1mamanatalki Re: modne dzieci 24.06.14, 10:56 Ja nie mam typowo doświadczenia, bo czekam na noworodka ale patrzę nie tyle co na modę ale po prostu na to co jest ŁADNE. Wygoda oczywiście swoją drogą le na rynku jest tyle rzeczy, ze naprawdę można już wybrać ładną wyprawkę. Jakos mnie razi, gdy widzę ładnie ubranką matke i ojca pchającego wypasiony wózek a dziecko leży w powyciąganych i poplamionych body.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniasa1 Re: modne dzieci 24.06.14, 11:58 ja nie zwracam uwagi na mode, ale na kolory tak. Nie lubie wszystkich. Za to moj 5-latek...... zgadza sie na przymierzenie bluzki tylko pod warunkiem ze to angry birds, star wars. Co gorsza, upodobania te przyniosl z przedszkola. Wsrod chlopcow trwa takie "przechwalanie" kto ma fajniejsza koszulke, czapke, zabawke. Nie podoba mi sie to, i nie zawsze ulegam Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: modne dzieci 27.06.14, 13:35 A dla czego uważacie , że modnie= drogo? Ja kupuje często ładne ubrania po przecenie, kiedy są obniżki. Modnie niekoniecznie oznacza niewygodnie. Można kupić ładne ubrania, które również są wygodne. Ja kupuje synowi ładne ubrania , nie wiem, czy są modne czy nie, kupuję to co aktualnie jest w sklepach w danym sezonie. Nie widzę tez nic złego w kupowaniu dziecku ubrań z jego ulubionym np bohaterem z bajki. Lubię, jak moje dziecko jest ubrane ładnie i wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: modne dzieci 27.06.14, 13:53 Mój synek chyba jeszcze jest za mały ( 2l9m m-cy ) żeby można było mowić o modzie bo w przypadku dzieci to chyba chodzi o coś innego niż powszechnie się przyjmuje raczej np. o to, zeby mieć coś z obrazkiem z takiej czy innej bajki. Natomiast na pewno bardzo się staram fajnie go ubierać, sprawia mi to naprawdę wielką przyjemność a chyba mam sukcesy na tym polu bo w wielu róznych miejscach już słyszałam komentarze że mój synuś świetnie wygląda I rzeczywiście kupuję mu również rzeczy drogie, markowe aczkolwiek nie tylko, jeśli naprawdę mi się coś spodoba ( co jednak zdarza się rzadziej niż w lepszych sklepach ) np. w tesco to też mu kupuję. Jedynie to nigdy nie oszczędzam na butach i odzieży zimowej ( kurki, kombinezony ) bo uważam że w tyhyc dwoch wypadkach jednak jakość jest warta swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś