Dodaj do ulubionych

Białko oka

22.06.12, 08:50
Witam,
Czy ktoś z Was wie czy białko oka powinno być gładkie? Zobaczyłam wczoraj u mojej córki, że w jednym miejscu ma bardzo mały punkcik przezroczysty wypukły, taki naprawdę maleńki. Czy ktoś się z czymś takim spotkał? Będę wdzieczna za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • moniko28 Re: Białko oka 23.06.12, 10:37
      witam,to pewnie chwilowe ale jesli utrzymuje sie już jakiś czas(6mc) to mozna wybrać się do okulisty.Ja mam coś takiego na obu gałkach ocznych tu prawie w konciku od środka(czyli nosa)to jest spowodowane słońcem tak moje oczy reagują na promienie słoneczne i to juz mi zostanie, chyba że tak urosnie ze nie zmknę oka i wtyedy do wycieciasmile teraz muszę mosić okulary z dużym filtrem i mozna powiedzieć że chyba się zmniejszyło, ale to dopiero od 2 lat tak postepuje, na słoncu nie zdejmuje okularów.Mam nadzieje że Pani córeczka nic takiego nie ma, trzeba obserwować czy nie ropieje oczko,rano po spaniu ma zaklejone.Napewno zaraz zniknie.Pozdrawiam
    • rolly_mo Re: Białko oka 23.06.12, 14:55
      Nie spotkałam się z czymś takim, ale wiem, że z oczami nie ma żartów i zawsze niepokojace objawy warto sprawdzić u specjalisty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka