Gość: andrew IP: *.chello.pl 31.01.09, 19:11 Fajnie ktoś wymyślił, żeby promować elbląski zespół, ale jak dla mnie to mogą spokojnie sami zagrać! Bardzo dobry zespół! Jeszcze będzie o nich głośno! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znawca Re: Z kim zagra "Lont"? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 23:55 Przecież Lont nie jest z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holyghost Re: Z kim zagra "Lont"? IP: *.chello.pl 01.02.09, 05:46 z malborka, a chyba najbardziej z trojmiasta. a gdzie jest napisane, ze z eldorado? chyba chodzilo o to, ze dla supportu jest to promocja. ciekawe, kto zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Z kim zagra "Lont"? IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.09, 14:54 No support zawsze nie ma nic do stracenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrew Re: Z kim zagra "Lont"? IP: *.chello.pl 02.02.09, 12:49 Ktoś się zgłosił? Wiadomo coś? Mamy w Elblągu jakiś godny zespół, który mógłby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z kim zagra "Lont"? IP: *.pg.gda.pl 05.02.09, 11:29 To kto wkońcu z nimi zagra? I miejsce na Festiwalu Artystycznym Młodzieży Akademickiej FAMA 2008... JA SIĘ WYBIERAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Z kim zagra "Lont"? IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 21:39 Wczoraj pierwszy raz balowam w tym klubie i jestem b. pozytywnie zaskoczony obsługą, miejscem, ale... Dlaczego taki kretyński DJ może prowadzić takie imprezy? Skąd w sumie młody leszcz zna disco polo i inne kretyńskie kawałki? Rodzina właściciela? A może niedorobione dziecko NN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Z kim zagra "Lont"? IP: *.chello.pl 09.02.09, 20:58 Wiem z pewnego źródła, że jako support zagra Mechaniczna Pomarańcza :) Do zobaczenia na koncercie... Odpowiedz Link Zgłoś