Dodaj do ulubionych

piranie atakują-kto ma?

28.10.11, 14:48
Ostatnio spytałam mojego 4-latka co chciałby dostać pod choinkę ale sam nie wiedział.Żeby mu pomóc (i sobie też bo nie mam pojęcia co mu kupić) zaczełam przeglądać zabawki na allegro i pokazywałam małemu co niektóre. Najpierw przyklasnął torze wyscigowegmu (typu hot weels) ale jak doszłam do gry Piranie atakują zmienił zdanie i stwierdził,ze jednak chcę tę grę. Najpierw stwierdziłam,że fajna rzecz ale potem rozmawiałam z koleżanką,której synek dostał piranie na 4-te urodziny i powiedziała,ze nie warto,że mały chyba raz w to zagrał potem pogubił kulki i już wiecej nie grał. I ze wogóle bez rewelacji ta gra jest i wg niej dla starszych dzieci a nie dla 4-latka.No wiec chciałam małego namówić żeby zmienił zdanie ale uparł sie na te piranie....No i teraz sama już nie wiem...Warto czy nie?
Obserwuj wątek
    • ola_mi Re: piranie atakują-kto ma? 28.10.11, 15:37
      mlody dostał w zeszłym roku pod choinkę. Miał prawie 4 lata. sam sobie wybrał.
      Kulek ja pilnujęsmile Na poczatku był szał (nawet ja z mężem sobie pykałam w gre, jak dzieciaki spały),później emocje opadły i teraz znowu syn do tego wraca.
      Dosć czesto gra tatem. Jednak jest nieco ograniczany, bo gra jest chałaśliwa a w domu jest roczniaczka, ktora wczesniej chodzi spac (gra najczesciej uruchamiana jest wieczorm,kiedy tata jest w domu a mała śpi).
      Spokojniejszą, cichszą i równie fajną grą (właśnie wnią zagralismy) są Spadające Małpki. Teraz na topie jest również Chińczyk. Mlody na niespełna 5lat.
      • betty842 ola_mi 29.10.11, 14:25
        A jakie masz te spadajace małpki,oryginalne czy podróbke? Bo oglądałam na allegro i różnica cenowa jest kolosalna.Ale jak sie to ma do jakości gry? Tzn czy ta podróbka jest tak samo fajna jak oryginalna?
        • gelikac Re: ola_mi 03.12.11, 16:26
          Witam ja mam tą tańszą wersję gry spadających małpek i różni się jedynie tym ze zamiast kostki są karty. Moja córcia dostała tą grę rok temu miała wtedy 3,5 roku gra idealna dla całej rodziny Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka