lenuszek 05.04.10, 09:16 Czy wg Was zdj Waszych pociech mogą umieszczać na NK np znajomi, babcie,ciocie itp? czy powinni się zapytać rodziców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullanka07 Re: Nasza Klasa-czy pozwalacie zamieszczać zdj Wa 05.04.10, 09:27 powinni zapytac rodzicow o zdanie. ja np nie zamieszczam zdjec mojego meza bo on wyraznie sobie tego nie zyczy,tak samo wrzucajac zdjecia uwazam zeby nie bylo na nich innych dzieci,jak i doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś
lenuszek Re: Nasza Klasa-czy pozwalacie zamieszczać zdj Wa 05.04.10, 09:35 ja też tak właśnie robię, nie zamieszczam zdj, na których są dzieci znajomych, ale zdarzyło mi się kilka razy widzieć zdj, na którym było moje dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: Nasza Klasa-czy pozwalacie zamieszczać zdj Wa 05.04.10, 10:45 lenuszek napisała: > Czy wg Was zdj Waszych pociech mogą umieszczać na NK np znajomi, babcie,ciocie > itp? czy powinni się zapytać rodziców? Wyłącznie po wcześniejszym uzgodnieniu ze mną. Bardzo się staram, żeby mojego dziecka w sieci było jak najmniej. W przyszłości będzie sobie zdjęcia wstawiać do woli jak samo o tym będzie mogło decydować. Póki co szanuję jego prywatność, więc mam galerię dostępną na hasło tylko dla najbliższych rozsianych po świecie, którzy chcą być na bierząco. Odpowiedz Link Zgłoś
karro80 Re: Nasza Klasa-czy pozwalacie zamieszczać zdj Wa 05.04.10, 13:05 Nie pozwalam-jak bym chciała to bym se konto założyła Odpowiedz Link Zgłoś