madamwz 14.02.17, 20:14 Moja córka 12 m. Spodobała sobie chodzenie na kolanach. Nie na czworaczka tylko na kolanach z podniesionym tlowiem. Czy to jest ok czy powinnam lepić ten nawyk? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik37 Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 20:46 A na nogach juz chodzi? Moja corka jakis czas tak brykala - jak poczula sie pewnie na nogach to przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
madamwz Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 21:28 Nie na nogach sama nie chodzi. Przy meblach i za rękę. A czy to jej nie zaszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_bylam_slodka Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 23:01 Dzieci generalnie rzadko lubia powtarzac czynnosci, ktore im szkodza. Duzo rzadziej niz twierdzi forum i polscy fizjoterapeuci w kazdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik37 Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 04:27 W czym przepraszam ma jej zaszkodzić? Kobieto ciesz sie, ze masz kreatywne-mobilne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
madamwz Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 09:45 Ej No bez złośliwości proszę. Myślalam raczej o jakimś wykrzywieniu czy coś w ten deseń...ale ja lubię wykorzystywać swoją wyobraźnię 😎pozdrawiam😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kiedys_bylam_slodka Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 20:37 Wykorzystaj ja bardziej kreatywnie. Kolor wlosow zmien albo cos.... wszystkim na zdrowie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
madamwz Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 20:51 Ehh ... gdyby to taki łatwe było. Lubię utrudniać sobie życie. Stwarzać problemy tam gdzie ich nie ma . Co zrobi co zrobić?😁o zmianie koloru pomyślę 😉pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda.de.la.mole Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 21:45 mój też miał taki etap, przeszło samo, nic nie robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
indjanek Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 10:58 Jak zaczną ją boleć kolana to pewnie przestanie czy raczkuje/raczkowała? Nie prowadzajcie za rękę/ręce, dopóki nie nauczy się dobrze chodzić, to jest szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
palladium88 Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 15:09 Moja corka tez tak czasami maszeruje, rehabilitantka mowi ze jest ok, widac ze sie rozwija Odpowiedz Link Zgłoś