edyta66 17.02.05, 22:15 mam pytanie czy ktos mógłby mi polecic lek na apetyt dla 15 miesiecznego dziecka tylko naprawde skuteczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek.anek Re: cos n apetyt 17.02.05, 23:20 tran w syropie. Jest chyba jeden dostępny nawet dla niemowlaków. O smaku chyba truskawkowym. Nie pamietam już nazwy, mojemu synowi baardzo smakował Tak czy inaczej kazdy lek czy preparat powinno skonsultować z pediatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnauk Re: cos n apetyt 18.02.05, 08:30 dokładnie - moja mała tez jest srasznym niejadkiem ale zdarzaja się też dni naprawdę wspaniałe kiedy je ze aż miło, zastanawiałam się nawet nad czymś podobnym ale w końcu po co? przecież nie głoduję i coś tam żuje od czasu do czasu ) to żart! ja ostatnio zrezygnowałam z podawania przez cały dzień soczków z dodatkiem marchwi i tylko od czasu do czasu to podaję - rewelacja! podobno właśnie karoten wpływa na brak apetytu (nie tylko u dzieci) Odpowiedz Link Zgłoś
mamatysi1 Re: cos n apetyt 18.02.05, 08:51 Jak moja mała ma ktyzysy w jedzeniu, to daję jej Citropepsin. To jest syropek. Pomaga jak dam jakieś 15 minut przed jedzeniem. Zapytaj swojego lekarza. Mój polecił mi właśnie to. Odpowiedz Link Zgłoś