Dodaj do ulubionych

Lalka w kąpieli

03.11.11, 11:56
Czy znacie jakieś lalki, które mogłby się kąpać z moją niecnotą? Ostatnio znielubiła mycie głowy i przyniosłam jej lalę, żeby umyła głowę lali. Udało się, ale lala chyba do wyrzucenia - pełna głowa wody, wypełnienie nasiąknięte jak gąbka (a poza tym lala miała 25 lat, plamy i brak ręki oraz ubranka). Jednakże kąpanie z lalą wyraźnie się spodobało - są jakieś lalki kąpielowe?
Obserwuj wątek
    • zazou1980 Re: Lalka w kąpieli 03.11.11, 12:01
      jest barbie syrenka ze świecącym pod wodą ogonem, moja młoda dostanie ją na urodziny...
    • matka_karmiaca Re: Lalka w kąpieli 03.11.11, 12:19
      Znalazłam parę na allegro, ale żadnych opinii użytkowników. Same jakieś drożyzny, co to śmieją się jak się zamoczy albo chociaż waniliowo pachną. Może macie jakieś doświadczenia z poniższymi?
      Baby Born do kąpieli
      Smoby Mini Kiss
      lalka do kąpieli Corolle
    • kazia4 Re: Lalka w kąpieli 03.11.11, 12:23
      Są różne laleczki Corolle, tyle że one mają "gumowe" włosy. Ale są właśnie "do kąpieli" przeznaczone (Corolle Tidoo Lutin Vif np.).
    • male_a_cieszy Re: Lalka w kąpieli 03.11.11, 12:51
      Moja córka kąpie się z Barbie syrenka ze świecącym ogonem. Młoda nie ma problemów z kąpielom i myciem głowy, ale lubi mieć w kąpieli zabawki. Ale w przypadku Twojej córki chyba szukałabym większej lalki.
    • dor.tom Re: Lalka w kąpieli 04.11.11, 12:14
      a najzwyklejsza lala dzidziuś?
      moja się kąpie z taką- ubrania pozdejmowane, włosów bobas nie ma. zawsze coś tak wody nawlatuje przez "pachy" czy "pachwiny", ale zostawiam na noc, żeby obciekła i jako tako jest. na drugi dzień można pokazać, że leci woda z lali- lala robi siku i sadzamy na nocnik, albo wycieramy
      • matka_karmiaca Re: Lalka w kąpieli 04.11.11, 13:25
        No mogłby być, tylko tak w sklepie ciężko ocenić, ile wody do niej wleci i czy wyleci.

Ja jeszcze pamiętam moją Barbie niby do kąpieli, która mi zgniła od środka... sad
        • dor.tom Re: Lalka w kąpieli 06.11.11, 10:13
          w sumie jeśli sporo wlatuje, to raczej szybko też wyleci smile
          możesz poszukać takiej, której bez problemu można "oberwać" ręką albo nogę i wylać wodę
          • batutka Re: Lalka w kąpieli 06.11.11, 11:09
            Moje córki mają barbie syrenki ze świecącym ogonem, kąpią się z nimi, myją im włosy. Wszystko schnie szybko po wyjęciu z wody.
    • klubgogo Re: Lalka w kąpieli 06.11.11, 12:29
      Może kąpać cokolwiek, moja codziennie kąpie około 20 małych figurek i nie odpuści ani jednej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka