Dodaj do ulubionych

prezent dla 2 latki

17.12.04, 22:05
Proszę o opinię czy bujak lub koń na biegunach dla 2 latki to dobry pomysł na
prezent? Do ilu lat dzieci skorzystają z takiej zabawki?
To dość duży wydatek dla mnie nawet jeśli kupię w komisie dlatego się tro
szkę wacham.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karinka17 Re: prezent dla 2 latki 18.12.04, 09:08
      Najlepszym prezentem dla Pauli na 2 lata była tablica z kredami i odkurzacz big_grin
      • nefretete11 Re: prezent dla 2 latki 18.12.04, 09:23
        Moja córcia miała frajdę jak dostała wózek dla lalek - sama sie w nich chciała
        wozić big_grin. Ma również samochód na który siada i każe się popychać po całym
        mieszkaniu. Dużą frajdę sprawia jej również zestaw kuchenny-plastikowy i lalka
        bobas, z której chętnie ściąga ubranie!! Powodzenia i udanego wyboru.
    • linka555 Re: prezent dla 2 latki 18.12.04, 12:50
      Takie koniki na biegunach są różnych wyskokości. Nasz pożyczony od roku jest
      dosyć niski, więc Zuzka (2l4m) już trochę z niego wyrosła, ale też zauważyłam,
      że od jakiegoś czasu przestała się nim interesować. Natomiast bardzo jej
      przypadł do gustu podarowany w okolicach 2 urodzin wózek parasolka, kupiony w
      Auchanie za 30 zł. Wózek podaobał się nie tylko Zuzi, ale i wszystkim jej
      kolegom równolatkom i trochę starszym, którzy od razu konfiskowali wózek i
      gonili z nim przed domem. Z kolei teraz na Mikołaja Zuzia dostała drewniane tory
      z pociągiem (50 zł IKEA) i zabawa pochłania ją bez reszty. Może coś z tych
      pomysłów przyda się Wam. Pozdrawiamy i życzymy dużo radości przy zabawie!

linka z Zuzią
      • margot4 Re: prezent dla 2 latki 18.12.04, 15:50
        Moja dwulatka dostała domek dla lalek z mebelkami, rodzinką i psem. Na początku
        pomagałam jej w zabawie, teraz bawi sie nim sama dzień w dzień, jest to jej
        zabawka numer jeden.
        • izabel_73 Re: prezent dla 2 latki 18.12.04, 16:43
          Moja świeżo upieczona dwulatka uwielbia klocki lego duplo- właśnie jej dokupiłam
          pod choinkę.
          Co do konika- mała dostała rok temu i buja się, ale teraz mniej niż na początku-
          dostała zwykłego niedrogiego konika z drewna umalowanego na czerwono, kupiliśmy
          w sklepie z drewnianymi rzeczami.
          Polecam klocki!!!
          na dwa latka dostała fajowy wózek dla lal i łóżeczko dla lal- bez spodzewanych
          efektów... Dzieci są różne i każde woli co innego!
          Ania najbardziej byłaby zadowolona z pilota na własność i prawdziwego telefonu
          komórkowego, którego nikt by jej nie zabierał, mówiąc, że ne wolno...
          Pozdrawiam i życzę trafionego prezentu- mama Ani (2 lata) i Kacpra (8 lat)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka