Dodaj do ulubionych

sandały dla prawie 3latka

26.04.12, 12:46
Jakie sandałki planujecie kupić dzieciom? Bartek powinien nosić ze sztywnym zapiętkiem i takie pewnie kupimy. Trochę boję się odkrytych palców, bo nie chcę, żeby sobie paluszki na rowerze poobijał, choć te mi się podobają
www.eobuwie.com.pl/product-pol-30736-Sandaly-ANTYLOPA-0693-2-60-S.html
Obserwuj wątek
    • mikams75 Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 13:24
      bez przesady, nie poobija sobie palcow, a poza tym mozesz mu jakies trampki na rower zakladac jesli bedzie taka potrzeba.
      Ja preferuje jak najbardziej odkryte sandaly, z odkryta pieta. Raz tylko corka pierwszego lata miala zakryta piete i ciagle spocone stopy.
      • olo2108 Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 14:20
        Moje dziecko nigdy nie miało sandałków z zakrytymi palcami, bo tak mocno zabudowane obuwie to prawie jak adidasy- niewielki przewiew. Paluszki ma całe- na rowerze też spokojnie śmigasmile
    • 1ewok Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 14:23
      Moje dzieciaki od początku nosiły dużo bardziej odkryte sandały i jeszcze nigdy palców nie poobijały. W lecie jest gorąco i stopa powinna się "wietrzyć" smile
      • magdus-81 Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 14:58
        Ja właśnie szukam sandałków jak najbardziej odkrytych ale własnie z twardym zapiętkiem, bo stópki uciekają do środka. Lekarz zaliecił nam wkładki i własnie się zastanawiam czy nie lepiej jakieś bardziej odkryte sandałki i te własnie wkładki.
        Czy ktoś miał podobny problem???
        Dodam że mam bliźniaki i koszt jednego sandała profilaktycznego 130-150 zł (mocno zakudowane z odkrytymi palcami( jak dla mnie maskakryczny i szukam alternatywy.
        • kowal-esia Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 17:21
          ja oglądam aurelki bo tez mała stawia stópki do środka, ale też mi się wydają za bardzo zabudowane www.zdrowebuty.pl/--p-48.html
    • iskierka115 Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 15:43
      A ja sie znowu zastanawiam czy takie sandałki z sieciowek sie nadaja.
      Mi niesamowicie podobaja sie sandałki ZARY np.te allegro.pl/zara-sandalki-dwukolorowe-skorzane-23-rozmiary-i2302374640.html .
      Do tej pory nosila ecco czy geox i wiedziałam ze są solidne, a te?
      Co myślicie?
      • gag-nes Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 18:17
        Też się zastanawiałam nad sandałkami z nike'a, ale w końcu zdecydowałam się ponownie na geox'y. Stwierdziłam, że w tym roku postawię jeszcze na solidne. W przyszłym już sobie chyba odpuszczę wink
      • wanielka Re: sandały dla prawie 3latka 26.04.12, 21:58
        wyobraź sobie, że mój syn nosi zwykłe buty, geoxów i innych takich nie miał nigdy na nogach, a jednak nóżki ma piękne i prościutkie wink poprzednie lato przechodził w odkrytych sandałkach adidasa (o zgrozo używanych) oraz w trampkach za 15 zł smile moim zdaniem taki stan rzeczy osiągnęliśmy nie przez drogie buty, a przed bieganie z gołymi stopami przez max ilość czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka