tylkoty0 19.10.11, 10:12 szukam zabawki która zabawi dziecko dłuższą chwilę- co polecacie? co wciąga dzieci? jaką zabawką wasi 4 letni chłopcy bawią się najchętniej. Poproszę również linki do zabawek dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_elefante Re: czym się bawią 4 latki/ 19.10.11, 10:35 Auta. Ewentualnie auta albo jakieś inne auta. Najlepiej takie z filmu Auta. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1357 Re: czym się bawią 4 latki/ 19.10.11, 12:15 el_elefante napisał: > Auta. Ewentualnie auta albo jakieś inne auta. Najlepiej takie z filmu Auta. Ha ha ha! Dokładnie! A już jak można do jednego auta przyczepić sznurek i holować drugie auto, udając, że się je wyciąga z błota, to zabawa na cały dzień gotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada_kokosowa Re: czym się bawią 4 latki/ 19.10.11, 10:36 Ostatnio hitem są zwierzaki-puzzlaki z danonków. Pisze je, odwzorowuje, wycina, przykleja itp, czyli wszelkie prace plastyczne + obowiązkowe sprzątanie po sobie. Wszelkie puzzle piankowe, duże i małe. Klocki lego (ale nie duplo). Mini kolejka z jeżdżącym pociągiem, do kupienia w sklepie wielkopowierzchniowym. I nieustająco autka : duże małe, resoraki, hot wheelsy. W ikea kupiłam mały dywanik z wymalowanymi na nim drogami - bardzo przydatna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
frida_a Re: czym się bawią 4 latki/ 19.10.11, 10:42 Synek jeszcze nie ma 4 lata ale odkąd dostał tą zabawkę - grę nie ma dnia kiedy by się nią nie bawił polecam! allegro.pl/piggy-pop-nie-pekaj-prosiaczku-hasbro-sklep-wawa-i1859380936.html w przedszkolu natomiast mają grę łowienie rybek , i tą też lubi bo co dzień pyta czy dzisiaj będzie w przedszkolu łowienie rybek . Odpowiedz Link Zgłoś
upartamama Re: p.s 19.10.11, 12:36 ja w tym celu kupiłam wykładzinę dywanową "drogi" na cały pokój. Mój bawi się klockami duplo nawet nie wiem ile ma zestawów bo kupowałam używane w hurtowych ilościach na allegro. Na szczęście mieszczą się do największego pudła samla z ikei. Klocki są w użyciu codziennie lub kilka razy dziennie. Nie żałuję żadnej złotówki na nie wydanej. A poza tym auta, samochodziki, resoraki, wyścigówy, lawety, lawety piętrowe, przyczepy i kopary, traktory.................. i jeszcze walec Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: czym się bawią 4 latki/ 19.10.11, 12:55 Moj ma 4l i 3 m-ce, najbardziej lubi bawic sie na dworze z kolegami, czesto z udzialem rowera. Z innych zabaw to myjnia samochodowa i zabawy z woda. Od wrzesnia chodzi do szkoly wiec bardzo polubil pisanie liter, liczb. Lubi tez gdy mu sie czyta ksiazki. Odpowiedz Link Zgłoś