Nie wiem czy mozna to nazwac cudem? Moze raczej walka z nieodpowiednim leczeniem

Ale dziewczyny udalo sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W ramach przypomnienia: co miesiac wykonywana tympanometria-z kazdym miesiacem co raz gorsze jej wyniki.... Opuchniete i czerwone blony bebenkowe... kto tego nie zna majac dziecko z plynem w uszach....
W koncu jakies 3 tygodnie temu, po ostatniej tympanometrii w konsultacji z naszym cudownym pediatra, odstawilam wszystko to, co dotychczas zapisywali laryngolodzy! Wydawac sie moglo, ze teoretycznie dr otolaryngologii madrzejsi od matki i zwyklego pediatry.
Zaczelam szukac i ciagle dopytywac pediatre o ewentualne dawki konkretnych lekow.
Wprowadzilismy 3 tyg. temu Sinupret w tabletkach 2 razy dziennie po 1 tabletce( moje dziecko potrafi polykac leki wiec nie bylo z tym problemu). Dodatkowo od 2 tygodni podawalysmy dziecku syrop o nazwie Eleofen 3 razy dziennie po 5ml.
Plus od 2 tyg stosowalismy to magiczne urzadzenie-Otovent!!!
Sinupret mial za zadanie rozrzedzic wydzieline, Eleofen dzialal przeciwzaalnie a Otovent przedmuchiwal uszy

Dodam, ze w cagu 2 tyg wykorzystalam tylko 3 baloniki z Otoventu! Stosujac go 3 razy dziennie!Nie prawda jest, ze trzeba je zmieniac po 9 razach zastosowania, to tylko taka promocja, zeby zakupic kolejny zestaw. Balony byly tak samo funkcjonalne po 20 razach
Dzis byslismy na badaniu kontrolnym!! Zrobionu audiometrie i tympanometrie.
Ponoc cytuje,, dawno tak idealnych wynikow tych badan nie widzieli i ze ponoc nie mozna juz miec lepszych"

)))))
Blony sa bialutlie idealne!
Dziewczyny narescie kamien spadl mi z serca! Jestesmy calkowicie zdrowi.... nareszcie po przeszlo 4 miesiacach masakry!!!
Dziecko tak naprawde wyleczane w ciagu nie calych 2 tyg. Bo tak, jak pisalam jeszcze 3 tyg temu mial tympanometrie plaska i bardzo zle rokowania! Tak sie ciesze!!!
A wiec mozna wyleczyc dziecko nawet z przeszlo 3 miesiace utrzymujacym sie plynem w uszch i napuchnietymi bebenkami!
Zycze Wam sukcesow i mam nadzieje, ze tez Wam sie uda! Trzeba tylko probowac wszystkich, dostepnych metod farmaceutycznych!