kalipso30
17.10.14, 11:29
Witam, ponieważ moje dziecko ma przewlekły katar odkąd poszła do przedszkola zastanawiam się nad przyczyną..w lekarzy już chyba przestałam wierzyć...katar jest rożny...raz żółty ( szczególnie z rana, ale nigdy zielony) potem biały, raz jest go mniej raz więcej...właściwie jedynym momentem kiedy go nie było to jak młoda przeszła kurację antybiotykiem na zapalenie ucha...po 3mca wróciło...odwiedziliśmy już 2 polecanych laryngologów- jeden stwierdził, że nos zielony( czyli alergiczny), drugi tego nie potwierdził...na testy co prawda jesteśmy zapisani,a le każdy pediatra nam je odradza, że u 4 latka to i tak nie wyjdzie...więc odciągamy ten katar, psikamy rożnymi specyfikami...nic właściwie nie pomaga...wydaje mi się,że minimalnie jedynie pomogło polyvaccinum czyli szczepionka na katar bakteryjny...rodzina to podpowiada, żeby ja w ogóle zostawić i niczym nie leczyć...jedynie kontrolować uszy ( miała wysięki, przeszły raz ale teraz znowu wróciły)...podtrzymajcie mnie na duchu...bo zwariuje...