Dodaj do ulubionych

czy warto kupic taki tor dla 4 latka?

09.12.11, 22:09
img.krainazabawy.pl/carrera-62239-02.jpg
Obserwuj wątek
    • lejla81 Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 09.12.11, 22:22
      Mój byłby zachwycony smile Ale mu nie kupię, bo miejsca w pokoju brak.
    • camel_3d pewnie...ale 09.12.11, 23:08
      dobrze zeby mial sie z kim tym torem bawic..samemu si enudzi po kilku dniach...
    • mw144 Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 10.12.11, 10:56
      Mój ma, jeździ po nim głównie normalnymi samochodami i robi swoje konstrukcje. W oryginalnej wersji nabył się ze 3 dniwink
    • tedesca1 Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 10.12.11, 11:12
      Warto, u nas to zabawa dla całej rodziny smile
      • najma78 Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 10.12.11, 14:02
        Mozna, moj dostal z Hot weels cos podobnego i myjnie samochodowa, ale on urodzony latem wiec myjnia w ogrodzie. Najlepiej bawil sie to myjinia, ta druga zabawka, torem, juz mniej. Jesli dziecko lubi to warto.
    • hanalui Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 10.12.11, 19:46
      Dla mojego dziecka raczej nie byloby warto...bo on woli tory i kolejki...no ale to moje dziecko, innym moze sie podobac
    • budzik11 Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 10.12.11, 22:16
      Tego konkretnego nie znam, ale mój 4-latek ma od prawie roku tor Wadera i to jest hit nie do przebicia. Buduje różne własne konstrukcje, puszcza samochodziki, robi wyścigi, składa, rozkłada...
      • tylkoty0 budzik 11.12.11, 16:59
        masz może linka ze zdjęciem tego toru Wadera?
        • budzik11 Re: budzik 11.12.11, 18:37
          Tu masz wszystkie tory (chociaż torami się nie nazywają), mój ma "estakadę 6,1m" www.wader-wozniak.pl/show.php?idseria=33&symb=KID%20Cars%203D&lang=pl
    • tijgertje Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 11.12.11, 20:03
      sadze, ze 4/latek bez nadzoru i taki tor to raczej kiepski pomysl. Tor powinien byc mozliwy do samodzielnego skladania, a wiele z tych torow ma tak lekkie konstrukcje i delikatne laczenia, ze dla malych dzieci naprawde sie nie nadaja. Dla tatusiow, ktorym moga potowarzyszyc male dzieci tak, ale wlasnie jako prezent dla tatusia, nie dla dziecka. na pewno nie kupilabym czegos takiego przez internet bez obejrzenia wczesniej jakosci w stacjonarnym sklepie.
    • donkaczka Re: czy warto kupic taki tor dla 4 latka? 11.12.11, 20:52
      carrera dla 4 latka sie nie nadaje, wcale sie latwo nie jezdzi tymi autami i jest to rozrywka dla starszych dzieciakow
      ja kupie, ale jak dzieci podrosna, znajomi maja ale musieli zlozyc, bo sobie dzieci umiarkowanie radzily (6latki) i szybko im sie znudzilo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka