Dodaj do ulubionych

Bilans roczny

20.09.04, 11:59
Proszę powiedzieć co na takim bilansie rocznym sprawdza rutynowo lekarz, o co
poprosić żeby sprawdził dodatkowo. Niedługo wybieramy się z Anią na bilans i
chcemy się do tego przygotować jak najlepiej.
Krzysiek

www.babiesonline.com/babies/a/ania
Obserwuj wątek
    • mamaszyma Re: Bilans roczny 20.09.04, 12:02
      Chyba nie ma czegoś takuiego jak bilans roczny. Jets dopiero builans dwulatka.
      A na roczek to lekarz sam moze chciec obejrzeć dziecko , zbadac, zmierzyć i
      zważyć a co jeszcze to chyba zależy tylko od lekarza. My nie mielismy bilansu
      rocznego...
      • krzef Re: Bilans roczny 20.09.04, 12:06
        Witam Mamo Szymka, dziękuję za linki do babiesonline na końcach postów, dzięki
        temu także moja pociecha ma swoją stronkę na necie.
        Jednak będąc ostatnio u lekarza przy okazji walki z katarem, pani doktor
        powiedziała że już niedługo spotkamy się na bilansie po roku. Więc chyba jest
        coś takiego??
        Pozdrawiam
        Krzysiek
    • mama_radka Re: Bilans roczny 20.09.04, 12:02
      A ja mam takie pytanie - czy to lekarz wyznacza wizytę czy sama mam się zgłosić
      z dzieckiem na bilans roczny - może to głupie pytanie - ale chodze do głupiego
      ośrodka zdrowia. Nie wiem, bo mały skończył właśnie roczk, a ja nie wiem co
      zrobić, w październiku idziemy na szczepienie - to chyba poczekam... sama nie
      wiem
      • monika.pap Re: Bilans roczny 20.09.04, 12:17
        moim zdaniem spokojnie morzesz poczekac i pojsc wtedy gdy bedzie szczepienie
        ale tak szczerze to niepamietam zeby na roczek byl bilans?na dwa napewno ale na
        roczek,upewnijcie sie ja mam 9 mies.pocieche niby jeste na bierzaco czyzby mi
        cos umknelo? pozdrawiam monika-moje gg 8883531
        • driadea Re: Bilans roczny 20.09.04, 12:28
          Nie ma czegoś takiego, jak bilans roczniaka, ale zapewne lekarka chciałaby
          rutynowo obejrzeć bąbelka. U nas podobnie, mamy iść na wizytę jak mała będzie
          miała 11,5 mies. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka