Dodaj do ulubionych

mleko w noc

02.10.10, 21:58
Moja córa ma prawie 3 lata. Pije jeszcze mleko modyfikowane tudzież kaszkę rano i wieczorem. Od jakiegoś czasu zaczęła się domagać mleka w nocy koło 3 godziny. Pierwsze trzy dni tłumaczyłem, że w nocy się nie je ale budziła się potem co chwikę aż do samego rana. Czwartego dnia wymiękłem i od mniej wiecej tygodnia ciągle się domaga jak jej nie dam to nie pośpimy. Jak sobie z tym problemem poradzić? Wody w zamian nie chce, musi być mleko i koniec. Staram się jej dać bardziej obfitą kolację i też nie skutkuje.
Obserwuj wątek
    • epreis Re: mleko w noc 02.10.10, 23:09
      chyba bym się zaparła i nastawiła na kilka nieprzespanych nocy.
      pomijam fakt mleka/kaszy na noc (z butelki?!) -ale jedzenie w nocy?!nie odpuściłabym-woda albo nic....
    • mamasi Re: mleko w noc 03.10.10, 12:21
      znam to doskonalesmile nie wiem ile ona by zjadła a i tak w nocy musi wypić mleko. wolę jej dać i pospać niż potem do rana wszyscy się męczą w dzien chodzą nieprzytomni. A czemu mam jej nie dać - może potrzebujesmile ona ma takie "skoki" co jakiś czas przez 1-2 tygodnie musi jeść w nocy i koniec, potem na jakiś czas jest spokój, podobno "ten typ tak widocznie ma". Zauwazyłam że po takim skoku wszystkie ciuchy stają się za krótkie. Ja nie widzę akurat przeciwskazań aby i Twoja jadła to mleczko z butelki - tylko niech potem umyje ząbkismile
    • mutti.1 Re: mleko w noc 03.10.10, 12:59
      Dalabym, widocznie potrzebuje.
      Moj syn potrafil nawet litr mleka wypic w nocy, trwalo to do drugich urodzin. Po drugich urodzinach, z dnia na dzien samo przeszlo. Teraz ma 3 lata, z zebami nic sie nie stalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka