadczy o wysokiej kulturze. Ciekawe, ze tego nie widzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
1lazio Re: Chamstwo w Elblagu? 28.09.08, 11:38 chamstwo jest wszędzie nie tylko na tym forum,komuś tylko jednak bardzo zalezy na tym aby wprowadzać zamieszanie konflikty i jątrzyć na tym forum,podobnie ktoś podbija konfliktowe tematy na forum olsztyńskim śmiem twierdzić,że to to samo ścierwo Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? 28.09.08, 12:06 Chamstwo nie wynika z Elbląga. Chamstwo wynika z indywidualnego wychowania. Ty natomiast próbujesz obrazić wszystkich mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiele Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 15:04 Elbląg to miasto chamów. To wiedzą już wszyscy. Na tym forum widać to jak na dłoni. Aż przykro że męczę się w tym mieście już 20 lat. Wszedzie spotykam się z chamstwem na każdym kroku. Na ulicy w urzędzie w restauracji i tu też Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? 28.09.08, 15:43 Obrażasz w tym momencie mnie i siebie. Chamstwo można spotkać w całej Polsce. Jestem ciekaw jak reagujesz na chamstwo w stosunku co do Ciebie? Mam nadzieję, że nie chamstwem. Ja stosuję w takim wypadku trochę socjologii, itp. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiele Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.08, 18:03 Owszem w całej polsce i na całym swiecie jest chamstwo. Tylko że w Elblągu jest największe stężenie. Mogę z całą pewnoscią powiedzeć że nie ma miasta z takim poziomem chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? 28.09.08, 18:31 Brawo! Jeszcze kilka godzin temu mówiłeś o całej społeczności Elbląga (czyli również o sobie), a teraz mówisz już o pewnym "stężeniu". Być może o godzinie 21.00 stwierdzisz, że jest to tylko mała grupka ;) Powiedz mi proszę w jakiej restauracji/kawiarni spotkałeś się z chamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
1lazio Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? 28.09.08, 18:39 ten gość nie jest z Elbląga tylko na tym forum leczy swoje kompleksy Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? 28.09.08, 18:41 Uważam że się mylisz albo celowo chcesz kogoś obrazić. Znam wielu ludzi z Elbląga, mam tam też przyjaciół i twierdzę , że to o czym piszesz nie jest prawdą. Kliniczne przypadki kilku osób nie mogą świadczyć o całym mieście i jego mieszkańcach. Mreck, dwapiczekłaki, ab, pomorczyk mogli się urodzić wszędzie. Szkoda tylko że nie udało im się to w Chinach. Do Elblingera: nie obrażam Twego miasta, TY też się staraj ... Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? 28.09.08, 18:46 i jeszcze jedno: "wiele" Was oburzył prowokacyjnym postem ? Wyobraźcie sobie wjazdy mrecka, dwóchpiczychkłaków, ab i innych na nasze forum z postami przy których to co napisał "wiele" to prawdziwy Wersal i szkoła dyplomacji!!! POZDRAWIAM ELBLĄG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? IP: 78.8.26.* 28.09.08, 20:41 yadol napisał: > i jeszcze jedno: "wiele" Was oburzył prowokacyjnym postem ? Wyobraźcie sobie > wjazdy mrecka, dwóchpiczychkłaków, ab i innych na nasze forum z postami przy > których to co napisał "wiele" to prawdziwy Wersal i szkoła dyplomacji!!! > POZDRAWIAM ELBLĄG Z tolerancją podchodzę do Twoich na mój temat określeń - ale skoro jestem w miejscu w które mnie zawsze przeganiasz - zacytuj moje chamstwo z "Twojego" forum - a jeśli nie potrafisz (bo nie potrafisz) to przeproś, jeśli zaś potrafisz to z chęcią się ustosunkuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Co ma Elbląg wspólnego z chamstwem? 28.09.08, 21:43 odpuść ~~, ta vava,to leon.1, Rok akademicki się zaczyna i ie wiem czy on tam jeździ wykładac, czy studiować, ale teraz był pierwszy zjazd zaocznych wielu uczelni więc skorzystał z okazji i przywala. Ciekawa sprawa, facet przychodzi, wydziera się, żeby inni byli cicho. jak taki ktoś może pomawiać innych o brak kultury? poszumią poszumia i spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
yadol Elbląskie chamstwo to mreck 28.09.08, 22:09 Uważam niestety, ze nasze starania o to aby tego mongoła odseparować od zdrowych ludzi w Elblągu nie przyniosły oczekiwanych rezultatów a nawet uaktywniły tą alkoholową padlinę. Po tym co napisał ostatnio na forum olsztyńskim uważam , że powinniście coś z tym zrobić, albo wielu ludzi w Olsztynie przestanie wierzyć w Waszą dobrą wolę, zdrowy rozsądek i kulturę. Zacznie się wojna i dupa zimna. Ten gnój "robi Wam gębę" chamskiego grajdoła. Niezmiennie i z wiarą POZDRAWIAM ELBLĄG !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: Elbląskie chamstwo to mreck 29.09.08, 07:42 Jadol: po pierwsze nie klnij, po drugie nie wyzywaj, po trzecie przestań grać przywódcę,po czwarte przydałby się jakiś link do tego co podobno tam napisałem. Po piąte mam już niezłą kolekcję twoich "kwiatków" więc załóż nowy profil: Jadol.1 bo niebawem dostaniesz bana. Jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Elbląskie chamstwo to mreck IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.08, 16:35 Czekam na przeprosiny Yadol - wyraźne - najlepiej dużymi literami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: Jakie chamstwo,co za brednie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:38 ~dwóchpiczychkłaków~,fajne i dowcipne nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_el Re: Elbląskie chamstwo to mreck 29.09.08, 16:57 Uważam, że poważni ludzie nie biorą pod uwagę żadnych wypowiedzi niedorozwojów forumowych. Dlaczego mój stosunek do Olsztyna ma być oceniany po wypowiedziach leona.1, swiatowego, itp.? Byłbym głupi gdybym jakbym mierzył cały Olsztyn jedną miarą. Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger1237 Święta racja! 29.09.08, 19:58 Na pewno gdzieś tam w Olsztynie są normalni ludzie, którym też nie podoba się to,że nasze miasto jest w tym pseudowojewództwie i którzy rozumieją nasz dylemat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedendwa Re: Święta racja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:22 dylemat? Jaki dylemat? Odpowiedz Link Zgłoś