Dodaj do ulubionych

materace dzieciece!!!

08.06.11, 09:44
Mialam kupic gryczano-kokosowy,ale o tej str gryczanej raczej negatywne wypowiedzi.
To poprostu jakie macie materacyki i czy jescie zadowolone czy nie-i dlaczego!
Obserwuj wątek
    • black.joanna Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 11:47
      Podobno najlepsze są lateksowe.
      • ancymon123 Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 13:20
        Pierwszy 120x60 mieliśmy spężynowo-piankowy z Ikei (ten najdroższy model), a teraz sprężynowo-lateksowy.
        Sobie tez kupiłam lateksowy (bez sprężyn).
        Też słyszałam wiele dobrego o lateksie. I materace są na prawde super.
        • batutka Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 15:01
          moja córka ma gryczano - kokosowy i sprawuje się świetnie, córka śpi dobrze
          a jakie są negatywne opinie, bo nie słyszałam?
    • camel_3d Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 15:20
      mlody spi na zyklej sofie beddinge z ikei..
      przedtem mial zwykly gabczasty materac... smile
    • plusimisi Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 17:01
      Sprężynowy z Ikea
      • oliwka2009 Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 17:04
        My mamy gryczano-piankowo-kokosowy "Grykuś" i się nie odkształca, ja znowu słyszałam zanim kupiłam, że te są najlepsze.
    • atrapcia Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 21:57
      Gryka-kokos, ale śpi na kokosie od urodzenia, na gryce jej było niewygodnie smile
    • emilka_x Re: materace dzieciece!!! 08.06.11, 23:27
      Córka śpi na materacu kieszeniowym, bardzo wygodnie się śpi, sama chętnie na nim sobie lubię odpocząć po obiedzie smile Cena może trochę odstrasza ale jeśli kupujesz do łóżka a nie łóżeczka to naprawdę warto, będzie służył na lata.
    • mgd3 Re: materace dzieciece!!! 09.06.11, 08:27
      Grykowo-kokosowy. Śpi albo na gryce, albo na kokosie - jak mi się akurat ułoży przy zmianie prześcieradła. smile
      Ale to kwestia preferencji - ja też sypiam tylko na kokosowym. Nie cierpię lateksowych - nawet nie chodzi o to, że czuję się na nich niewyspana i mi niewygodnie - tylko dużo się kręcę przez sen - i na takim dopasowującym się lateksie jakoś źle mi się kręci - parę obrotów i zaczynam mieć mdłości. big_grin W życiu bym sobie takiego nie kupiła, więc dziecku też. No ale jak pisałam to kwestia gustu - moja siostra tylko lateksowych używa.
      • pudelek09 emilka-x! 09.06.11, 22:27
        co to za mat,kieszeniowy?
        • emilka_x Re: emilka-x! 10.06.11, 00:43
          Każda sprężyna umieszczona jest w osobnej kieszonce, dzięki temu dobrze dopasowują się do ciała. Tak materac wygląda w przekroju. Tylko że nasz jest z Kola i dawaliśmy za niego na pojedyncze łóżko 560zł. Robią też te kieszeniowe z gryką i kokosem ale tu już w cenach się nie orientuję
          https://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rhla0d1fe.png
          • emilka_x Re: emilka-x! 10.06.11, 00:44
            To poleciałam z tym linkiem, nie ma co smile Taka późna pora tak na mnie działa smile
            • pudelek09 Re: emilka-x! 10.06.11, 08:31
              dzieki.fajny,tylko ta cena jest powalajaca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka