marzenastyle Re: dziecko do reklamy 21.02.04, 14:41 jA TEZ BARDZO PROSZĘ O NAMIARY, MYŚLĘ O TYM OD DAWNA, SYNEK MA 8 MIESIĘCY. Z GÓRY DZIĘKUJĘ: marzenastyle@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
b.marta Re: dziecko do reklamy 21.02.04, 18:15 Hej, ja też jeśli można proszę o te namiary martab21@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
legwanica Re: dziecko do reklamy 22.02.04, 14:38 my także prosimy o adresik Malwinka i jej mamcia andama@tlen.pl z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
hana15 Re: dziecko do reklamy 25.02.04, 12:22 Czy my także możemy poprosić na samym końcu tej długiej listy mhana@poczta.onet.pl, lub gazetowy. Pozdrawiamy Monika i Adrianek Odpowiedz Link Zgłoś
mojazaba Re: dziecko do reklamy 25.02.04, 12:51 Czesc! Wysłałam na dany adres mailem zdjecia synka i zaproszono nas na konsultacje.Mam pytanie czy ktoras z Was byla juz w tej agencj ze swoja pociecha i moze wie jak przebiegaja tego typu rozmowy i na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
pepsii Re: dziecko do reklamy 25.02.04, 13:35 mojazaba czy ja mogłabym dostać adres tej agencji. Do tej pory nie dostałam żadnej informacji. Jeśli to dla Ciebie nie problemoczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
mojazaba Re: dziecko do reklamy 25.02.04, 17:51 Jak chcesz to wpisz w wyszukiwarce -studio mody i reklamy i wyskocza ci agencje.A jak chcesz dokladny adres podaj namiar na maila.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikalb napisałam po przerwie :o) 26.02.04, 10:22 przepraszam, ale mam ograniczony dostęp do netu Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: dziecko - słówko od moderatora - WAŻNE 26.02.04, 21:00 Dziewczyny, bardzo proszę o to, żebyście w sprawie adresu agencji reklamowej pisały do Moniki na priv - gdyby ktos nie wiedział, jej adres to monikalb@gazeta.pl. Pozdrawiam gemma, moderator edziecka Odpowiedz Link Zgłoś