agaskup 28.06.04, 19:51 Mój synek ma 14,5 miesiąca. Od pewnego czasu daję mu do picia KUBUSIE. Czy to prawda, że takie soki można podawać od trzeciego roku żyćia? Co o tym myślicie? Proszę o komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianna_c Re: Od kiedy KUBUSIE??? 28.06.04, 21:02 Podobno to prawda. Mój Michał ma 2,5 roku i jeszcze nie pił Kubusia, pije soki Gerbera lub BoboVita. Pozdrawiam! Ada i Michałek Odpowiedz Link Zgłoś
bzeebze Re: Od kiedy KUBUSIE??? 28.06.04, 21:17 ja od czasu do czasu podaję (synek ma teraz 13 m-cy) tylko po prostu nie przepada za gęstym mulącym kubuśkiem myślę, że możesz śmiało dawać, byle nie za często (za dużo soków zwłaszcza z marchewki, to też nie za dobrze) wydaje mi się też, że przeznaczenie różnych soków (grupa docelowa ) gerber dla niemowląt, kubuś dla starszych dzieci, a karotka dla pań na diecie dbających o linię to bardziej sprawa marketingu niż rzeczywiste różnice w składzie soku )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antonina_74 Re: Od kiedy KUBUSIE??? 29.06.04, 00:30 Mój Kuba pił od skończenia roku mniej więcej tylko trzeba z umiarem bo myśmy przedawkowali i synek był cały pomarańczowy. Pozdrawiam, Antonina mama Kuby (4,5) i Zosi (9m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś